Pikaluotto netistä heti tilille


Pikaluotto on nopea ratkaisu rahantarpeeseen. Hae pikaluottoa netistä ja saat rahat parhaassa tapauksessa heti tilille.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Pikaluotot ovat tänä päivänä mainettaan huomattavasti joustavampia ja edullisempia lainatuotteita, jotka sopivat erinomaisesti niin pienten kuin äkillisten tarpeiden kattamiseen.

Pikaluottoa voi hakea suoraan omalle tilille kätevästi verkossa, eikä lainahakemuksen täyttämiseen mene parhaimmillaan kuin muutama minuutti. Myös pienet pikaluotot kannattaa kuitenkin kilpailuttaa ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Mikä on pikaluotto?

Pikaluotto on vakuudeton kulutuslaina, jota voi hakea ilman vakuuksia tai lainantakaajaa. Pikaluoton laina-aika on yleensä melko lyhyt.

Vakuudeton pikaluotto on usein mahdollista saada tilille samana päivänä, sillä lainahakemuksen täyttäminen ja luottosopimuksen allekirjoittaminen tapahtuvat sähköisesti.

Pikaluotto on yleensä pieni laina, jonka lainasumma vaihtelee normaalisti muutamasta kymmenestä eurosta maksimissaan pariin tuhanteen euroon.

Tästä syystä pikaluottoa haettaessa myös laina-aika on suhteellisen pieni, alle vuoden. Pikaluotto onkin mahdollista maksaa kerralla takaisin, esimerkiksi seuraavana palkkapäivänä.

Mihin pikaluotto sopii?

Pikaluotto soveltuu parhaiten pienten ja äkillisten menojen kattamiseen. Näitä voivat olla esimerkiksi jonkin tärkeän kodinkoneen hajoaminen tai auton korjaaminen.

Pikaluottoa voidaan käyttää myös moneen muuhun tarkoitukseen, eikä lainaprosessin aikana luotonmyöntäjälle tarvitse toimittaa erillistä selvitystä siitä, mihin pikaluotto aiotaan käyttää.

Vaikka pikaluotto tarjoaakin joustavia ratkaisua vaihtelevaan rahantarpeeseen, ei pientäkään laina tule hakea pelkästään lainaprosessin helppouden vuoksi, vaan laina tulee pystyä maksamaan aina takaisin sovitun maksuaikataulun mukaan.

Pikaluotto on vakuudetonta kulutusluottoa

Pikaluottoa haettaessa saatat huomata, että monet pankit ja rahoituslaitokset eivät enää tarjoa erikseen pikalainoja, vaan mainostavat sivuillaan vakuudettomia kulutusluottoja.

On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että pikaluottokin on vakuudeton kulutusluotto, joten pikalainaa on mahdollista hakea tänä päivään periaatteessa kaikilta niiltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta, jotka myöntävät vakuudettomia kulutusluottoja.

Pikaluoton laina-aika on yleensä melko lyhyt

Suurin ero minkä tahansa muun kulutusluoton ja pikaluoton välillä onkin oikeastaan se, että pikaluotto on lähes poikkeuksetta pieni lainasumma, jolla on samaisesta syystä myös lyhyt laina-aika.

Tämäntyyppistä kulutusluottoa kutsutaan juuri tästä syystä usein pikaluotoksi, koska luotonmyöntäjät eivät välttämättä edellytä hakijalta ollenkaan palkkatositteita tai muita liitteitä, jonka myötä hakija voi saada rahat heti tilille.

Mistä edullinen pikaluotto heti tilille?

Vaikka pikaluottojen korkokustannukset ovat painuneet uuden korkokattolain myötä hyvinkin alas, eri pankkien ja rahoituslaitosten välisten lainatarjousten sisältö voi poiketa toisistaan.

Voit varmistaa itsellesi useamman lainatarjouksen siten, että täytät useita lainahakemuksia eri pankkien ja rahoituslaitosten sivuilla.

Tämä kuitenkin vie aikaa ja voi olla kaiken lisäksi turhauttavaa, sillä näissä lainahakemuksissa kysytään yleensä täsmälleen samoja asioita.

Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella

Toinen huomattavasti helpompi ja nopeampi tapa saada useampia lainatarjouksia samanaikaisesti on kilpailuttaa pikaluotot lainojen vertailupalvelussamme. Lainahakemuksen täyttäminen ei vie parhaimmillaan kuin muutaman minuutin ja voit saada ensimmäiset lainatarjoukset välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Voit hyväksyä parhaalta kuulostavan tarjouksen helposti verkossa ja allekirjoittaa lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Pikaluotto ei siis edellytä erillisiä lainaneuvotteluita, vaan laina voidaan maksaa tilillesi hyvinkin nopeasti.

Selvitä todellinen vuosikorko vertailemalla

Lainojen vertailu on paras tapa tuoda esille vakuudettomien kulutusluottojen todelliset kustannukset vuositasolla.

Tämä perustuu siihen, että kun täytät lainahakemuksen vertailupalvelussamme, kilpailutamme ja vertaamme saamasi lainatarjoukset lainan todellisen vuosikoron perusteella.

Lainan todellinen vuosikorko laskee mukaan nimelliskoron lisäksi kaikki muut tulevaan lainaasi liittyvät kustannukset, olivat ne sitten kertamaksuja, kuten uuden lainan avaamisesta veloitettava avausmaksu tai kuukausittain lainasumman päälle lisättäviä kustannuksia, kuten tilinhoitomaksut.

Todellinen vuosikorko onkin näin ollen yleensä paras mittari lainojen kulujen vertailuun.

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään

Pikaluottojen kilpailutus lainapalvelussamme on ilmainen ja turvallinen tapa selvittää, millaisia pikaluottoja markkinoilta löytyy juuri omaan tarpeeseen.

Jättämällä lainahakemuksen palvelussamme et kuitenkaan sitoudu ottamaan lainaa, sillä voit jättää lainaprosessin kesken milloin itse haluat.

Jos esimerkiksi lainatarjousten korkotaso ei vastaa odotuksiasi, voit kokeilla lainanhakua myöhemmin uudelleen esimerkiksi toisella lainasummalla tai muuttamalla laina-aikaa. Jos lainantarpeesi päättyy kesken lainanhaun, sinun ei tässäkään tapauksessa tarvitse tehdä mitään muuta kuin jättää lainanhaun kesken.

Lainan hakeminen onnistuu helposti muutamassa minuutissa, ja usein saatkin lainatarjouksia eri rahoituslaitoksista heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Pikaluotto heti tilille

Kuten nimikin jo lupailee, pikaluotto voidaan maksaa heti tilillesi. Tästä syystä pikaluottoa suosivat erityisesti sellaiset kuluttajat, joilla lainantarve on äkillinen, ja tarvittava lainasumma on pieni, mutta rahaa ei juuri sinä hetkenä löydy mistään muualta.

Kilpailuta pikalainat myös kiireessä

Lainojen kilpailuttamista ei kuitenkaan kannata jättää välistä edes silloin, kun tarvitset lainaa heti käyttöön, sillä parhaimmillaan lainahakemuksen täyttäminen ja kilpailutus eivät vie kuin muutaman minuutin. Samalla voit kuitenkin voit säästää pikaluoton lainakustannuksissa selvää rahaa.

Pikaluottoa suoraan kotisohvalta

Pikaluoton haku tehdään kokonaan sähköisesti, joten sinun ei tarvitse varata aikaa erillisiin lainaneuvotteluihin.

Lisäksi, koska haettavat lainasummat pysyvät normaalisti hyvin pieninä, lainaa voidaan myöntää täysin ilman liitteitä, eli laina voidaan maksaa ilmoittamallesi pankkitilille välittömästi lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, ja lain edellyttämän aikarajan sisällä, eli kello seitsemän jälkeen aamulla aina yhteentoista saakka illalla.

Monet luotonmyöntäjät ovat laajentaneet aukioloaikojaan, eli lainahakemuksesi voidaan ottaa käsittelyyn myös normaalien toimistoaikojen ulkopuolella, ja jopa viikonloppuisin.

Voit saada ensimmäiset alustavat lainatarjoukset heti, kun olet lähettänyt lainahakemuksen eteenpäin. Laittamalla lainahakemuksen eteenpäin hyvissä ajoin, varmistat lisäksi, että mahdollisimman moni luotonmyöntäjä ottaa lainahakemuksesi käsittelyyn jo samana päivänä.

Mitkä tekijät vaikuttavat pikaluottojen kuluihin?

Pikaluottojen, kuten muidenkin vakuudettomien kulutusluottojen kulut muodostuvat monesta eri tekijästä.

Korko

Se, mitä korkoa luotonmyöntäjä tarjoaa sinulle, kertoo siis siitä, miten suurella todennäköisyydellä luotonmyöntäjä uskoo sinun selviytyvän lainan takaisinmaksusta, eli mitä paremman maksukyvyn pystyt lainallesi osoittamaan, sitä kilpailukykyisemmällä korolla sinulle voidaan lainaa tarjota.

Lainan avausmaksu

Monesti pikaluotto voi sisältää lainan avausmaksun. Avausmaksu on nimensä mukaisesti maksu, joka veloitetaan lainan avaamisesta. Avausmaksu maksetaan vain kerran.

Tilinhoitokulut

Tilinhoitokulut tai tilinhoitomaksu tarkoittaa maksua, joka maksetaan yleensä kuukausittain niin pitkään, kun lainaa on maksamatta. Tilinhoitomaksu on yleensä kiinteä hinta per kuukausi, esimerkiksi 10 euroa kuukaudessa.

Mahdolliset myöhästymismaksut

Myöhästymismaksuja maksetaan luonnollisesti vain silloin, kun lainan lyhennyksiä ei ole tehty ajoissa. Lainan myöhästymismaksujen suuruus kannattaa aina tarkistaa ennen lainan nostamista.

Pikaluotto heti tilille – pikaluoton lainasumma ja laina-aika

Kuten edellä jo mainittiin, pikaluotto on normaalisti pienehkö laina, jota haetaan äkillisten ja pienten menojen kattamiseen. Se, kuinka paljon pikaluottoa kannattaa hakea, riippuu luonnollisesti siitä, millainen tarve lainalle on syntynyt.

Yleensä pikaluottoa haetaan muutamien satojen eurojen edestä, mutta joissakin tapauksissa summa voi olla vain muutaman kymmenen euroa tai sitten jopa 1000–2000 euroa. Tärkeintä on pyrkiä hakemaan juuri sellaista lainasummaa, joka riittää kattamaan lainantarpeen.

Huomioi lainan kokonaiskulut

Pienissä lainasummissa lainakustannukset voivat kohota suuriksi juuri siitä syystä, että lainoja vertailtaessa kulut saattavat tuntua pieniltä. Tämä voi kuitenkin johtaa ikävään sudenkuoppaan, sillä pieniltä vaikuttavat kustannukset muodostavat prosentuaalisesti merkittäviä lainakustannuksia silloin, kun niitä verrataan lainattavaan summaan.

Esimerkiksi 10 euron avausmaksu 200 euron pikaluotossa on itse asiassa edullisempi verrattuna 5 euron avausmaksuun 50 euron pikaluotossa. Tästä syystä lainojen vertailu kannattaa pientenkin luottojen tapauksessa.

Valitse sopiva laina-aika

Mitä pikaluottojen laina-aikaan tulee, nyrkkisääntönä voidaan pitää, että laina-aika kannattaa pitää sen verran lyhyenä, ettei turhia lisäkuluja synny, mutta samalla sen verran pitkänä, että rahaa jää lyhennysten jälkeen muuhunkin elämiseen.

Erityisesti lyhytaikaisten pikaluottojen tapauksessa liian pitkä laina-aika ei kannata yleensä koskaan, sillä lainakustannukset nousevat tällöin liian suuriksi.

Pikaluotto onkin tarkoitus maksaa mahdollisimman nopeasti pois ja tästä syystä laina-aika liikkuu yleensä vain muutamissa kuukausissa.

Helppo ja nopea pikaluotto – pidä nämä asiat mielessä ennen lainan hakemista

Jos sinusta tuntuu jo lainan hakemisen yhteydessä, että takaisinmaksu tulee tuottamaan vaikeuksia, lainaa ei kannata tällöin hakea ollenkaan.

Lainan takaisinmaksun myöhästyminen voi johtaa turhiin lisäkustannuksiin ja jopa maksuhäiriömerkintään, joka tulee vaikeuttamaan esimerkiksi vuokrasopimuksen, puhelinliittymän tai sähkösopimuksen solmimista monien vuosien ajan.

Tästä syystä lainaa tulee ottaa vain silloin, kun tietää, että sen pystyy maksamaan korkoineen takaisin.

Toimi heti, jos et pysty maksamaan lainaa ajoissa

Jos huomaat vasta lainan takaisinmaksun yhteydessä, että lainan lyhennykset alkavat tuottamaan ongelmia, tällöin ensimmäisenä kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä luotonmyöntäjään.

Monet luotonmyöntäjät ovat valmiita neuvottelemaan lainalle uuden maksuaikataulun, kunhan vain muistat ilmoittaa tästä ajoissa.

Monet kuluttajat saattavatkin uskoa, että pikaluottoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset haluavat vain rahastaa ja eivät tämän vuoksi jousta. On kuitenkin myös luotonmyöntäjänkin etu, että saatte yhdessä soviteltua lainalle uuden maksuaikataulun. Tämä säästää aikaa ja vaivaa molemmilta osapuolilta.

Kartoita taloudellinen tilanne ennen lainan hakemista

Muista siis kartoittaa oma taloudellinen tilanteesi huolellisesti ennen pikaluoton hakemista.

Myös pienet luotot on suunnattu sellaisille kuluttajille, jotka pystyvät maksamaan lainan sovitusti takaisin. Pikaluottoa on tänä päivänä helppo hakea suoraan verkossa ja lainaehdot ovat muuttuneet entistä joustavimmiksi, mutta lainan hakemisen suhteen ei tule koskaan tehdä hätiköityjä päätöksiä.

Mikäli pikaluoton kilpailuttaminen herättää sinussa kysymyksiä, autamme sinua mielellämme! Voit lisäksi tutustua Usein kysytyt kysymykset –osioomme, jonne olemme keränneet yleisiä kysymyksiä ja vastauksia pikaluoton hakemiseen ja kilpailuttamiseen liittyen.v

Pikaluotto: Usein kysytyt kysymykset

Miten pikaluottojen kilpailutus käytännössä toimii?

Pikaluottojen kilpailutus perustuu useamman lainatarjouksen vertailuun. Vertaamme puolestasi lainatarjousten todellisia vuosikustannuksia ja järjestämme saamasi lainatarjoukset edullisimmasta kalleimpaan. Parhaimmillaan voit vertailla jopa monta kymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Kuinka ison pikaluoton voin saada?

Pikaluotto on suunnattu pienempien menojen kattamiseen. Yleensä pikaluotto on maksimissaan muutama tuhat euroa ja laina-aika on tästä syystä lyhyt. Jos tarvitset suurempaa lainaa, suosittelemme tutustumaan myös muihin vakuudettomiin kulutusluottoihin.

Mitä hyötyä kilpailutuksesta on minulle?

Kuluttajana hyödyt pikaluottojen kilpailutuksesta monella eri tapaa. Erityisesti säästät kilpailutuksen avulla aikaa ja mikä tärkeintä, rahaa, sillä lainakustannukset pysyvät vertailun ansiosta maltillisina!

Kuinka nopeasti saan pikaluoton tilille?

Pikaluotto voidaan maksaa nimensä mukaisesti tilillesi pikana, eli usein jo saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkiaamuna.

Voiko pikaluottoa saada ilman vakuuksia?

Pikaluotto on vakuudeton laina. Pikaluoton hakeminen onnistuu siis ilman vakuuksia.

Mitä muita ehtoja minun tulee täyttää?

Luotonmyöntäjät edellyttävät sinulta pikaluoton saamiseksi vähintään täysi-ikäisyyttä, vakituista osoitetta Suomessa sekä puhtaita luottotietoja. Yleensä tarvitset luoton myöntämiseen myös säännölliset tulot.

Tarvitset myös verkkopankkitunnukset henkilöllisyyden todentamista ja lainasopimuksen sähköistä allekirjoittamista varten.

Voinko hakea pikaluottoa useammin kuin kerran?

Voit kilpailuttaa pikaluotot niin monta kertaa kuin itse haluat. Lainahakemuksen lähettäminen vertailupalvelussamme ei sido sinua mihinkään.

Voinko muuttaa pikaluoton laina-aikaa?

Suoraan lainasopimuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä suosittelemme ottamaan yhteyttä siihen luotonmyöntäjään, jolta olet ottanut lainaa. Lainojen välityspalveluna emme puutu lainatarjousten ja lainasopimusten sisältöön.

Mikä on pikaluoton laina-aika?

Tällä hetkellä pikaluoton laina-aika on yleensä 1-15 vuotta. Käytännössä kaikki nykypäivän vakuudettomat kulutusluotot ovat 1-15 vuoden maksuajalla. Luoton laina-aika voi kuitenkin olla eri – et siis välttämättä voi valita sitä itse.

Kuinka paljon voin hakea pikaluottoa?

Useimmat kumppanimme tarjoavat pikaluottoa 500-60 000 euroa. Tietyiltä kumppaneilta lainaa voi saada jopa 70 000 euroon asti. Halutessasi voit hakea lainaa myös muun summan, kuten 10 000 euroa.

Onko pikaluotto sama kuin pikavippi?

Vanhanaikaiset, jopa tuhansien prosenttien korkoja omanneet pikavipit ovat poistuneet markkinoilta. Vaikka pikaluotto voi kuulostaa pahalta, tarkoittaa se käytännössä pikavipin kaltaista lainaa, mutta alhaisemmalla korolla. Tämän päivän pikaluotoissa todellinen vuosikorko on rajoitettu laissa. Tämän myötä lainojen korot ovatkin merkittävästi takavuosia alhaisemmat.

Takaisinmaksettava summa on tällöin myös huomattavasti edullisempi kuin vanhoissa pikavipeissä. Huomioi kuitenkin, että pitkä laina-aika nostaa lainan kokonaiskustannuksia.

Kuinka nopeasti pikaluottoa voi saada?

Voit saada rahat tilille yleensä saman päivän aikana, ja parhaimmillaan saat rahat jopa minuuteissa. Pikaluoton hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa, joten nimensä mukaisesti pikaluottoa voi saada hyvin nopeasti.

Mistä pikaluottoa voi hakea?

Hae lainaa helposti netissä, ja voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Voit hakea lainaa netistä milloin tahansa, etkä tarvitse vakuuksia lainan nostamiseen.

Onko pikalaina sama asia?

Pikalaina tarkoittaa käytännössä samaa asiaa. Kumpikin on nopea tapa saada vakuudeton laina tilille saman päivän aikana. Molempien kohdalla saat yleensä arkisin rahat heti tilille.