Nopea laina – näin saat lainaa nopeasti


Hae nopea laina netistä vain muutamassa minuutissa. Saat jopa kymmeniä lainatarjouksia yhdellä hakemuksella!

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Nopea laina tarjoaa nimensä mukaisesti joutuisan ja kätevän tavan rahoittaa arjen pienempiä ja suurempia kuluja, jotka pääsevät usein yllättämään juuri silloin, kun sitä vähiten odottaa.

Tarvitsit sitten pikaisesti rahaa esimerkiksi karhukirjeen maksamiseen, edullisen tarjousmatkan varaamiseen tai muuten vaan odottamattomien kulujen kattamiseen, voit löytää lainaa nopeasti ilman vakuuksia ja liitteitä, ja parhaimmillaan rahat voidaan siirtää tilillesi jopa vuorokauden sisällä.

Tässä artikkelissa tutustutaan paremmin siihen, millainen laina nopea laina on, mistä nopeaa lainaa kannattaa hakea ja millaisia asioita lainan hakemisessa tulee ottaa huomioon.

Nopea luotto heti tilille

Yksi nopean lainan kiistattomista eduista on lainaprosessin vaivattomuus. Nopeaa lainaa on tänä päivänä todella helppo hakea kokonaan verkossa, eikä erillisiä lainaneuvotteluita pankin kanssa tarvita ollenkaan.

Hae lainaa netistä, ilman vakuuksia tai takaajia

Nopea laina on mahdollista maksaa tilillesi täysin ilman vakuuksia tai takaajia, joten rahat voivat odottaa tililläsi jo 24 tunnin sisällä siitä, kun olet lähettänyt lainahakemuksen eteenpäin.

Vakuudelliset pankkilainat ovat siinä mielessä hyviä lainoja, että niiden lainakulut on mahdollista pitää vakuuksien ansiosta hyvinkin alhaisina. Yleisimpiä vakuudellisia lainoja ovat asuntolainat, autolainat ja valtion takaama opintolaina.

Vakuudellista lainaa hakiessasi joudut kuitenkin perustelemaan pankille, mihin tarkoitukseen haluat lainaa käyttää. Myös lainaprosessi ottaa oman aikansa, sillä pankin tulee käydä läpi esittämäsi vakuudet ja päättää, ovatko vakuudet riittävät pankkilainan takaamiseksi.

Lainaa jopa muutamassa minuutissa

Kun tarvitset lainaa nopeasti, nopea luotto netistä on yleensä pankkilainaa parempi vaihtoehto. Netistä haettavan lainan voit saada tilille jopa muutamassa minuutissa.

Muista kuitenkin suunnitella lainan takaisinmaksu mahdollisimman tarkkaan ja vertaile lainoja keskenään. Kun haet nopeaa lainaa verkossa, et tarvitse vakuuksia, lainantakaajaa etkä selvitystä sille, mihin tarkoitukseen aiot lainan käyttää.

Mistä voin hakea lainaa heti tilille?

Lukuisat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät nopeaa lainaa eri käyttötarkoituksiin.

Tarvitsit sitten lainaa laskujen maksamiseen tai vaikkapa auton katsastukseen, voit hakea lainaa kätevästi verkosta sähköisellä hakulomakkeella, joka on mahdollista lähettää mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Kumppaniemme kautta voit etsiä lainantarjoajan, jolta vakuudeton laina on mahdollista saada tilille ilman turhia viivytyksiä. Useimmilta lainantarjoajilta voit nostaa lainan heti – saat rahat tilille siis jopa muutamassa minuutissa.

Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu muutamassa minuutissa

Yleensä nopea laina on suhteellisen pieni laina, noin 100–2000 euroa, joten monet luotonmyöntäjät voivat tarjota sinulle lainaa jopa täysin ilman liitteitä. Tämä puolestaan säästää aikaa, sillä voit hyväksyä lainatarjouksen heti verkossa ja saada lainarahat tilillesi välittömästi.

Lainasopimus on mahdollista allekirjoittaa turvallisesti verkossa esimerkiksi omilla verkkopankkitunnuksilla, joiden ansiosta luotonmyöntäjä saa pankkisi kautta luotettavan vahvistuksen henkilöllisyydestäsi.

Tämän prosessin ansiosta sinun ei tarvitse lähettää erillisiä henkilöllisyystodistuksia tai muita asiakirjoja luotonmyöntäjälle enää jälkikäteen.

Nopeat lainat kannattaa aina kilpailuttaa

Vaikka nopea luotto on ylivoimaisesti yksi lainamarkkinoiden joutuisimmista lainoista, nopeat lainat eivät yleensä ole kaikkein edullisimpia lainoja.

Pienestä lainasummasta huolimatta korkokustannukset saattavat nousta todella suuriksi, jos lainatarjouksia ei muisteta vertailla huolellisesti toisiinsa.

Todellinen vuosikorko vaihtelee merkittävästi eri lainojen välillä

Vaikka onkin totta, että uusien korkokattolakien myötä myös vakuudettomien pikaluottojen korkokustannukset ovat tulleet huomattavasti edullisemmiksi, lainaa ei tulisi koskaan ottaa miettimättä ensin perusteellisesti, miten ja millä aikataululla laina maksetaan takaisin.

Erityisesti nopean lainan tapauksessa korkokustannukset voivat nousta todella suuriksi, jos lainanmaksu viivästyy.

Todellisen vuosikoron maksimimäärä on nykyään määrätty laissa, joten entisaikojen korkeakorkoisten lainojen kaltaisia korkoja ei nykypäivänä joudu maksamaan edes pikalainojen kohdalla.

Lainan hakeminen onnistuu vaivattomasti netissä

Jos päätös nopean lainan hakemisesta on tehty ja olet varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin korkoineen ja kuluineen, aivan ensimmäisenä on syytä varata jonkin verran aikaa lainojen vertailuun.

Lainojen vertailu on tänä päivänä mitä erinomaisin tapa selvittää yhdellä lainahakemuksella lainatarjousten todelliset vuosikustannukset useiden eri luotonmyöntäjien kesken. Lainojen vertailu ei maksa mitään, eikä lainahakemuksen lähettäminen sido ottamaan lainaa.

Monet luotonmyöntäjät ovat automatisoineet lainojen käsittelyn, mikä mahdollistaa sen, että voit saada ensimmäiset lainatarjoukset takaisin jopa välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Jos lainasumma on pieni, monet luotonmyöntäjät voivat tehdä myönteisen luottopäätöksen täysin ilman liitteitä, minkä ansiosta lainojen vertailu on todella helppoa.

Muutaman lisäminuutin takia lainojen vertailua ei siis kannata jättää välistä, sillä tulet todennäköisesti säästämään vertailun avulla selvää rahaa lainakustannuksissa – ja tämä on aina kannattavaa.

Lainaa nopeasti tilille – pidä nämä asiat mielessä

Vaikka nopea laina voi olla helppo laina ja lainan saa tilille parhaimmillaan jopa samana päivänä, ei se missään nimessä ole helppoa rahaa. Jos tarve nopealle lainalle on kuitenkin todellinen, lainaprosessiin kannattaa varata jonkin verran aikaa, jotta pystyt vertailemaan parhaat lainatarjoukset kaikessa rauhassa ja valitsemaan niistä kaikkein edullisimman.

Lainojen vertailu onkin tässä mielessä todella käytännöllinen apu, sillä se vertailee lainatarjoukset lainojen todellisten vuosikustannusten pohjalta, jolloin tiedät jo etukäteen, mitä kaikkia kuluja lainaasi liittyy.

Tarkasta lainan määrä, lainaehdot ja suunnittele takaisinmaksuaika

Kun haet nopeaa lainaa, kiinnitä huomiota sekä lainasummaan että laina-aikaan. On hyvin todennäköistä, että jotkut luotonmyöntäjät tarjoavat sinulle suurempaa lainasummaa kuin mitä olet hakenut.

Tämä johtuu siitä, että kaikki pankit ja rahoituslaitokset eivät myönnä niin pieniä lainasummia – esimerkiksi monilla luotonmyöntäjillä pienin haettava lainasumma voi olla 500–1000 euroa.

Ideana ei luonnollisesti ole ottaa lainaa sen vuoksi, että sitä tarjotaan, vaan lainasumman tulee vastata mahdollisimman hyvin omaa lainantarvetta. Lainasumman kasvaessa myös lainakustannukset ovat korkeammat. Ota siis lainaa vain sen verran, kun tarvitset

Lainaa voi lyhentää tarvittaessa etukäteen

Mitä laina-aikaan tulee, nopea luotto kannattaa pyrkiä maksamaan mahdollisimman nopeasti pois, jolloin lainakulut pysyvät mahdollisimman pieninä.

Nopea luotto voikin tässä mielessä toimia erinomaisena vaihtoehtona esimerkiksi silloin, kun palkkapäivään tai tukien maksuun on vielä aikaa, mutta rahaa tarvitaan välittömästi. Laina-aika on pienten lainojen tapauksessa yleensä 1–12 kk.

Lainan hakeminen netissä on helppoa ja nopeaa

Ota huomioon, että hakiessasi nopeaa lainaa verkosta, voit jättää lainahakemuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta esimerkiksi iltamyöhään tai viikonloppuna tehdyt lainahakemukset saatetaan ottaa käsittelyyn vasta seuraavana pankkipäivänä.

Vaikka monet luotonmyöntäjät käsittelevät lainahakemuksia pitkälle iltaan, lainarahojen maksaminen voi viivästyä jos lainahakemus jätetään myöhään.

Yksi tapa varautua tulevaisuuden tuomiin äkillisiin kuluihin voikin olla esimerkiksi joustoluottotilin avaaminen, jolloin rahaa on käytössä heti, kun tarve sitä vaatii. Muista vertailla myös joustoluotot ennen tilin avaamista.

Nopea laina: Usein kysytyt kysymykset

Miten nopeaa lainaa haetaan?

Nopeaa lainaa on helppo hakea suoraan verkosta. Voit täyttää lainahakemuksen lainavertailusivustolla milloin haluat. Pelkkä lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit halutessasi vain katsoa lainatarjoukset ja jättää lainan nostamatta.

Kuinka nopeasti voin saada rahat tilille?

Nopea laina voidaan maksaa tilillesi jopa saman päivän aikana, mutta viimeistään muutaman pankkipäivän sisällä. Huomioi, että lainaa ei voida maksaa tilillesi kello 23–7 välisenä aikana.

Kuka voi saada lainaa nopeasti?

Jotta voit saada lainaa nopeasti ja helposti, sinun tulee täyttää luotonmyöntäjän asettamat vaatimukset. Yleisesti ottaen sinun tulee olla täysi-ikäinen (lainan saamisen ikärajana voi joissakin tapauksissa olla 19–25 vuotta), asut Suomessa vakituisesti ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Tarvitset myös kotimaiset verkkopankkitunnukset lainasopimuksen allekirjoittamiseksi verkossa.

Kuinka paljon voin säästää lainojen vertailun avulla?

Lainakustannukset riippuvat monesta eri tekijästä. Tästä syystä todelliselle säästölle on vaikeaa asettaa yhtä ja tiettyä summaa, mutta parhaimmillaan voit säästää pienenkin lainasumman kohdalla kymmenien eurojen edestä lainakuluja.

Mistä nopea luotto kannattaa ottaa?

Lainavertailun avulla selvität helposti, miltä luotonmyöntäjältä voit saada lainaa nopeasti ja edullisesti, sillä lainavertailu vertailee lainatarjoukset todellisten vuosikustannusten pohjalta.

Millaisen koron voin saada lainalleni?

Vakuudettomien lainojen korko on yleensä 4–20%. Kun haet nopeaa lainaa lainavertailun kautta, voit selvittää helposti oman henkilökohtaisen korkotasosi.

Tarvitsenko säännölliset tulot jotta voin saada lainaa?

Useimmat lainantarjoajat vaativat hakijalta säännölliset tulot. Voit kuitenkin hakea lainaa myös ilman tuloja ja katsoa, saatko lainatarjouksia. Saat lainapäätöksen yleensä muutamassa minuutissa.

Millainen laina minun kannattaa valita?

Valitse laina, jossa lainasumma on sinulle sopiva ja jonka korot ja kulut ovat edulliset. Huomioi myös laina-aika – se vaikuttaa merkittävästi lainan korko- ja kokonaiskuluihin.