Lainaa 20000 heti, ilman vakuuksia


Hae 20 000 euron lainaa helposti muutamassa minuutissa ja voit nostaa rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Tarvitsetko nopeasti lainaa 20000 euroa? Lendersin lainavertailupalvelulla voit saada edullista lainaa ilman vakuuksia tai takaajia ja rahat tilillesi saman päivän aikana!

Yhdellä lainahakemuksella tavoitat yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Hakemuksen jättäminen lainojen vertailupalveluun tapahtuu nopeasti ja helposti netissä.

Voit saada lainaa 20000 euroa tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainojen kilpailuttaminen ei sisällä mitään velvoitteita

Lainojen vertailuttaminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin veloituksetta. Sinulla on mahdollisuus hakea lainaa 20000 euroa tai enemmän. Enimmillään voit saada lainaa 70 000 euroon asti. Laina-aika voi olla jopa 15 vuotta.

Miksi 20000 euron laina kannattaa vertailuttaa?

Tänä päivänä suomalaisilla rahoitusmarkkinoilla toimii kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät vakuudettomia lainoja.

Lainojen koroissa ja kuluissa on suuria eroja, ja lainojen kilpailutus vertailupalvelun kautta on helppo ja nopea tapa saada jopa kymmeniä eri lainatarjouksia hetkessä – yhdellä hakemuksella.

Itsenäinen lainojen vertailu on hidasta ja työlästä

Niin pienet kuin suuret lainat kannattaa kuitenkin aina vertailuttaa Lendersillä, sillä itsenäinen lainojen hakeminen on varsin työlästä hommaa.

Mikäli haluat saada kattavan kuvan vaihtoehdoista, tulisi sinun varata vähintään kaksi kokonaista päivää pelkästään lainojen kilpailuttamiseen. Tämäkään tuskin riittäisi.

Vaihtoehtona on lainojen kilpailuttaminen Lendersillä, jolloin saat parhaimmillaan yli 30 lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Näistä voit valita lainaa 20000 euroa sinun kannaltasi parhailla ehdoilla.

Voit hakea lainaa kauttamme muutamassa minuutissa

Vakuudeton laina tai luotto on nimensä mukaisesti laina, jota varten sinun ei tarvitse antaa lainalle vakuuksia tai takaajia.

Vakuus tai takaaja toimii pantin tapaan pankille osoituksena siitä, että laina pystytään maksamaan takaisin korkoineen ja kuluineen myös silloin, jos lainanottaja ei yllättäen itse pystykään maksamaan lainaa takaisin.

Lainojen koroissa ja kuluissa on suuria eroja

Koska vakuus tai takaaja antaa pankille lupauksen siitä, että laina maksetaan takaisin tavalla tai toisella, pankki pystyy myöntämään lainalle myös entistä paremmat lainaehdot – tämä siksi, että pankille lainaamisen riski laskee huomattavasti vakuuksien myötä.

Paras korko lainalle löytyy kilpailutuksen kautta

Aina vakuuksia tai takaajaa ei edullisenkaan lainan saamiseksi tarvita.

Tämän vuoksi vakuudettomat lainat ja luotot ovat kasvattaneet kysyntää viimeisten vuosien aikana paljon, sillä vakuudetonta lainaa on helppo hakea suoraan verkosta ja lainarahat voidaan maksaa tilille hyvinkin nopeasti, koska erillisille lainaneuvotteluille ei ole edellytyksiä.

Millainen on 20000 euron lainan todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko lainassa tarkoittaa kaikkia vuosittaisia kuluja, joita lainaan sisältyy. Lainan varsinainen vuosikorko (nimelliskorko), muodostaa suurimman osan lainakustannuksista ja muita kuluja saa lain mukaan tulla enimmillään 150 euroa vuodessa.

Todellinen vuosikorko perustuu henkilökohtaiseen luottoarvioon

Jokainen luotonantajana tekee sinusta henkilökohtaisen luottoarvion lainan hakemisen yhteydessä. Arvio perustuu lainahakemuksessa antamiisi tietoihin, luottotietorekisteriin ja luotonantajien yhteisiin rekistereihin.

Todellinen vuosikorko riippuu tästä arviosta. Arviot saattavat poiketa toisistaan suurestikin, eli yhdeltä luotonantajalta voit saada paremman tarjouksen kuin toiselta. Voit saada siis lainaa 20000 euroa hyvin erilaisella korolla pankista tai rahoituslaitoksesta riippuen.

Voit hakea lainaa 20000 euroa monenlaiseen tarpeeseen

Voit saada lainaa 20000 euroa hyvin erilaisiin tarpeisiin. Kyseessä on kuitenkin sen verran suuri lainasumma, että ihan arjen menojen kattamiseksi 20 000 euron lainaa harvemmin haetaan. Usein mielessä onkin suurempi hankinta tai muiden lainojen yhdistäminen yhdeksi.

Voit yhdistää pienemmät lainat ja osamaksut yhdeksi lainaksi

Voit hakea esimerkiksi 20 000 euron lainaa pienempien luottojen ja osamaksujen poismaksamiseksi, jonka jälkeen maksat ainostaan yhtä lainaa.

Monesti tällaisien yhdistelylainan avulla kuukausittaiset lainanhoitokulusi pienevät oleellisesti. Toisaalta laina-aika pitenee, mutta voit lyhentää lainaa myös minimierään suuremmalla summalla tarvittaessa.

Tuleeko vakuudellinen laina edullisemmaksi kuin vakuudeton laina?

Pankit myöntävät lainaa kaikista pienimmällä korolla silloin, kun laina on sidottu johonkin reaalivakuuteen. Myös henkilötakaus voi mahdollistaa koroiltaan ja kuluiltaan edullisimman lainan kuin vakuudeton laina. Voit siis saada lainaa 20000 euroa edullisemmin vakuudella.

Nykyään erinomaisestikin raha-asiansa hoitavilla keskituloisilla ihmisillä ei välttämättä ole kertynyt omaisuutta lainan vakuudeksi. Omaisuutta myöskään ei välttämättä haluta sitoa kuin suuriin asuntolainoihin tai muihin merkittäviin hankintoihin.

Aikaisempi lainahistoriasi toimii vakuutena luotonantajille

Lenders lainanhakupalvelussa voit hakea lainaa 500-70 000 euroa ilman vakuuksia. Et tarvitse reaalivakuuksia, sillä luotonantajien sinusta tekemä luottoarvio toimii ikään kuin vakuutena maksukyvystäsi.

Kannattaa siis aina hoitaa luottojen kuukausierät ajallaan ja muutenkin raha-asiat hyvin. Näin toimiessasi saat lainan aina hyvillä ehdoilla.

Voit hakea lainaa palvelussamme yksin tai yhteishakijan kanssa

Mikäli haluat parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi, voit hakea lainaa yhdessä ystäväsi, sukulaisesi tai puolisosi kanssa.

Voit esimerkiksi hakea lainaa 20000 euroa puolisosi kanssa ensimmäisen yhteisen kodin sisustamiseen, tai veljesi kanssa purjeveneen hankintaan.

Mitkä asiat vaikuttavat 20 000 euron lainansaantiin?

Lendersin lainanvertailupalvelussa kuka tahansa säännöllisiä tuloja nauttiva ja raha-asiansa hyvin hoitanut täysi-ikäinen voi hakea lainaa 20 000 euroa. Tämä on vain esimerkkisumma. Laina kannattaa tietysti aina hake todellisen tarpeen mukaan.

Raha-asiansa hyvin hoitaneet saavat lainaa parhailla ehdoilla

Hakemuksessa antamiesi tietojen lähettämisen yhteydessä sinulta pyydetään lupaa tietojesi tarkastamiseen Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä, sekä pankkien ja rahoituslaitosten yhteisestä luottorekisteristä.

Luottoarvio tehdään tämän hetken tilanteesi perusteella. Lainaa kannattaa siis hakea, vaikka olisit joskus raha-asioissa töpeksinytkin.

Nyrkkisääntönä voidaan pitää seuraavaa: Mitä paremmin raha-asiasi, ennen kaikkea aikaisemmat lainasi ja luottosi olet hoitanut, sitä paremmilla ehdoilla saat uutta lainaa.

Millaisia 20000 euron lainoja on tarjolla?

Lenders lainojen kilpailutuspalvelun avulla voit saada lainaa 20000 euroa kertalainana tai joustoluottona. Kummassakaan tapauksessa et tarvitse vakuuksia lainan hakemiseen ja voit saada lainan saman päivän aikana. Kerromme seuraavaksi, miten nämä lainamuodot eroavat toisistaan.

Kertalaina

Kertalaina maksetaan yhdellä kertaa asiakkaan tilille. Jos siis esimerkiksi haet lainaa 20000 euroa, niin saat rahat tilillesi könttäsummana. Laina-aika voi olla 1-15 vuotta. Tyypillinen kertalaina haetaan esimerkiksi autorahoitukseen, kulutusluotoksi, muiden lainojen yhdistelemiseksi, rakentamiseen tai remontointiin.

Millaisiin tilanteisiin kertalaina sopii?

Parhaiten kertalaina sopii tilanteisiin, joissa tiedät melko tarkasti minkä suuruisen lainasumman tarvitset. Laina-aika ja lainasumma kannattaa pohtia tarkasti. Sopiiko sinulle pitkä laina-aika ja pienet kuukausierät? Vai lyhyempi laina-aika suuremmilla kuukausilyhennyksillä, mutta pienemmillä kokonaiskuluilla?

Kannattaa myös ottaa kerralla riittävästi lainaa, sillä aivan eurolleen on vaikea esimerkiksi rakennusbudjetissa pysyä. Uuden lainan ottaminen tulee kalliimmaksi, kuin pienellä lisävaralla varautuminen.

Joustoluotto

Joustoluotto muistuttaa hieman luottokorttitiliä. Joustoluotossa laina-aika ei ole yhtä kiinteä kuin kertalainassa. Voit hakea lainaa 20000 euroa joustoluottona ja nostaa siitä esimerkiksi 2000 euroa tilillesi. Maksat korkoa ja kuluja vain nostamastasi 2000 eurosta.

Maksaessasi joustoluottoa takaisin, vapautuu sitä lyhennyksesi pääoman verran käyttöösi.

Mihin tilanteisiin joustoluotto sopii

Parhaiten joustoluotto sopii tilanteisiin, joissa sinulla ei ole selkeää käsitystä lainan tarpeen suuruudesta. Esimerkiksi voidaan ottaa pidempi lomamatka, johon haluat ottaa joustoluoton matkakassaksi.

Lainaa 20000 euroa on varsin suuri joustoluotoksi, mutta maksat vain nostamastasi summasta. Lainaa vapautuu käyttöösi samalla lailla kuin lyhentäisit luottokorttivelkaa.

Hae lainaa 20000 euroa Lendersin lainavertailupalvelussa

Lenders on luotettava kotimainen lainojen vertailupalvelu. Kumppaneinamme on ainoastaan vakavaraisia ja luotettavia suomalaisia ja eurooppalaisia luotonantajia.

Olemme varsin tarkkoja sen suhteen, ketkä valitsemme yhteistyökumppaniksimme. Pelkästään minimivaatimuksien täyttäminen ei riitä.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat lainaa reiluilla nopeasti ja reiluilla ehdoilla.

20000€ lainan korot ja kulut – esimerkkejä

Alla olevasta taulukosta löydät esimerkit 20000€ lainan maksueristä ja kokonaiskuluista eri maksuajoilla ja koroilla. Esimerkissämme on käytetty 5%, 10%, ja 20% korkoprosenttia.

Huom! Taulukon luvut ovat esimerkkejä, eikä kumppaneillamme ole välttämättä esimerkin kaltaisia lainoja tarjolla. Taulukon tarkoituksena on havainnollistaa eri maksuaikojen ja korkoprosenttien vaikutukset lainan maksueriin ja kokonaiskuluihin 20000€ lainalla. Tarkista lainasi korot ja kulut aina lainantarjoajalta ennen lainan nostamista. Lainaan voi liittyä korkokulujen lisäksi myös esimerkiksi avausmaksu tai kuukausittainen tilinhoitomaksu.

LainasummaLaina-aika (vuotta)KorkoprosenttiKuukausieräKokonaissumma
2000015,00%1 712,15 €20 545,80 €
2000025,00%877,43 €21 058,27 €
2000035,00%599,42 €21 579,05 €
2000045,00%460,59 €22 108,12 €
2000055,00%377,42 €22 645,48 €
20000110,00%1 758,32 €21 099,81 €
20000210,00%922,90 €22 149,56 €
20000210,00%645,34 €23 232,37 €
20000410,00%507,25 €24 348,08 €
20000510,00%424,94 €25 496,45 €
20000120,00%1 852,69 €22 232,28 €
20000220,00%1 017,92 €24 429,99 €
20000320,00%743,27 €26 757,78 €
20000420,00%608,61 €29 213,15 €
20000520,00%529,88 €31 792,66 €

 

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi hakea 20000 euron lainaa?

Minimivaatimuksena ovat puhtaat luottotiedot, vakituiset tulot ja täysi-ikäisyys. Mitä paremmin olet hoitanut aikaisemmat laina-asiasi, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on 20000 euron lainaan.

Kuinka pian saan 20000 euron lainan tililleni?

Hyväksymisen jälkeen voit saada lainan tilillesi nopeimmillaan muutamassa minuutissa, mutta yleensä viimeistään 1-3 vuorokauden sisällä lainan hyväksymisestä.

Onko lainan hakeminen palvelunne kautta vaikeaa?

Ei todellakaan ole! Täytä lainahakemus ohjeidemme mukaan. Lainahakemus välitetään kaikille palvelussamme oleville pankeille ja rahoituslaitoksille.

Miten todellinen vuosikorko määräytyy?

Todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainan vuosittaiset kulut. Se määräytyy luotonantajien sinusta tekemän luottoluokituksen perusteella.