Suomen luotetuimmat lainantarjoajat.

Unohda epäilyttävät lainankilpailutussivustot. Hae lainaa Suomen suosituimmista kulutusluottojen välityspalveluista.

Vertaa lainantarjoajat

Hae lainaa minuuteissa

Lainaa tilille jopa samana päivänä

Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste kertoo, minkä tyyppistä tietoa keräämme verkkosivustomme käyttäjistä, kuinka käytämme näitä tietoja ja miten luovutamme niitä kolmansille osapuolille. Selosteessa kerrotaan myös evästekäytännöistämme verkkosivustollamme ja kolmansien osapuolien sivustoilla. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tämän selosteen mukaisesti.

Lenders.fi on verkkopalvelu, joka on sitoutunut verkkosivustonsa käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen henkilötietolain, sähköisen viestinnän tietosuojalain sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

TIETOSUOJASELOSTE Lenders.fi asiakkaiden henkilötietojen käsittely sekä markkinointiin liittyvä henkilötietojen käsittely

TIETOJENKÄSITTELY TIIVISTETTYNÄ Keräämme henkilötietojasi, kun asioit Lenders.fi-verkkopalvelussamme. Käsittelemämme tiedot ovat sellaisia, joita annat lainahakemukselle taikka esimerkiksi uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä tai joita olemme hankkineet markkinointitarkoituksia varten yhteistyökumppaneiltamme. Tietoja käytetään asiakaspalveluun, asiakasviestintään ja markkinointimateriaalien lähettämiseen.

KUKA KÄSITTELEE HENKILÖTIETOJASI? Lenders.fi / Helsinki

KENEEN VOIT OLLA YHTEYDESSÄ TIETOSUOJAAN LIITTYVISSÄ KYSYMYKSISSÄ? Tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä: info@lenders.fi

MITÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME?

Käsittelemme sinusta seuraavia asiakassuhteen hoitamiseksi ja markkinointia varten tarvittavia tietoja:

Perustiedot, kuten

 • etu- ja sukunimet
 • yhteystiedot (sähköpostiosoitteet, postiosoitteet, puhelinnumerot)
 • ikä
 • sukupuoli
 • kieli

Asiakkuuteen liittyvät tiedot, kuten

 • asiakkuuden alkupäivämäärä
 • tieto lainahakemuksen tekemisestä
 • suostumuksellasi tieto siitä, hyväksyttiinkö yhteistyökumppanin Oy Salus Group Ab:n palvelun kautta tehty luottohakemus ja tieto hakemuksen laadusta
 • tarjoamiemme www-verkkopalvelujen käyttäjätunnukset ja salasanat
 • reklamaatiot, palautteet sekä muu asiakkuuteen liittyvä yhteydenpito, viestintä ja toimenpiteet, mukaan lukien puheluiden taltiot, sinuun kohdistetut markkinointitoimenpiteet, niiden käyttö ja niiden yhteydessä annetut tiedot sekä sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot,
 • suoramarkkinointiluvat ja kiellot,
 • selaimesi palvelimellemme lähettämät tekniset tiedot (IP-osoite, selain, selainversio) sekä selaimellesi lähetettyihin evästeisiin liittyvät tiedot (esim. miltä sivulta olet saapunut palveluumme, mitä selainta käytät tai milloin ja mitä palvelun osiota olet selannut).

MIHIN TARKOITUKSIIN KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI?

Käsittelemme tietojasi haluamiesi palveluiden toimittamiseksi ja asiakkuutta koskevien sopimusten valmistelemiseksi ja täytäntöön panemiseksi.

Käsittelemme tietojasi myös asiakassuhteen tai mahdollisen asiakassuhteen synnyttämän oikeutetun edun perusteella sekä lakisääteiseen velvoitteeseen perustuen.

Käsittelemme henkilötietojasi antamasi suostumuksen perusteella, kun pyydämme sinulta markkinointilupaa suoramarkkinoinnin ja uutiskirjeen lähettämiseksi.

MILLÄ PERUSTEELLA KÄSITTELEMME TIETOJASI? Käsittelemme tietojasi palveluiden toimittamiseksi, asiakassuhteen hoitamiseksi ja lakisääteisiin velvoitteisiin perustuen.

KENELLE LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJASI?

Voimme luovuttaa sähköpostiosoitteesi yhteistyökumppanillemme Sambla Group Oy:lle sen selvittämiseksi, ottavatko he vastaan lainahakemuksesi.

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille kolmansille.

Olemme ulkoistaneet henkilötietojen käsittelyä seuraaville palveluntarjoajille, jotka käsittelevät henkilötietojasi meidän lukuumme:

 • IT-järjestelmätoimittajille
 • Internetpalveluihin liittyvien palveluiden toimittajille
 • Tallennustilapalveluiden toimittajille
 • Viestintäpalveluiden toimittajille
 • Analysointipalveluiden toimittajille

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI? Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten, palvelun kehittämisen kannalta tai lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi.

MITÄ OIKEUKSIA SINULLA ON? Sinulla on oikeus saada pääsy tietoihisi, oikaista tietojasi, pyytää tietojesi poistamista, rajoittaa käsittelyä, siirtää tietoja järjestelmästä toiseen ja vastustaa tietojen käsittelyä.

OIKEUS TEHDÄ VALITUS VALVONTAVIRANOMAISELLE Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

MISTÄ SAAMME HENKILÖTIETOSI? Keräämme tietojasi pääasiassa sinulta, kun asioit Lenders.fi-verkkosivuillamme.

KUINKA VARMISTAMME TIETOTURVAN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSSÄ? Käsiteltävät tiedot ovat suojattuja asianmukaisin teknisin keinoin, ja vain valtuutetulla henkilöstöllämme on pääsy tietoihin.