Kertalaina


Nopeasti tilille maksettava vakuudeton kertalaina on kätevä ratkaisu äkilliseen rahantarpeeseen. Hae kertalainaa netistä helposti.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Kertalaina ilman vakuuksia voi tarjota monipuolisia ratkaisuja arjen pienempiin tai suurempiin menoihin. Kertalaina voi pelastaa esimerkiksi silloin, jos jokin tärkeä lasku on jäänyt maksamatta, eikä laskun lykkääminen enää onnistu.

Voit hakea lainaa myös moneen muuhun tarpeeseen – lainan voi käyttää vaikkapa auton talvirenkaiden ostoon, uuden puhelimen hankintaan, kesämökin maalaamiseen tai lomamatkan rahoittamiseen.

Kertalaina heti tilille

Kertalaina on nimensä mukaisesti laina, jota haetaan kerralla yhteen tai useampaan eri tarkoitukseen. Kertalainan avulla saat parhaimmillaan rahat heti tilille.

Monet pankit ja rahoituslaitokset myöntävät tänä päivänä kertalainaa täysin ilman vakuuksia tai henkilötakaajaa, minkä ansiosta voi hakea suoraan verkossa.

Kun lainahakemus on lähetetty, lainaehtoihin tutustuttu ja lainatarjous hyväksytty, kertalaina voidaan maksaa pankkitilillesi jopa saman päivän aikana. Tästä johtuen kertalaina pystyy vastaamaan myös äkilliseen tai odottamattomaan rahantarpeeseen hyvinkin nopeasti.

Kertalainan koroissa ja kuluissa on eroja

Koska kertalaina on normaalisti vakuudeton laina, sen korko ja ehdot voivat vaihdella eri lainanmyöntäjien välillä.

On hyvä pitää mielessä, että vakuudeton laina on lainanmyöntäjälle aina riskialttiimpi laina kuin vakuudellinen laina, koska vakuuden ansiosta lainanmyöntäjä varmistaa, että laina tullaan maksamaan takaisin myös silloin, jos lainanottaja syystä tai toisesta ajautuu taloudellisesti haastavaan tilanteeseen, eikä pysty lyhentämään lainaansa takaisin.

Lainaa netistä kilpailukykyiseen hintaan

Vakuudettomien kertalainojen korkotaso on vakuudellisia lainoja korkeampi, mutta uusien korkokattolakien ja tiukentuneen finanssivalvonnan myötä vakuudetonta lainaa on mahdollista löytää netistä erittäin kilpailukykyisellä korolla ja joustavilla lainaehdoilla.

Koska tarjontaa löytyy lainamarkkinoilta runsaasti, alkuun voi kuitenkin olla hankalaa päästä.

Kilpailuttamalla löydät edullisimmat lainat

Yksi parhaimmista keinoista kartoittaa vain muutamalla hiiren klikkauksella lainamarkkinoiden nykyinen tilanne ja saada useita lainatarjouksia yhdellä lainahakemuksella on lainojen kilpailutus.

Lainojen kilpailutus toimii samalla periaatteella kuin vaikkapa sähköyhtiön kilpailutus, joka on tänä päivänä erittäin suosittu keino selvittää, miltä sähköyhtiöltä on mahdollista saada edullisinta sähköä juuri omaan tarpeeseen.

Kertalaina netistä – näin kilpailutat kertalainan

Vaikka lainojen kilpailutus voi kuulostaa alkuun toiminnolta, jota vain lainamarkkinoita paremmin tuntevat kuluttajat käyttävät, tosiasiassa lainojen kilpailutus onnistuu kaikilta kansalaisilta täysin maksutta.

Voit kilpailuttaa myös pienet kertalainat kätevästi ilmaisen vertailupalvelumme kautta yhdellä lainahakemuksella.

Vertailussa on mukana useita eri pankkeja ja rahoituslaitoksia, minkä ansiosta voit saada lukuisia lainatarjouksia jopa muutaman minuutin kuluttua siitä, kun olet lähettänyt hakemuksen.

Lainan kilpailutus on helppoa

Lainojen kilpailutus ei siis edellytä sinulta aikaisempaa tuntemusta lainamarkkinoilta, sillä huolehdimme lainojen kilpailutuksesta puolestasi ja järjestämme lainatarjoukset selkään paremmuusjärjestykseen, jossa on huomioitu kaikki lainaasi liittyvät kustannukset, aina avausmaksusta mahdollisiin tilinhoitokuluihin.

Kun sopiva lainatarjous on löytynyt ja olet tutustunut huolellisesti lainaehtoihin, voit hyväksyä lainatarjouksen kätevästi verkossa omilla verkkopankkitunnuksilla tai muun vahvan tunnistautumisen kautta. Tämän jälkeen saat rahat tilille yleensä heti, parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa.

Kertalainan kilpailutus etenee siis askel askeleelta näin:

  1. Valitse sopiva lainasumma ja laina-aika – voit arvioida lainalaskurimme avulla, paljonko lyhentäisit lainaa kuussa
  2. Täytä lainahakemus huolellisesti ja lähetä se
  3. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jopa välittömästi, mutta yleensä muutaman tunnin sisällä – huomioi, että kaikki luotonmyöntäjät eivät välttämättä käsittele lainahakemuksia iltaisin ja viikonloppuisin. Voit saada yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä eri lainatarjouksia. Muista myös, ettei lainahakemus sido sinua mihinkään – lainaa ei ole pakko nostaa.
  4. Lainatarjoukset järjestetään paremmuusjärjestykseen – näet aina ensimmäisenä kaikkein edullisimman lainatarjouksen
  5. Tutustu lainatarjouksiin ja niiden sisältöön rauhassa ja hyväksy paras tarjous helposti verkossa. Tarkasta aina lainan todellinen vuosikorko!
  6. Toimita luotonmyöntäjälle tarvittavat asiakirjat ja allekirjoita lainasopimus – jos kyseessä on pieni kertalaina, luotonmyöntäjä ei välttämättä edellytä sinulta mitään liitteitä, jolloin laina voidaan maksaa pankkitilillesi jopa muutamien minuuttien kuluessa lainasopimuksen voimaanastumisen myötä.

Paljonko kertalainaa ja kuinka pitkällä maksuajalla?

Voit hakea kertalainaa joustavasti moniin eri käyttötarkoituksiin aina pienestä kodin pintaremontista isompiin kertaostoihin, kuten autoa tai lomamatkaa varten. Lainasumma riippuu siis täysin siitä, millaiseen tarkoitukseen lainaa haetaan.

On hyvä miettiä etukäteen, kuinka paljon lainaa tarvitaan, sillä liian pieni lainasumma johtaa todennäköisesti siihen, että joudut hakemaan uutta lainaa, kun taas liian suuri lainasumma voi johtaa kiusaukseen käyttää jäljelle jäänyt summa johonkin tarpeettomaan.

Molemmissa tapauksissa myös lainakustannukset nousevat.

Arvioi takaisinmaksuaika ja maksuerät lainalaskurilla

Lainalaskurimme avulla voit laskea suuntaa antavasti, paljonko lyhentäisit lainaa kuussa lainasummaa ja laina-aikaa muuttamalla.

Lainalaskuri hyödyntää laskutoimituksissaan esimerkkikorkoa, joten oman henkilökohtaisen korkotason pystyt selvittämään vain jättämällä lainahakemuksen palvelussamme. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua ottamaan lainaa.

Voit kilpailuttaa lainat jo ennen lainan hakemista

Lainojen kilpailutus kannattaa tehdä hyvinkin pienellä kynnyksellä – myös silloin, vaikka lopullista päätöstä lainan ottamisesta ei olisikaan vielä tehty.

Monet lainatarjoukset ovat nimittäin voimassa useamman viikon ajan, joten voit tutustua lainatarjousten sisältöön kaikessa rauhassa ja nähdä, millaisella korolla ja ehdoilla eri luotonmyöntäjät olisivat valmiita tarjoamaan sinulle lainaa.

Voit jättää lainahakemuksen vertailupalvelussamme milloin itse haluat.

Edullinen kertalaina netistä nopeasti ja turvallisesti

Edullinen kertalaina on helppo kilpailuttaa vertailupalvelumme kautta jopa muutamassa minuutissa. Lainahakemuksesi välitetään yhteistyökumppaneillemme luottamuksellisesti ja vertailussamme on mukana pelkästään rekisteröityjä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka toimivat finanssivalvonnan alaisina.

Jos sinulla herää kysyttävää kertalainan hakemiseen liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Lisäksi voit tarkistaa, löytyykö kysymykseesi jo vastaus Usein kysytyt kysymykset –osiostamme. Jos kysymyksesi liittyy lainatarjouksen sisältöön, voimme opastaa sinua luotonmyöntäjän asiakaspalvelun puoleen.

Kertalaina netistä – Usein kysytyt kysymykset

Mihin käyttötarkoitukseen voin hakea kertalainaa?

Kertalaina on joustava rahoitusmuoto moneen eri tarkoitukseen. Kertalainaa tulee kuitenkin hakea vain silloin, kun on varma siitä, että laina pystytään maksamaan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Voiko opiskelija hakea kertalainaa?

Jokainen luotonmyöntäjä asettaa lainatuotteilleen omat ehtonsa. Pieni kertalaina ei välttämättä edellytä säännöllisiä kuukausituloja, joten myös opiskelijat voivat saada joiltakin pankeilta ja rahoituslaitoksilta lainaa.

Voinko hakea kertalainaa ilman luottotietoja?

Valitettavasti vakuudettoman kertalainan hakeminen ilman luottotietoja on hyvin vaikeaa, sillä ennen lainatarjouksen tekemistä luotonmyöntäjät tarkistavat hakijan maksuhistorian poikkeuksetta.

Voinko hakea kertalainaa vuorokauden ympäri?

Vertailupalvelumme palvelee sinua vuorokauden ympäri, joten voit jättää lainahakemuksen juuri silloin kuin itse haluat. Pidä kuitenkin mielessä, että lainaa ei voida lain mukaan maksaa tilillesi kello 23–7 välisenä aikana.

Miltä pankilta löydän kertalainalleni edullisimman koron?

Kun kilpailutat kertalainat vertailupalvelumme kautta, löydämme sinulle yhteistyökumppaniemme joukosta edullisimman lainatarjouksen antamiesi tietojen pohjalta.

Tänä päivänä vakuudettomien lainojen korko voi jäädä jopa alle viiteen prosenttiin, mutta pidä mielessä, että oma henkilökohtainen korkotasosi määräytyy muun muassa luottokelpoisuutesi sekä haettavan lainasumman ja laina-ajan mukaan.

Vertaa aina ennen lainan nostamista, millä lainalla on edullisin todellinen vuosikorko. Lainan todellinen vuosikorko sisältää korkokulujen lisäksi myös muut kulut, joten se antaa realistisen kuvan lainan kokonaiskustannuksista.

Voinko hakea vakuudellista kertalainaa?

Monet pankit myöntävät myös vakuudellista kertalainaa. Tällöin sinun on kuitenkin soviteltava lainaehdot suoraan sen pankin kanssa, josta haet lainaa. Vakuudellista lainaa ei yleensä makseta tilille yhtä nopeasti, mutta korko on usein huokeampi.

Sivustomme kautta voit hakea kuitenkin vain vakuudetonta lainaa. Kumppaneiltamme voit siis saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainahakemuksen käsittely on nopeampaa silloin, kun et tarvitse vakuuksia.

Saanko lainatarjouksen kaikilta yhteistyökumppaneilta?

Vaikka vertailupalvelussamme on mukana useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, kaikki luotonmyöntäjät eivät välttämättä tee sinulle lainatarjousta.

Jos olet tyytymätön lainatarjousten määrään, kokeile laskea lainasummaa tai hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Nämä seikat voivat edistää positiivisten lainatarjousten määrää.

Pitääkö kertalaina käyttää kerralla?

Vaikka nimi voi hieman hämätä, kertalainaa ei suinkaan tarvitse käyttää kerralla, vaan sitä voidaan käyttää useampaan eri käyttötarkoitukseen samanaikaisesti – esimerkiksi kodin remontin yhteydessä kodin sisustustarvikkeisiin tai viikonloppureissuun remontin päätteeksi.

Kertalaina kuitenkin myönnetään kerralla, eli kyseessä ei ole toistuvaan käyttöön suunnattu jatkuva luotto.

Kuinka paljon lainaa voi saada?

Kumppaneiltamme voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti. Voit toki hakea myös pienempään, esimerkiksi 1000 euron lainaa.

Kuinka pitkä laina-aika lainalla on?

Vakuudettoman kertalainan laina-aika on yleensä 1-15 vuotta.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Lainapäätöksen saat yleensä muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Kannattaako hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Ilman vakuuksia tai takaajia haettavaa lainaa voi hakea silloin, kun tarvitset lainaa nopeasti. Vakuudettomien lainojen käsittelyajat ovat yleensä nopeita, jonka vuoksi saat yleensä rahat heti tilille lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.