Pieni laina heti tilille


Hae pieni laina helposti netistä ja voit saada sen jopa heti tilille. Lainan hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Yllättikö karhukirje, rikkoutunut pesukone, hylätty katsastuspäätös vai jäikö palkkapussista muuten vain uupumaan hieman ylimääräistä pakollisten menojen kattamiseksi? Lainaa ei aina haeta pelkästään suurempia ostoja, kuten uutta autoa, asuntoa tai lomamatkaa varten.

Monenlaisiin yllättäviin menoihin voi ratkaisuna olla nostaa pieni laina heti tilille.

Pienellä lainalla on helppo kattaa arjen yllättäviä tai kiireellisiä kuluja silloin, kun omat varat eivät siihen tarvittavalla hetkellä riitä. Voit saada lainaa heti tilille, jopa muutamassa minuutissa lainatarjouksen hyväksymisestä – ilman vakuuksia.

Muista kuitenkin aina, että laina kannattaa maksaa takaisin maksuajan puitteissa. Lainan voi maksaa halutessaan pois myös etuajassa.

Mistä saan pienen lainan nopeasti tilille?

Pientä lainaa on helppo hakea tänä päivänä suoraan verkossa. Lainamarkkinoilta löytyy useita kymmeniä eri pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät pienlainoja muutamista kympeistä aina satoihin tai muutamaan tuhanteen euroon saakka.

Pienten lainojen maksuaika on yleensä lyhyt

Näissä pienlainoissa laina-aika on yleensä hyvin lyhyt, joten lainaa voi hakea esimerkiksi kiireellisten laskujen maksamiseen ennen palkkapäivää, jolloin palkanmaksun yhteydessä lainan voi lyhentää vaikkapa kokonaisuudessaan pois.

Lainatuotteissa suuria eroja eri rahoituslaitosten välillä

Se, mistä lainaa kannattaa hakea, riippuu pitkälti hakijan omista tarpeista. Kaikki pankit ja rahoituslaitokset eivät myönnä samoja lainatuotteita täysin samoilla korkokustannuksilla ja lainaehdoilla. Myös laina-aika vaihtelee usein merkittävästi eri lainojen välillä.

Tämä johtuu siitä, että luotonmyöntäjä tekee jokaisesta hakijasta henkilökohtaisen luottokartoituksen, jonka pohjalta lainan todellinen vuosikorko muodostuu.

Lainahakemuksen jälkeen voi saada siis kymmeneltä eri luotonmyöntäjältä kymmenen eriävää lainatarjousta.

Kilpailuta lainat ennen lainan hakemista

Kun tarvitset lainaa heti, yksi järkevä keino kartoittaa lainamarkkinoiden nykyinen tilanne on lainojen kilpailutus.

Lainojen kilpailutuksen avulla löydät parhaiten omia tarpeitasi vastaavat lainatarjoukset markkinoiden kilpailukykyisimmällä korkotasolla varustettuna.

Lainaa voi hakea milloin tahansa

Voit kilpailuttaa helposti lainat lainavertailumme kautta mihin vuorokauden aikaan tahansa ja täysin ilman sitoumuksia.

Voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jo muutamien minuuttien kuluessa lainahakemuksen jättämisestä, jolloin laina voidaan maksaa tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainaa heti tilille nopeasti ja edullisesti

Lainojen kilpailutus on helppo tapa selvittää, miltä luotonmyöntäjältä voit saada kilpailukykyisimmällä korolla varustettua pienlainaa.

Koska kilpailutus on ilmaista, eikä sido sinua hyväksymään yhtäkään lainatarjousta, voit kilpailuttaa lainat niin monta kertaa kuin haluat ja juuri silloin kuin haluat.

Lainahakemuksen täyttäminen ei sido lainan nostamiseen

Voit kokeilla lainojen kilpailutusta myös ennen lopullisen päätöksen tekemistä lainan ottamisen suhteen, sillä lainavertailu tarjoaa erinomaisen yleiskuvan lainamarkkinoiden nykyisestä tilanteesta.

Lainavertailun avulla selvität myös helposti, millaista lainaa sinun taloudellisessa tilanteessa on mahdollista saada.

Lainalaskurilla lasket takaisinmaksuajan helposti

Lainalaskurin avulla on myös helppo kartoittaa, missä erissä sinun kannattaa maksaa laina takaisin. Pieni laina on yleensä helppo maksaa takaisin vaikkapa seuraavan palkkapäivän yhteydessä, jolloin ylimääräisiltä korkokuluilta voidaan säästyä.

Pieni laina on mahdollista jakaa myös joustavasti useampaan kuukausierään, jolloin lyhennät lainaa sovitun aikataulun mukaisesti.

Todellinen vuosikorko kertoo, kuinka kallis laina on

Kun kaikki korkokulut lasketaan yhteen, lainalle muodostetaan tällöin todellinen vuosikorko.

Todellista vuosikorkoa hyödyntämällä lainavertailussamme selvität helposti, mikä lainatarjouksista on oikeasti kaikkein edullisin. Näin lainan takaisinmaksun alkaessa lainaan ei ilmesty odottamattomia lisäkuluja.

Ota lainaa vain silloin, kuin pystyt maksamaan sen takaisin

Pidä kuitenkin mielessä, että edes pieni laina ei kannata silloin, jos et ole varma siitä, pystytkö maksamaan sitä takaisin.

Maksamaton laina voi johtaa pahimmassa tapauksessa velkakierteeseen ja luottotietojen menettämiseen, mikä puolestaan vaikeuttaa tai voi jopa estää lainan saamisen seuraavien vuosien aikana.

Suunnittele siis lainanhaku aina tarkkaan, oli kyseessä miten pieni lainasumma tahansa!

Lainaa heti – jopa minuuteissa

Saat useimmilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta lainatarjouksen jopa muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä. Voit tutustua lainatarjouksiin kaikessa rauhassa ja valita tarjousten joukosta mieluisimman.

Lainatarjoukset järjestetään selkeään paremmuusjärjestykseen edullisimmasta kalleimpaan, joten sinun ei tarvitse alkaa vertailemaan lainatarjouksia enää yksitellen toisiinsa.

Hyväksy lainatarjous helposti netissä

Kun paras lainatarjous on löytynyt, voit hyväksyä tarjouksen kätevästi verkossa, lähettää tarvittavat asiakirjat luotonmyöntäjälle ja allekirjoittaa lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla tai muun vahvan tunnistautumisen kautta.

Pienlainan hakeminen ei siis edellytä sinulta erillistä vierailua pankin konttorissa.

Lainan hakeminen netissä on yleensä paras vaihtoehto kun tarvitset lainaa heti

Pienlainan hakeminen verkossa on nopea ja joustava tapa löytää kilpailukykyisellä korolla varustettu laina kattamaan arjen pienempiä, odottamattomia kuluja.

Lainaa jopa saman päivän aikana

Parhaimmillaan pieni laina voidaan maksaa tilillesi jo saman päivän aikana, eli jos jätät lainahakemuksen aamulla, rahat voivat olla jo muutaman tunnin sisällä tililläsi.

Huomioi kuitenkin, että lainaa ei voida maksaa tilillesi kello 23–7 välisenä aikana. Jos siis jätät hakemuksen vasta illalla kello 23 jälkeen, pieni laina voidaan maksaa tilillesi aikaisintaan seuraavana aamuna kello 7 jälkeen.

Pieni laina heti tilille: Usein kysytyt kysymykset

Miksi lainojen vertailu kannattaa?

Lainavertailu kannattaa tehdä aina, sillä se on ilmainen, nopea ja helppo tapa selvittää, miltä luotonmyöntäjältä saat kaikkein edullisinta lainaa. Voit jättää lainahakemuksen juuri silloin kuin itse haluat.

Kenelle pieni laina voidaan myöntää?

Jokainen luotonmyöntäjä asettaa lainatuotteilleen omat ehdot, mutta yleisesti ottaen sinun tulee olla vähintään täysi-ikäinen, asua Suomessa vakituisesti ja omata puhtaat luottotiedot. Pieni laina ei välttämättä edellytä säännöllisiä kuukausituloja ollenkaan, mutta muista aina tarkistaa pankkikohtaiset ehdot ennen lainan hakemista.

Mistä tiedän, että saan lainalleni parhaan koron?

Varmistat pienlainallesi kilpailukykyisimmän koron lainavertailumme avulla. Lainavertailussa on mukana jopa kymmeniä eri pankkeja ja rahoituslaitoksia, jonka ansiosta voit saada useita lainatarjouksia eri luotonmyöntäjiltä.

Kuinka paljon pienlainaa voin saada?

Lainaa kannattaa aina hakea vain sen verran, kun sitä pystyy maksamaan takaisin. Lainantarve on aina henkilökohtainen, joten kartoita sopiva lainasumma ja laina-aika ennen lainahakemuksen jättämistä.


Voit testata lainalaskurimme kautta, millaisia kuukausieriä lyhentäisit lainasummaa ja laina-aikaa muuttamalla.

Useimmat kumppanimme tarjoavat lainaa välillä 100-60 000 euroa, maksuajan ollessa 1-15 vuotta. Voit hakea haluamasi kokoisen, esimerkiksi 4000 euron lainan.

Se, kuinka paljon lainaa voi saada, vaihtelee kuitenkin yksilöllisesti.

Sitooko lainahakemuksen jättäminen minua ottamaan lainaa?

Voit jättää lainahakemuksen vertailupalvelussamme täysin ilman sitoumuksia. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että mikäli yksikään lainatarjous ei vastaa odotuksia, voit jättää lainanhaun sikseen tai kokeilla myöhemmin uudestaan.

Miksi lainahakemukseni hylättiin?

Lainahakemuksen hylkäämiseen on useita syitä. Yleisin syy lainahakemuksen hylkäämiselle on se, ettet ole täyttänyt lainan saamiseksi asetettuja ehtoja. Myös merkintä luottotiedoissa on yleinen syy lainahakemuksen hylkäämiselle. Jos sinulla herää kysyttää lainanhakuun liittyen, autamme sinua mielellämme!

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, sivustomme kautta vertailtavat lainat ovat vakuudettomia lainoja. Sinun on siis mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia.

Maksetaanko pikavippi heti tilille?

Sivustomme kautta kilpailutettavat lainat maksetaan useimiten heti tilille. Tarkemmat ehdot ja maksuajat näät lainatarjouksista. Voit hakea lainaa kumppaneiltamme muutamassa minuutissa – se ei vielä sido sinua mihinkään.

Mistä saan lainaa heti tilille?

Suurin osa yhteistyökumppaneistamme maksaa lainan heti tilille. Voit hakea lainaa ilman sitoumuksia muutamassa minuutissa, ja tarkastaa tarkemmat lainaehdot lainatarjouksista. Muista aina tarkistaa myös lainan todellinen vuosikorko ennen lainan nostamista tilille.

Kuinka pitkä laina-aika lainoissa on?

Kumppaniemme kautta haettavissa lainoissa laina-aika on yleensä 1-15 vuotta. Voit halutessasi myös maksaa lainan takaisin maksuaikaa nopeammin. Lainalaskurien avulla voit laskea, paljonko eri maksuaika vaikuttaa lainan kokonaiskuluihin.

Voinko saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella?

Kumppaniemme kautta voit saada jopa kymmeniä lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Lainatarjouksissa voi olla eroja mm. sen osalta, kuinka suuri todellinen vuosikorko on tai kuinka pitkä laina-aika lainalla on. Kaikki lainat ovat joka tapauksessa lainoja, jotka voi saada ilman vakuuksia.

Kuinka nopeasti rahat maksetaan tilille?

Saat rahat tilille jopa muutamissa minuuteissa. Sinun on siis mahdollista saada rahat käyttöön todella nopeasti!

Kenen on mahdollista saada pieni laina?

Lainaa voi yleensä saada kun on vähintään 18-vuotias, omaa säännölliset tulot ja on luottotiedot kunnossa. Voit hakea lainaa halutessasi myös ilman tuloja, mutta useimmiten lainaa ei tällöin myönnetä. Mahdollisuudet saada pieni laina ovat paremmat, kun omaat säännölliset tulot.

Mihin voin käyttää lainaa?

Voit käyttää lainaa käytännössä lähes mihin tahansa. Lainaa ei kuitenkaan kannata käyttää vanhojen lainojen takaisinmaksuun. Tällaisessa tilanteessa voi hakea erikseen yhdistelylainaa.

Mistä pikavippi heti tilille?

Jos sinun tarvitsee saada pikavippi heti tilille, voit hakea lainaa kumppaniemme kautta. Pikavippi on käytännössä vakuudeton laina, jonka kohdalla lainasumma on pieni.

Vanhat, jopa tuhansien prosenttien koron omaavat pikavipit ovat kuitenkin poistuneet markkinoilta korkokattolain myötä, jonka vuoksi pienen pikavipin löytäminen ei välttämättä ole tänä päivänä enää mahdollista. Pieni vuosikorko tekee pienistä pikavipeistä kannattamattomia lainantarjoajille, jonka vuoksi useimmat lainat ovat suurempia.

Voinko saada kuluttoman pikavipin?

Korottoman ja kuluttoman pikavipin löytäminen on tänä päivänä vaikeaa, jopa mahdotonta. Kuluttomat pikavipit ovat pääosin poistuneet markkinoilta.

Kannattaako lainaa hakea netistä?

Nopeaan rahantarpeeseen lainan hakeminen netistä on yleensä helpoin ja nopein vaihtoehto. Näin voit hakea lainaa omalta kotisohvalta nopeasti, ja saat usein lainapäätöksen välittömästi.