Luotto netistä ilman vakuuksia


Hae luottoa netistä ja saat lainapäätöksen jopa muutamassa minuutissa.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Vakuudeton luotto on tänä päivänä yksi suosituimmista lainatyypeistä, jota lähes kaikki pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat. Luottoa ilman vakuuksia myöntäviä rahoituslaitoksia on Suomessa kymmeniä, joten valinta niiden välillä saattaa olla vaikeaa.

Luottovertailua hankaloittaa myös se, että mainoksissa kaikki luotot kuulostavat yhtä hyviltä. Luottomarkkinoinnissa esitetään yleensä esimerkkilaskelma parhaimmasta korosta.

Lopullinen lainatarjous perustuu kuitenkin aina sinusta tehtävään henkilökohtaiseen luottoarvioon ja saattaa vaihdella luottoluokituksesi mukaan.

Luottojen vertailupalvelu helpottaa lainan hakemista

Löydä edullisin luotto helposti

Pankkien ja rahoituslaitoksien suuren määrän takia, itsenäinen luottojen vertaileminen on aikaa vievää ja haastavaa puuhaa.

Lainojen kilpailutuspalvelun avulla tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Ensimmäiset lainatarjoukset saat usein muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä.

Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella

Sinulla on mahdollisuus hakea luottoa 60 000 euroon asti tai pienempiä summia. Kilpailuttamalla lainat säästät aikaa ja rahaa. Lainahakemuksien laittaminen yksittäin jokaiseen paikkaan vie aikaasi ja energiaasi.

Vakuudettomien kulutusluottojen välillä on suuria eroja koroissa ja kuluissa, eli lainojen vertailulla säästät merkittäviä summia rahaa.

Voit saada luottoa moneen tarkoitukseen

Vakuudettomissa luotoissa voit itse päättää lainan käyttötarkoituksen.

Oli mielessäsi unelmien lomamatka, syntymäpäiväjuhlien järjestäminen, yllättävistä laskuista selviäminen, eläinlääkärimaksut tai jokin muu lainantarve, niin vakuudeton luotto reiluilla ehdoilla on usein hyvä ratkaisu.

Vakuudeton luotto heti tilille

Vakuudeton luotto ei vaadi takaajia ja vakuuksia, jonka takia sen saa nopeasti tilille. Luottoa ilman vakuuksia myönnetään ilman lainaneuvotteluita pankissa. Tämän ansiosta lainansaanti on helppoa ja nopeaa. Rahat saat yleensä tilille yleensä saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Toisinaan luottoa tarvitsee hyvin nopeasti. Jos esimerkiksi puhelimesi rikkoutuu ja tarvitset uuden, voit kätevästi napata nopean luoton palvelustamme.

Elämässä sattuu ja tapahtuu niin negatiivisia kuin positiivisia asioita varsin yllättäen. Nopea luotto ilman vakuuksia tarjoaa usein ratkaisun näissä tilanteissa.

Millaisella maksuajalla luottoa on mahdollista saada?

Luoton maksuaika riippuu luoton koosta ja haluamastasi kuukausierästä. Mitä pienempi kuukausierä on, sitä suurempi maksuaika. Luottoa voi hakea esimerkiksi 10- tai 15-vuoden maksuajoilla.

Nyrkkisääntönä voidaan ajatelle, että mitä pidempi maksuaika luotossa on, sitä korkeammat kulut ovat. Positiivisena asiana pitkässä maksuajassa on pieni kuukausierä.

Jos olet yhtään epävarma tulevaisuutesi maksukyvystä, kannattaa hakea laina suoraan pienellä kuukausierällä. Voit halutessasi lyhentää lainaa nopeammin pois kuin minimikuukausierä edellyttää.

Luottoa voi hakea myös lyhyellä maksuajalla ja korkeammalla kuukausierällä. Tämä on erityisen kätevää silloin, kun haluat saada maksettua lainan mahdollisimman nopeasti pois. Näin lainan todellinen vuosikorko ei ehdi nostaa lainan kuluja liikaa.

Miksi lainat ja luotot kannattaa kilpailuttaa?

Jo muutaman vuoden ajan lainamarkkinoilla ovat toimineet pankkien ja rahoituslaitoksien lisäksi lainojen vertailupalvelut, jotka nekin kilpailevat asiakkaista. Olemme valinneet luottojen kilpailutuspalveluumme luotettavia vakavaraisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät vakuudetonta luottoa. Kerromme seuraavaksi miksi luotto kannattaa kilpailuttaa palvelumme kautta.

Koroissa ja kuluissa on suuria eroja

Luoton korko ja kulut saattavat erosta suuresti toisistaan. Lainsäädännössä asetetun korkokaton mukaan luoton nimelliskorko saa olla enintään 20 % vuodessa ja luotosta saa tulla vain 0,01 % verran kuluja vuorokaudessa (maksimissaan 150 euroa vuodessa).

Laillisen korkohaarukan sisällä vaihtelua on suuresti. Lainan kustannuksien kannalta on hyvin suuri ero siinä,  onko vuosikorko 5 % vai 20 %. Palvelumme kautta saatavien lainojen korot asettuvat noin 3,5–20 % tietämille.

Lainan todellinen vuosikorko tarkoittaa nimelliskorkoa ja muita luoton kuluja, joita ovat avausmaksua, tilinhoitomaksuja ja joustoluotossa nostopalkkiot.

Luottojen kilpailuttaminen on ilmaista eikä sido mihinkään

Tänä päivänä jokainen luotto kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa riippumatta siitä, minkä suuruista luottoa tarvitset. Hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.

Kaikenlainen hoputtaminen on hyvän luotonantotavan vastaista, saat siis riittävästi aikaa luottotarjouksien arviointiin.

Jos mikään tarjous ei houkuta, voit antaa asian olla. Sinun ei tarvitse ilmoitella kenellekään ellet halua, sillä tarjoukset vanhenevat aikanaan.

Yhdellä hakemuksella voit saada luottoa kymmeniltä luotonantajalta

Luotto kannattaa aina kilpailuttaa useiden yhtiöiden kesken. Kilpailuttaminen tarkoittaa lainojen korkojen ja kulujen vertailua (todellinen vuosikorko), jonka perusteella löydetään itselle paras tarjous.

Lainanvertailupalvelumme hoitaa tämän kilpailutuksen puolestasi. Sinun täytyy valita ainoastaan jokin summa 500–60 000 euron välillä ja täyttää hakemus. Laina-aika ja kuukausierä määräytyvät luoton suuruuden mukaan.

Lainahakemuksesi välitetään kaikille palvelussamme olevalle yli 30 yhteistyökumppanillemme. Voit miettiä kuinka kauan luoton hakeminen näiltä kaikilta erikseen kestäisi? Kaikki pankit ja rahoituslaitokset haluavat päästä osaksi vertailupalveluamme. Tämän seurauksena luoton voi saada hyvin edullisesti.

Luotto maksetaan nopeasti tilillesi

Yleensä muutamassa tunnissa olet saanut suurimman osan lainatarjouksista. Nopeimmat tulevat vain minuutteja hakemuksen jättämisen jälkeen. Lainarahat saat tilillesi useimmiten yhden työpäivän kuluessa ja nopeimmillaan saman päivän aikana, tai jopa heti tilille.

Kuka voi hakea vakuudetonta luottoa?

Kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa voi hakea luottoa palvelumme kautta. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita, sillä oma luottoluokituksesi toimii eräänlaisena vakuutena. Hakijan iän suhteen luotonantajilla voi olla omia erityisehtojaan: jotkut myöntävät lainaa alle 20-vuotiaille, siinä missä toiset vaativat 24-vuoden ikää.

Lainaa kannattaa aina hakea

Sinun ei kannata itse alkaa tekemään liian pitkälle meneviä analyysejä sen suhteen, saatko hakemasi luoton vai et. Vaikka itse olisit epävarma lainansaantimahdollisuuksista, voit silti saada luottoa netistä. Lopulta luoton myöntämisestä päättää luotonantaja.

Hakeminen ja tarjouksien tutkiminen ei velvoita sinua mihinkään ja on täysin riskitöntä. Lainaa kannattaa tietysti aina hakea harkiten. Ota luotto vain silloin, kun olet varma sen takaisinmaksusta.

Voit hakea luottoa yhteisteishakijan kanssa

Luotto on mahdollista hakea yhdessä toisen henkilön, kuten kumppanisi, puolisosi tai ystävän kanssa. Monesti yhteishakijan kanssa lainansaantimahdollisuudet paranevat oleellisesti. Lisäksi voit saada luoton selvästi pienemmällä korolla.

Minkälainen luotto sopii tilanteeseeni parhaiten?

Tänä päivänä lainamarkkinoilla on hyvin paljon erilaisia luottotyyppejä tarjolla. Vakuudettoman luoton voit saada mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Yleisemmät luottotyypit ovat kertaluotto, pikaluotto, joustoluotto ja yhdistelyluotto.

Esittelemme seuraavaksi muutamia yleisempiä lainatyyppejä. Esittelemämme lainatyypit ovat vakuudettomia, mutta raha-asioiden kunnossa oleminen on edellytys lainan saamiselle.

Vakuudeton kertaluotto

Vakuudeton kertaluotto on laina, johon et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Voit käyttää rahat haluamaasi tarkoitukseen. Monesti kertaluotto haetaan erilaisia elämään kuuluvia hankintoja varten. Nimensä mukaisesti kertaluotto maksetaan yhdessä erässä tilillesi.

Kertaluotto sisältää ennalta sovitun kuukausierän, mutta voit halutessasi lyhentää sitä minimikuukausierää suuremmalla summalla.

Pikaluotto

Pieni laina, pikaluotto, pikavippi – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ne kaikki tarkoittavat kuitenkin samaa. Pikalaina on lyhytaikainen laina, joka maksetaan takaisin yleensä noin vuodessa.

Lainavertailupalvelumme kautta sinulla on mahdollisuus hakea pikalainaa haluamallesi summalle. Pikalaina sopii äkillisten menojen kattamiseen, esimerkiksi puhelimen rikkoutuessa tai lemmikin sairastuttua. Pikalainan saat yleensä tilille heti tai ainakin saman päivän aikana.

Joustoluotto

Usein luotto voidaan myöntää sinulle joustoluottona. Joustoluottoa kutsutaan myös tililuotoksi, tililimiitiksi tai luottotiliksi. Kyseessä on vähän kuin virtuaalilompakko, joka toimii samalla periaatteella kuin luottokortit. Lainasummaa ei ole pakko nostaa kerralle tilille, vaan voit nostaa sen verran kuin tarvitset.

Suuruudeltaan joustoluotto on usein noin 2000 euron tietämillä, mutta tätä pienemmät ja suuremmat joustoluotot ovat myös yleisiä.

Joustoluotto on jatkuva luottotili, josta voit nostaa rahaa haluamasi summan verran. Kyseessä onkin loistava hätävara elämän yllättäviä tilanteita varten.

Yhdistelyluotto

Nimensä mukaisesti yhdistelyluottoa käytetään useampien lainojen yhdistämiseen yhdeksi lainaksi. Tänä päivänä hankintoja tehdään hyvin usein rahoituksella. Osamaksuja esimerkiksi saattaa kertyä nopeasti maksettavaksi useampia kerralla. Osamaksujen lisäksi sinulla voi olla kulutusluottoja ja luottokorttivelkaa.

Yllä kuvatussa tilanteessa rahaa menee runsaasti pelkästään luoton korkoihin ja kuluihin. Lisäksi lainojen kuukausimaksut saattavat kasvaa yksinkertaisesti liian suureksi. Yleensä useampi pieni laina tulee kalliimmaksi kuin yksi iso laina. Yhdistelylainaa voit saada kauttamme jopa 70 000 euroon asti.

Löydä edullisin luotto netistä lainojen vertailun avulla

Jokainen laina ja luotto kannattaa vertailuttaa, ennen luottosopimuksen hyväksymistä. Kaikki luotot myönnetään henkilökohtaisen luottoarvioinnin perusteella. Tämä tarkoittaa sitä, että luotto voi todellisuudessa olla erilainen kuluiltaan kuin mitä mainos antaa ymmärtää. Todellinen vuosikorko pitää sisällään lainan koron ja kulut ja on erittäin oleellinen luku lainojen hintoja vertailtaessa.  

Edellusin luotto tänä päivänä saadaan yhä useammin lainavertailun avulla. Lainojen vertailupalveluiden suosion takia pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat pääsystä palveluihin. Tämän kilpailun seurauksena he joutuvat myös laskemaan korkotasoaan, sillä lainojen kilpailutuspalveluiden ajatuksena on löytää hakijalle koroiltaan ja kuluiltaan edullisin luotto.

Luotto netistä - Usein kysytyt kysymykset

Miten haen luottoa ilman vakuuksia tai takaajia?

Luotto on erittäin nopea hakea. Luottoa varten sinun täytyy ainoastaan täyttää luottohakemus sivustollamme ja tietysti lähettää se.

Onko luoton hakeminen ilmaista?

Luoton hakeminen palvelumme kautta ei maksa sinulle mitään, eikä sido sinua mihinkään. Voit siis pelkästään hyötyä hakemuksen jättämisestä. Hae luottoa siis turvallisin mielin!

Miksi luottojen vertailu kannattaa?

Luoton hinta voi olla hyvin erilainen kuin houkuttelevassa mainoksessa, sillä luottoratkaisu tehdään aina henkilökohtaisen tilanteesi perusteella. Muun muassa luoton korko ja kulut eroavat suuresti toisistaan.

Hintalaatusuhteeltaan parhaan lainan saamiseksi kaikki lainat, luotot ja osamaksut kannattaa aina kilpailuttaa. Luoton vertailupalvelumme avulla saat juuri sinulle räätälöityjä lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kuka voi saada luottoa netistä?

Luotto voidaan myöntää täysikäisellä, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin (ei aktiivisia maksuhäiriöitä) ja jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Miksi sain hylätyn luottopäätöksen?

Luotonantajat eivät paljasta, miksi luottopäätös hylätään. Yleensä puhutaan hakijan kokonaisarvioinnista. Mikäli luotto hylätään maksuhäiriömerkinnän takia, tulee siitä ilmoittaa.

Muita syitä luoton hylkäämiseen ovat liian paljon lainaa, lian pienet tulot suhteessa haettavaan lainaan ja epäselvyydet luottohakemukseen liittyen.