Suomen luotetuimmat lainantarjoajat.

Unohda epäilyttävät lainankilpailutussivustot. Hae lainaa Suomen suosituimmista kulutusluottojen välityspalveluista.

Vertaa lainantarjoajat

Hae lainaa minuuteissa

Lainaa tilille jopa samana päivänä

Lenders.fi on vuonna 2022 perustettu kotimainen palvelu, joka auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopivimman vakuudettoman lainan helposti ja vaivattomasti.

Lenders.fi tarjoaa puolueetonta informaatiota liittyen erilaisiin vakuudettomiin lainoihin, lainatyyppien eroihin, lainan hakemiseen, lainojen vertailuun ja talouteen yleisesti.

Tarkoituksenamme on auttaa suomalaisia löytämään sopivin vakuudeton laina helposti ja nopeasti lukemattomien eri rahoituslaitosten joukosta.

Monet vakuudettomia lainoja ja pikavippejä mainostavat yhtiöt ovat olleet takavuosina kyseenalaisessa maineessa, johtuen erilaisista markkinointikeinoista joissa kuluttajien parasta ei ole otettu huomioon.

Meidän missionamme on tuottaa puolueetonta informaatiota erilaisista tarjolla olevista vakuudettomista lainatuotteista, jotta jokainen tällaista lainaa tarvitseva henkilö voi löytää parhaan lainavaihtoehdon omiin tarpeisiinsa. Emme halua kannustaa ketään ottamaan lainaa tarpeettomasti, sillä lainaa ei kannata koskaan nostaa mikäli takaisinmaksukyvystä ei ole täysin varma.

Sivustollamme voit vertailla eri lainantarjoajia helposti ja ilmaiseksi. Myöskään lainan hakeminen kumppaneiltamme ei sido nostamaan lainaa. Voit siis vertailla lainantarjoajia ja jopa hakea lainaa täysin ilmaiseksi ja sitoumuksetta.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla herää kysyttävää, kommentteja tai parannusehdotuksia sivustoomme liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: info@lenders.fi