Limiittilainat & limiittiluotto


Limiittilaina eli limiittiluotto on kätevä, joustava lainatuote paikkaamaan arjen äkillisiä menoja.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Yhdellä hakemuksella tavoitat kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia!

Limiittilainat kannattaa aina kilpailuttaa. Lenders välittää luottohakemuksesi yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle. Saat siis parhaassa tapauksessa yli 30 lainatarjousta, sillä suurin osa yhteistyökumppaneistamme tarjoaa liimiittilainoja.

Älykäs vertailupalvelumme näyttää lainojen korot ja kulut selkeästi, joka helpottaa päätöksentekoasi.

Miksi kaikki lainat kannattaa kilpailuttaa?

Niin suuret kuin pienetkin lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Lendersillä kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat jo muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä.

Lainat kilpailuttamalla voit myös säästää suuria summia rahaa, sillä lainojen koroissa ja kuluissa on eroja. Kilpailuttaminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Limiittiluotto kannattaa hakea aina vertailupalvelun kautta. Näin saat myös kattavan kuvan lainatarjonnasta!

Mikä on limiittilaina?

Limiittilaina on sama asia kuin joustoluotto, ja kumpaakin termiä kuulee tästä lainatyypistä käytettävän. Limiittiluotto toimii vähän kuin luottokortti, nostat sen luottotililtäsi rahaa pankkitilillesi kuin tarvitset. Saat siis käyttöösi luottotilin, josta voit helposti tehdä nostoja.

Limiittilaina tuo joustoa elämääsi

Limiittilaina on joustava tapa hakea lainaa nopeasti tilillesi. Esimerkiksi lomamatkalla voi tulla yllättäen tarve tehdä nostoja luottotililtäsi. Maksaessasi lainaa takaisin, vapautuu luottoa lisää käyttöösi.

Maksat korkoa ja kuluja vain nostamastasi lainasta

Limiittilaina on erinomainen vararahasto arjen yllättäviin menoihin. Limiittilainaa voit hakea esimerkiksi 2000 euroa ja nostaa sitä tarvittaessa tilillesi. Toki suurempiakin limiittiluottoja on tarjolla. Mieti siis paljon lainaa tarvitset ennen hakemista.

Kannattaa hakea riittävän suuri limiittilaina

Toisin kuin kertalainoissa, niin limiittilainoissa kannattaa usein ottaa suoraan lainatarvetta suurempi luotto. Hae siis kerralla riittävästi joustoa. Sinun tulee maksaa lainaa vähintään minimikuusierän verran takaisin.

Koska maksat vain nostamastasi lainasta korkoa ja kuluja, voit kerralla hakea enemmän limiittilainaa. Limiittilaina mahdollistaa yllättävät hankinnat edullisesti. Monesti limiittiluotto on edellisempi vaihtoehto kuin kauppojen tarjoamat rahoitusratkaisut.

Miten voit saada limittiitiluottoa?

Laina kannattaa summasta riippumatta hakea aina vertailutuspalvelun kautta. Lenders lainojen kilpailutuspalvelu löytää puolestasi sinulle parhaimman lainan.

Miten lainan hakeminen tapahtuu?

Lenders lainojen kilpailutuspalvelussa lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Nopeimmillaan laina on mahdollista saada heti tilille lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Kaikki lähtee lainahakemuksen täyttämisellä sivuillamme. Mieti paljon limiittilainaa tarvitset, näpyttele hakemus ja odota lainatarjouksia!

Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa

Laina kannattaa aina ottaa harkiten, oli sitten kysymyksessä kertalaina tai limiittiluotto. Mieti tarvitsetko lainaa 2000 euroa vai ehkä enemmän?

Limiitti kannattaa valita mieluummin yläkanttiin, sillä mitään kustannuksia nostamattomasta lainasta ei tule. Voit nostaa lainaa tarpeen mukaan.

Mitä tietoja sinulta hakemuksessa kysytään?

Lendersin lainahakemuksessa kysytään tyypillisiä tietoja tuloistasi ja työsuhteestasi, menoistasi, muista lainoista ja asumismuodostasi.

Pankit ja rahoituslaitokset tekevät lainapäätöksensä antamiesi tietojen, luottotietorekisterin ja luotonantajien yhteisten rekistereiden perusteella.

Täytä hakemus huolellisesti

Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, sillä lainatarjoukset perustuvat suurelta osin hakemuksessa antamiisi tietoihin. Hakemuksen jättämisen vaiheessa sinulta ei pyydetä liitteitä tuloistasi. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että luotonantajat pyytävät sinulta palkkakuitteja ja verotustodistusta, ennen luoton myöntämistä.

Jotkut luotonantajat mahdollistavat automaattisen tulotarkastuksen

Tänä päivänä usein liitteiden lähettämisen vaihtoehtona on antaa luotonantajan tehdä automaattisen palkkatilisi tarkastuksen.

Tämä on tehty turvalliseksi luotettavien maksunvälittäjien ja verkkopankkitunnuksien avulla. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus myös perinteisesti lähettää palkkakuitit ja mahdollisesti verotustodistus luotonantajalle.

Millainen laina-aika limiittilainassa on?

Lainahakemuksessa määritellään tietty minimikuukausierä ja laina-aika, jota maksat nostetusta lainasta. Laina-aika limiittiluoton kohdalla määritellään erikseen sopimuksessa.

Laina-aika limiittiluotossa on kuitenkin eri asia kuin kertalainassa, sillä voit halutessasi nostaa joustoluottoa tilillesi uudestaan, sitä mukaan miten pääomaa vapautuu.

Millaisia korkoja ja kuluja limiittilainat sisältävät?

Limiitti on oivallinen lainamuoto, sillä maksat korkoa ja kuluja vain nostamastasi lainasta. Hakemasi limiitti siis elää tilanteesi mukaan. Useimmiten nostopyynnön jättämisestä saat lainaa heti tilillesi.

Millaisen todellisen vuosikoron limiittiluotto sisältää?

Lainan korko ja kulut kerrotaan lainatarjouksessa. Lainan vuosittainen korko yhdistettynä vuosittaisiin kuluihin muodostaa lainan todellisen vuosikoron.

Vuoden 2019 syyskuussa säädetty korko- ja kulukattolainsäädäntö laittoi stopin ylisuurille kulutusluotoille. Lain mukaan lainaan sidottu vuosikorko saa olla enintään 20 % ja muita kuluja vuodessa enintään 150 euroa.

Mitkä asiat määrittävät lainan todellista vuosikorkoa?

Lainan todellinen vuosikorko perustuu sinusta tehtävään henkilökohtaiseen luottoarvioon. Lainojen vertailuttaminen kilpailutuspalvelussamme on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Voit tehdä siis varsin lainahakemuksen ja katsoa millaisia tarjouksia saat.

Limiittilaina on aina henkilökohtainen, jolloin korot ja kulut saattavat vaihdella. Eniten asiaan vaikuttaa taloudellinen tilanteesi ja se, miten olet aikaisemmat laina-asiasi hoitanut.

Hoitamalla raha-asiasi hyvin saat edullisinta lainaa.

Sinulla ei tarvitse olla huipputuloja saadaksesi edullista lainaa. Tärkeintä on, että tulosi ja menosi ovat tasapainossa keskenään. Lainanhakemisen yhteydessä sinulta pyydetään lupa pankkien ja rahoituslaitoksien yhteisen luottorekisterin tarkistamiseen.

Mikäli olet hoitanut edelliset lainasi mallikkaasti, on sinulla mahdollisuus saada edullista lainaa myös nyt.

Hae limiittiluotto ilman vakuuksia

Limiittilainaa sinun on mahdollista hakea Lendersiltä ilman vakuuksia tai takaajia. Useimmiten limiittiluotto onkin vakuudeton luotto. Yleisin limiittiluotto on kooltaan noin 2000 euroa.

Laina maksetaan nopeasti tilillesi

Erityisesti pientä limiittilainaa on mahdollista saada heti tilille. Limiittiluotto edellyttää säännöllisiä tuloja, puhtaita luottotietoja ja täysi-ikäisyyttä. Nämä ovat minimivaatimuksia, eivätkä takaa lainan myöntämistä.

Limiittilainaa saat kuitenkin helposti, jos sinulla on säännölliset tulot ja aikaisemmat velat on hoidettu sopimuksen mukaisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako limiittiluotto hakea pankista vai netistä?

Monet pankit myöntävät asiakkailleen limiíttilainaa. Palvelussamme on sekä pankkeja, että muita rahoituslaitoksia. Palvelumme toimii netissä ja sinulla on mahdollisuus saada useita lainatarjouksia. Kaikki palvelussamme olevat luotonantajat ovat hyvämaineisia ja Suomen finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva rahoitusyhtiöitä.

Voinko kilpailuttaa lainat yhdessä puolisoni kanssa?

Voit kyllä. Mikäli mahdollista lainaa kannattaakin hakea yhteishakijan kanssa. Näin korko ja kulut ovat hyvin todennäköisesti pienemmät!

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Vakuudettomat lainat maksetaan yleensä nopeasti tilille. Saat lainan yleensä 1–2 päivässä. Sen jälkeen voit nostaa haluamasi lainasumman tilillesi.

Kuinka paljon lainaa voi saada ilman vakuuksia?

Voit hakea palvelumme kautta limiittilainaa ja muita lainoja 70 000 euroon asti.