Lainaa ilman liitteitä


Hae pientä lainaa ilman liitteitä nopeasti netissä. Täytä ja lähetä lainahakemus vain parissa minuutissa.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Monet yhdistävät lainanhaun lukuisiin pankkineuvotteluihin sekä useiden eri sopimusten ja asiakirjojen allekirjoittamiseen.

Vaikka jotkut suuret lainat, kuten vaikkapa asuntolaina, edellyttävät hakijalta useiden eri asiakirjojen toimittamista ja ennen kaikkea riittävien vakuuksien todentamista, lainamarkkinoilta löytyy tänä päivänä myös joustavilla lainaehdoilla varustettuja vakuudettomia lainoja, joiden ansiosta voit saada lainaa ilman liitteitä.

Hae lainaa ilman liitteitä helposti ja nopeasti netistä

Pienen lainan voi saada tänäkin päivänä heti tilille ilman liitteitä. Vaikka vakuudettomien lainojen ehdot ovatkin viime aikoina tiukentuneet, nykyäänkin voi saada lainaa ilman liitteitä pienen summan tietyiltä rajoituslaitoksilta.

Lainan hakeminen onnistuu vaivattomasti netissä, ja laina on mahdollista saada tilille jopa samana päivänä.

Lainaa voi saada ilman liitteitä

Vaikka useimmat lainat vaativatkin hakemukselle liitteitä kuten palkkakuitin, voi pienen summan lainaa saada myös ilman liitteitä. Se, mitä liitteitä hakemukselle tarvitsee, riippuu rahoituslaitoksesta ja lainasummasta. Useimmiten liitteeksi pyydetään palkkakuittia tai myös esimerkiksi tiliotetta tai verotuspäätöstä. Useiden tuhansien eurojen lainoja ei yleensä ole mahdollista saada ilman liitteitä. Mahdollisuudet saada suurta lainaa ilman mitään liitteitä ovat siis hyvin pienet.

Vakuudeton laina ilman liitteitä

Kuten nimikin jo viittaa, vakuudeton laina on laina, jonka voi saada ilman vakuuksia. Vakuutena voidaan pitää esimerkiksi omistusasuntoa, kesämökkiä tai arvopapereita. Reaalivakuuden puuttuessa tai ollessa liian pieni haettavaan lainasummaan nähden, lainalle voidaan ottaa myös henkilötakaaja. Vakuudettoman lainan tapauksessa kumpaakaan ei siis edellytetä.

Vakuudettoman lainan hakeminen onnistuu nopeasti

Koska vakuuksia ei tarvita, lainan hakuprosessi muuttuu huomattavasti nopeammaksi ja tästä syystä lainaa ilman palkkatodistusta tai muita liitteitä on mahdollista hakea suoraan verkosta.

Vakuudettoman lainan hakemiseksi sinun on vain täytettävä lainahakemus, tutustuttava lainaehtoihin ja allekirjoitettava lainasopimus.

Hae lainaa vain todelliseen tarpeeseen

Vaikka vakuudeton laina on helppo ja joustava lainatuote, joka sopii moniin eri tarkoituksiin, tulee lainan kuin lainan ottamista pohtia tarkkaan. Lisäksi on hyvä pitää mielessä, että vakuudettomien lainojen yleinen korkotaso on vakuudellisiin lainoihin verrattuna korkeampi juuri suuremman riskin vuoksi, joten se, mistä lainaa ilman liitteitä lähdetään hakemaan, ei ole täysin yhdentekevää.

Mistä lainaa heti ilman liitteitä?

Kuten edellä jo mainittiin, voit saada lainaa ilman liitteitä kätevimmin verkosta. Tänä päivänä myös perinteiset pankit ovat siirtyneet verkkoalustalle ja näiden kivijalkapankkien lisäksi lainamarkkinoilta löytyy jopa kymmeniä muita digipankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat kuluttajille vakuudetonta lainaa ilman liitteitä.

Vakuudettomien lainojen korkotasoa on kuitenkin vaikeaa verrata toisiinsa ilman lainahakemuksen lähettämistä, sillä pankit ja rahoituslaitokset mainostavat sivuillaan esimerkkikorkoja, jotka eivät välttämättä vastaa sitä korkotasoa, mitä luotonmyöntäjät olisivat esimerkiksi sinulle valmiita tarjoamaan.

Hae lainaa yhdellä hakemuksella useista eri rahoituslaitoksista

Kymmenien lainahakemusten täyttämiseen menee kuitenkin aikaa ja tämän lisäksi lainatarjousten vertaaminen toisiinsa yksitellen on uuvuttavaa ja hankalaa.

Aikaa ja vaivaa säästääksesi voit jättää lainapalvelussamme ilmaisen lainahakemuksen ja saada yhdellä lainahakemuksella samanaikaisesti useita eri lainatarjouksia lukuisilta eri luotonmyöntäjiltä. Lainahakemuksen täyttäminen on sinulle kuluttajana täysin ilmaista, eikä sido ottamaan lainaa.

Laina ilman liitteitä on helppo kilpailuttaa

Lainojen kilpailuttaminen voi kuulostaa alkuun monimutkaiselta prosessilta, mutta sitä se ei sinulle asiakkaanamme ole. Koska vertailupalvelumme vertailee kaikki saamasi lainatarjoukset kerralla ja järjestää ne edullisimmasta kalleimpaan, sinun tehtävänäsi on vain tutustua parhaimmalta vaikuttavien lainatarjousten sisältöön ja hyväksyä haluamasi tarjous.

Voit saada pienen lainan ilman liitteitä

Osa pankeista ja rahoituslaitoksista ei edellytä sinulta lainan saamiseksi myöskään minkäänlaisia liitteitä varsinkin, jos haettava lainasumma on pieni. Suuremmissa vakuudettomissa lainoissa luotonmyöntäjä voi pyytää sinulta palkkatodistusta, jotta se pystyy varmistamaan, että lainasumman takaisinmaksu onnistuu varmasti.

Tämä on täysin normaali käytäntö, sillä luotettavat toimijat haluavat luonnollisesti varmistaa ennen lainan myöntämistä, että lainaa pystytään lyhentämään takaisin järkevissä takaisinmaksuerissä.

Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutus lainapalvelumme kautta on helppoa siksi, että saat useita lainatarjouksia yhdellä lainahakemuksella. Monet luotonmyöntäjät ottavat saapuvat lainahakemukset heti käsittelyyn, joten voit saada ensimmäiset alustavat lainatarjoukset jo muutamien minuuttien kuluessa lainahakemuksen jättämisestä.

Jos jätät hakemuksen aamulla, iltapäivällä suurin osa lainatarjouksista voi olla jo valmiina odottamassa sinua.

Tutustu lainatarjouksiin ennen lainan nostamista

Suurin osa lainatarjouksista on voimassa jopa viikkojen ajan, joten sinulla on runsaasti aikaa tutustua rauhassa saamiesi lainatarjousten ehtoihin ja korkotasoon.

Saatat tässä vaiheessa yllättyä, sillä eri luotonmyöntäjät ovat todennäköisesti tehneet sinulle lainatarjouksia, joiden lainaehdot ja korkotaso vaihtelevat.

Tämä johtuu siitä, että jokainen luotonmyöntäjä tekee hakijoista henkilökohtaisen luottokartoituksen sen mukaan, mitä tietoja lainahakemuksessa on annettu ja millä tavalla hakija on aikaisemmin hoitanut raha-asiansa.

Tästä syystä voit saada yhdeltä pankilta edullisempaa lainaa kuin toiselta, ja tämän vuoksi laina ilman liitteitä kannattaa aina kilpailuttaa, koska kilpailutuksen kautta voit löytää juuri itsellesi edullisimman lainan.

Edullista lainaa heti ilman liitteitä

Koska vakuudettomia lainoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset eivät useimmissa tapauksissa edellytä sinulta liitteitä, lainasumma voidaan maksaa tilillesi jopa saman päivän aikana.

Juuri hakuprosessin nopeus ja mutkattomuus ovat tehneet vakuudettomista lainoista varteenotettavia rahoitusmenetelmiä esimerkiksi silloin, kun rahaa tarvitaan jonkin välttämättömän kulun kattamiseksi välittömästi, ja palkkapäivään on vielä aikaa. Myös lainan hakeminen nopeutuu, kun sinun ei tarvitse lähettää liitteitä.

Laki rajoittaa lainojen korkoja

Vaikka vakuudeton laina on luotonmyöntäjälle riskialttiimpi laina kuin vakuudellinen laina, huolellisen kilpailuttamisen avulla lainojen korkotaso on mahdollista pitää mahdollisimman alhaisena.

Lainamarkkinoilta löytyy tänä päivänä runsaasti lainoja ilman liitteitä, joiden korkotaso liikkuu reilusti alle kymmenessä prosentissa. Uuden korkokattolain ja parantuneen finanssivalvonnan myötä tuhansien prosenttien korkoihin nousseet pikavipit ovatkin jo kadonneet markkinoilta.

Vertailemalla ja kilpailuttamalla löydät edullisinta lainaa

Vakuudettomien lainojen kilpailuttaminen on siis kuluton, luotettava ja puolueeton tapa selvittää, miltä pankilta tai rahoituslaitokselta saisit juuri sinä hetkenä kaikkein edullisinta lainaa ilman liitteitä.

Koska jokainen lainaprosessin vaihe suoritetaan verkossa, voit hakea lainaa ilman liitteitä vaikkapa suoraan kotoa, töistä tai lomamatkalta käsin.

Mikäli lainan hakuprosessi herättää lisäkysymyksiä, suosittelemme vilkaisemaan Usein kysytyt kysymykset –osiostamme, löytäisitkö vastauksen kysymykseesi sieltä. Muussa tapauksessa vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Lainatarjousta koskevissa kysymyksissä suosittelemme puolestaan ottamaan yhteyttä lainatarjouksen tehneeseen tahoon, sillä emme voi lainojen välityspalveluna vaikuttaa lainatarjousten sisältöön.

Lainaa ilman liitteitä: Usein kysytyt kysymykset

Mitä kaikkea lainatarjouksen korko pitää sisällään?

Kun kilpailutat lainat ilman liitteitä vertailupalvelumme kautta, vertailemme lainatarjoukset puolestasi aina todellisen vuosikoron perusteella.

Todellista vuosikorkoa kannattaa aina käyttää vertailun pohjana, sillä se pitää sisällään nimelliskorosta poiketen kaikki lainaan liittyvät kulut aina palvelumaksuista lainan avausmaksuun ja tilinhoitokuluihin.

Minulla ei ole enää tarvetta lainalle, mutta ehdin jo lähettää lainahakemuksen, mitä nyt?

Lainahakemuksen jättäminen vertailupalvelussamme ei sido sinua ottamaan lainaa, joten mikäli lainantarpeesi on ehtinyt jo päättyä, voit jättää lainanhaun sikseen.

Lähetin lainahakemuksen, mutta sain vain kolme tarjousta, onko tämä normaalia?

Vaikka lainavertailussamme on mukana lukuisia eri pankkeja ja rahoituslaitoksia, kaikki luotonmyöntäjät eivät välttämättä tee tarjousta. Jos haluat saada lisää lainatarjouksia, kokeile muuttaa lainasummaa ja laina-aikaa.

Voinko saada lainan heti tilille?

Nopeimmillaan lainan voi saada tilille jo saman päivän aikana. Jos lähetät lainahakemuksen esimerkiksi perjantaina illalla myöhään, voi olla, että ainakin osa luotonmyöntäjistä käsittelee hakemuksesi vasta maanantaiaamuna.

Pidä myös mielessä, että lainaa ei ole mahdollista maksaa kello 23–7 välisenä aikana.

Kuka voi hakea lainaa ilman liitteitä?

Voit hakea lainaa, jos olet vähintään täysi-ikäinen, asut Suomessa pysyvästi ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Huomioi, että mikäli haet suurta lainaa, luotonmyöntäjä voi pyytää sinulta tositteita säännöllisistä kuukausituloista. Pienemmissä lainasummissa näitä tositteita ei välttämättä tarvita ollenkaan.

Voinko maksaa lainan pois etuajassa?

Lainan voi käytännössä aina maksaa pois myös etuajassa. Lainan lyhentäminen sovittua aikataulua nopeammin auttaa säästämään lainakustannuksissa selvää rahaa. Lainan laina-aika on siis käytännössä yleensä pisin mahdollinen lainan maksuaika, jolla selviää ilman myöhästymismaksuja.

Voinko hakea lainaa ilman liitteitä yhdessä puolisoni kanssa?

Voit hakea lainaa ilman liitteitä helposti myös yhdessä toisen hakijan, kuten puolison kanssa. Kun jätät lainahakemuksen yhteishakijan kanssa, voit saada lainallesi jopa entistä edullisemman koron sekä paremmat lainaehdot.

Millainen laina-aika minun kannattaa valita?

Valitse lainallesi sellainen laina-aika, jonka puitteissa pystyt maksamaan lainan pois ongelmitta.

Miten paljon kumppaneiltanne voi saada lainaa?

Kumppaniemme kautta voit hakea lainaa 60 000 tai jopa 70 000 euroa. Voit hakea lainaa myös vähemmän, kuten esimerkiksi 10 000 euroa.

Kuinka pitkä lainan takaisinmaksuaika yleensä on?

Laina-aika vaihtelee yleensä välillä 1-15 vuotta.

Voinko saada lainaa 10 000 euroa ilman liitteitä?

10 000 euron lainaa ei yleensä saa ilman liitteiden lähettämistä. Lainan ilman liitteitä saa yleensä vain pienelle summalle. Lainaa voi silti hakea ja katsoa, saako myönteistä lainapäätöstä.