Pieni pikavippi heti tilille


Heti tilille maksettava pieni pikavippi on kätevä ratkaisu nopeaan rahantarpeeseen. Vertaa lainat ja hae vippiä jo tänään.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Pieni pikavippi on tänä päivänä yksi nopeimmista ja mutkattomimmista lainatuotteista, joka voidaan maksaa tilillesi jopa muutamien minuuttien kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Pieni pikavippi voi joissakin tapauksissa toimia varteenotettavana ratkaisuna pienten ja äkillisten menojen kattamiseksi silloin, kun rahaa ei ole mahdollista saada muualta yhtä nopeasti.

Vaikka pikavippien kulut pysyvät tänä päivänä yllättävän alhaisina – kiitos tästä kuuluu nykyiselle korkokattolaille – kannattaa pienenkin pikavipin hakemisessa ottaa huomioon muutamia tärkeitä tekijöitä.

Mistä pieni pikavippi?

Vaikka monet pankit ja rahoituslaitokset ovat siirtyneet tänä päivänä suurempien ja pidemmällä laina-ajalla varustettujen kulutusluottojen pariin, jotkut luotonmyöntäjät tarjoavat edelleen pienempiäkin pikavippejä.

Pieni pikavippi soveltuu nimensä mukaisesti pienten menojen kattamiseen, jotka saattavat yllättää juuri silloin, kun oma tili huutaa tyhjyyttään.

Tarvitsetko vippiä oikeasti?

Ennen pikavipin hakemista on kuitenkin syytä kartoittaa, löytyisikö samainen summa ensin jostakin muualta. Esimerkiksi perheenjäsen tai läheinen ystävä voi olla valmis lainaamaan saman summan ilman lisäkuluja.

Pieni pikavippi voi kuitenkin pelastaa päivän silloin, kun rahaa ei yksinkertaisesti löydy äkillisten kulujen kattamiseksi mistään muualta.

Vertaa vipit ensin

Edullisen pikavipin löytämiseksi lainamarkkinoiden tilannetta kannattaa hieman kartoittaa etukäteen. Kätevin tapa selvittää, mitkä luotonmyöntäjät myöntävät myös pienempiä pikavippejä, on lainojen kilpailuttaminen vertailupalvelumme kautta.

Kun täytät ilmaisen lainahakemuksen lainojen vertailupalvelussamme, voit saada lainatarjouksia juuri niiltä luotonmyöntäjiltä, jotka tarjoavat pikavippejä myös pienempään lainantarpeeseen.

Pidä nämä asiat mielessä ennen pienen pikavipin hakemista

Pieni pikavippi tarjoaa joustavan rahoitusvaihtoehdon äkilliseen rahantarpeeseen, mutta ennen pikavipin hakemista mieleen kannattaa painaa muutamia tärkeitä asioita, joiden avulla varmistat, että lainan hakeminen ja takaisinmaksu onnistuvat mahdollisimman järkevästi.

Ennen pikavipin hakemista onkin syytä aivan ensimmäiseksi selvittää, salliiko oma taloudellinen tilanne lainan hakemisen.

Tarkasta vipin todellinen vuosikorko

Vaikka pieni pikavippi saattaa olla vain muutama kymmenen euroa, päälle lisätään vielä korkokustannukset.

Lainojen vertailu lainatarjousten todellisen vuosikoron perusteella auttaa tässä tapauksessa tarkentamaan, mitä muita lainakuluja pikavippiin sisältyy lainan nimelliskoron lisäksi.

Laina-aika

Toinen tärkeä tekijä, johon tulee kiinnittää huomiota pientä pikavippiä haettaessa, on laina-aika. Vaikka pitempi ja joustavampi laina-aika voi kuulostaa houkuttelevalta vaihtoehdolta, lainakustannukset kasvavat pienessäkin pikavipissä sitä suuremmiksi, mitä pienemmissä erissä lainaa lyhennetään takaisin.

Yleensä pieni pikavippi kannattaakin maksaa mahdollisimman nopeasti takaisin, esimerkiksi seuraavasta palkasta, sosiaalituesta tai vaikkapa veronpalautuksista.

Pikavippi maksetaan yleensä heti tilille

Pieni pikavippi on vakuudeton luotto, minkä ansiosta luotto voidaan maksaa tilille yleensä saman päivän aikana – jopa muutamissa minuuteissa.

Luotonmyöntäjillä ei kuitenkaan ole rajoittamatonta oikeutta maksaa pikavippiä tilillesi milloin tahansa.

Voit täyttää lainahakemuksen lainapalvelussamme pikavippien vertailua varten mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta pidä mielessä, että pienikin pikavippi voidaan maksaa tilillesi aamuseitsemän ja iltayhdentoista välillä.

Lainaa kannattaa hakea arkena

Lisäksi on hyvä ottaa huomioon, että pikavipin haun ajoittuminen iltamyöhään tai viikonloppuun voi rajoittaa lainatarjousten määrää, koska kaikki luotonmyöntäjät eivät käsittele lainahakemuksia tähän aikaan.

Vaikka äkillinen lainantarve ei yleensä katso aikaa eikä paikkaa, pikavipin haku kannattaa mahdollisuuksien mukaan ajoittaa aamun ja iltapäivän välille.

Samalla monet luotonmyöntäjät ovat automatisoineet lainahakemusten käsittelyn, joten lainatarjouksia on mahdollista saada myös kivijalkapankkien normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Pieni pikavippi heti tilille: Usein kysytyt kysymykset

Voiko luottotiedoton saada pienen pikavipin heti tilille?

Merkintä luottotiedoissa yleensä estää vakuudettoman lainan saamisen. Jos olet menettänyt luottotiedot, mutta tarvitset lainaa, on suositeltavaa ottaa yhteyttä suoraan luotonmyöntäjään.

Miten allekirjoitan luottosopimuksen?

Luottosopimus on helppo kirjoittaa sähköisesti esimerkiksi omien verkkopankkitunnusten avulla.

Pitääkö minun olla täysi-ikäinen, että saan pienen pikavipin?

Luotonmyöntäjät eivät myönnä Suomessa lainaa alle 18-vuotiaille. Monilla luotonmyöntäjillä ikäraja saattaa olla tätäkin suurempi – yleensä 20–25 vuotta.

Mitä luottoluokitus tarkoittaa?

Kun haet vakuudetonta lainaa verkossa, luotonmyöntäjä tekee sinulle luottoluokituksen. Henkilökohtainen korkotasosi määräytyy tämän luottoluokituksen mukaan ja siksi voit saada eri korkotasolla varustettuja lainatarjouksia myös pikavippien kilpailutuksen yhteydessä.

Miten varmistan pienen pikavipin heti tilille?

Pyri jättämään lainahakemus mahdollisuuksien mukaan aamun ja iltapäivän aikana, jolloin varmistat, että mahdollisimman moni luotonmyöntäjä ottaa lainahakemuksesi heti käsittelyyn.

Muista täyttää lainahakemus huolellisesti ja varmista, että täytät kaikki ehdot, jolloin voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jopa muutamien minuuttien sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Mistä pieni laina heti tilille?

Voit hakea pikavippiä yhteistyökumppaniemme kautta.

Mikä on paras pikavippi?

Paras pikavippi riippuu siitä, millaista vippiä tarvitset. Voit verrata vippejä helposti vertailusivullamme.

Voinko saada pikavippiä ilman vakuuksia?

Kaikki kumppaniemme kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja. Näin ollen pikavipin hakeminen onnistuu täysin ilman vakuuksia.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Yleensä saat lainapäätöksen heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Parhaimmillaan voit saada lainaa jopa minuuteissa lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Millaiset pikavippien korot ovat tänä päivänä?

Pienen pikavipin korot ovat tänä päivänä rajoitettu samalla tavalla kuin suurempien kulutusluottojen. Pienen lainan kulut eivät näin ollen ole yhtä lailla korkeat kuin takavuosina. Pikavippi onkin tänä päivänä merkittävästi turvallisempi vaihtoehto kuin esimerkiksi 10 vuotta sitten.

Samasta syystä pientä lainaa myönnetään nykyisin yleensä pitkällä maksuajalla. Samoiten takavuosien ilmainen pikavippi on tänä päivänä pitkälti historiaa.