Lainaa 1000 euroa heti tilille


Hae 1000 euroa lainaa minuuteissa ja voit saada rahat tilille heti. Hae nyt lainaa ilman vakuuksia ja takaajia helposti ja nopeasti.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Lainojen mittapuussa 1000 euroa ei ole kooltaan suuri, mutta siitä voi olla suuri apu -yllättävässä rahantarpeessa. Voit hakea tämän suuruista lainaa erilaisten hankintojen rahoittamiseksi tai vaikka lomamatkaa varten.

Tiputitko vahingossa läppärisi ja vakuutus on mennyt umpeen? Löysitkö sopivan hintaiset lennot Mexico Cityyn? Menikö veneesi navigaattori rikki ja tarvitset uuden? Voit hakea lainaa 1000 euroa ja rahoittaa hankintasi! Yleensä tonnin laina maksetaan tilillesi nopeasti. Tässäkin mielessä se sopii hyvin akuuttiin tarpeeseen.  

Pienetkin lainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Itse sinun ei tarvitse alkaa lainoja googlailemaan ja vertailemaan niiden korkoja ja kuluja. Me Lendersillä teemme tämän puolestasi. Tässä artikkelissa annamme neuvoja 1000 euron lainan hakemiseen, sekä kerromme lainojen veloituksettomasta kilpailuttamispalvelustamme.

Vakuudeton 1000 euron laina monenlaiseen tarpeeseen

Tuhannen euron suuruinen laina kannattaa hakea vakuudettomana pikalainana tai joustoluottona. Hankintaa tehdessäsi kannattaa huomioida myös mahdollisuus osamaksukauppaan. Toisinaan liikkeestä saatava rahoitus voi olla edullisempi vaihtoehto kuin vakuudeton luotto, mutta ei läheskään aina. Liikkeet tarjoavat lisäksi yleensä vain yhden rahoitusyhtiön lainatuotteita. Lainojen vertailun avulla saat kattavamman kuvan tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Tänä päivänä lainaa voi hakea nopeasti netistä. Lähes jokainen kuluttajille suunnatuista pankeista ja rahoituslaitoksista tarjoavat luottoja ilman vakuuksia. Nykyään eivät erot euromääriltään pienten vakuudettomien ja vakuudellisten lainojen kustannuksissa ole suuria.

Useimmat 1000 euron lainat ovat vakuudettomia. Lainan muoto on järkevää valita käyttötarkoituksen mukaan. Jos hankintalistallasi on sohva, kannattaa valita sopivan kokoinen pikalaina. Ulkomaanmatkalla varakassana toimii parhaiten tarvittaessa nostettava joustoluotto.

Kuka voi saada 1000 euron vakuudettoman lainan?  

Kuka tahansa täysi-ikäinen voi hakea 1000 euron lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Minimivaatimuksena lainan hakemiselle on iän lisäksi säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Lainaan ei liitetä reaalivakuuksia, mutta asiakkaan tulot ja luottohistoria toimivat lainanmyöntäjälle eräänlaisena vakuutena maksukyvystä.

Mitkä asiat vaikuttavat lainan saamiseen?

 Jos olet hoitanut aikaisempien lainojesi maksut ja muut raha-asiasi hyvin, luottavat luottoyhtiöt maksukykyysi myös tämän lainan maksamisen suhteen.  Täysi-ikäisyys, ansiotulot ja puhtaat luottotiedot ovat minimivaatimus lainanhakemisessa, mutta ei tae lainansaamisesta.

Tarkastetaanko luottotiedot lainaa hakiessa?

Luottoyhtiöt tekevät sinusta luottotarkastuksen lainanhakemisen yhteydessä. Voit halutessasi hakea lainaa toisen henkilön kanssa. Tällöin kyse on hakemuksesta yhteishakijan kanssa, jolloin voit saada edullisemman lainan pienemmällä korolla.

Sitooko lainahakemuksen täyttäminen nostamaan lainan?

Lainahakemuksen jättäminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa vastaan, eikä sido sinua mihinkään jatkotoimiin lainan suhteen. Voit myös hakea lainaa, vaikka et ole varma täytätkö lainaehtoja.

Kannattaako hakea 1000 euron pikalaina vai joustoluotto?

Lainanvertailupalvelumme avulla sinulla on mahdollisuus saada 1000 euron laina, joko kertaluontoisena pikalainana tai joustoluottona. Kummassakin vaihtoehdossa on kysymys vakuudettomasta lainasta, jota varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Hakiessasi 1000 euroa lainaa, kannattaa varautua muutamasta kuukaudesta reilun vuoden laina-aikaan. Lainanhakuprosessi tapahtuu alusta loppuun netissä. Tämä mahdollistaa nopean lainahakemuksen käsittelyn ja rahojen maksun tilillesi. Tutustutaan seuraavaksi tarkemmin pikalainaan ja joustoluottoon.

Pikalaina

Pikalaina on kerralla tilillesi maksettava laina. Hyvin yleinen pikalainan suuruus on 1000 euroa. Pikalaina on pienehkö laina suhteellisen lyhyellä maksuajalla. Nimensä mukaisesti pikalainan saa tilille todella nopeasti. Pikalainan voit käyttää haluamaasi käyttötarkoitukseen, esimerkiksi johonkin kodin hankintaan, lahjaan, lääkärikulujen maksamiseen tai matkustamiseen.

Parhaiten pikalaina sopii yllättäviin tilanteisiin, joihin tarvitset rahoitusta. Tämä lyhytaikainen laina maksetaan takaisin yleensä muutamassa kuukaudessa tai reilussa vuodessa. Vuoden laina aika on hyvin yleinen tämän suuruusluokan pikalainoissa. Pikalaina sopii hyvin tilanteisiin, joissa lainatarve on kertaluontoinen ja tiedät paljon tarvitset lainaa.

Joustoluotto

Joustoluotto, eli jatkuva luotto on suosittu tapa ottaa pienlainaa. Mikäli sinulla ei ole tarkkaa summaa lainantarpeelle, on joustoluotto paras vaihtoehto. Nimensä mukaisesti joustoluotto on joustava maksuvaihtoehto, joka joustaa tarpeesi mukaan. Sinun ei myöskään tarvitse nostaa lainaa kerralla tilillesi, vaan voit käyttää sitä tarvittaessa. Joustoluotto voi olla myös monta vuotta käyttämättä, jos sinun ei tarvitse tehdä nostoja. Joustoluottoon voit hakea tarvittaessa korotusta.

Jatkuvassa luotossa maksat korkoa ainoastaan nostetusta lainasta. Jos olet saanut 1000 euron joustoluoton, josta olet nostanut 500 euroa, maksat korkoa vain 500 euron edestä. Saat joustoluotto käyttöösi sitä mukaan, kun maksat sitä pois.

Pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa

1000 euron laina voi tuntua niin ”pieneltä” , että sitä ei ajattele edes kilpailuttavansa. Toki tonnin luotto vaatii vähemmän harkintaa kuin 10 vuotta kestävä laina. Heti ensimmäistä vastaan tulevaa tarjousta ei kannata kuitenkaan hyväksyä, sillä pienten lainojen koroissa ja kuluissa on suuria eroja. Suosittelemmekin sinua hakemaaan 1000 euroa lainaa vertailupalvelumme kautta.

Monet hakevat kaikki lainat omasta pankistaan. Monesti omasta pankista saakin hyvän tarjouksen, mutta vakuudettomat lainat kannattaa kilpailuttaa silti. Tämä päivänä pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat kuumeisesti asiakkaistaan, ja uusille asiakkaille tarjotaan edullisella korolla lainoja.

Kulutusluottojen korot liikkuvat 4–20 % välillä ja kulut vaihtelevat myös suuresti. Kilpailuttamalla pienet ja suuret lainat voit säästää kuluissa paljon rahaa. Lisäksi saat useimmiten monia tarjouksia, jolloin eri luotonantajien hintataso tulee sinulle tutuksi.

Hae lainaa 1000 euroa Lendersin lainavertailupalvelussa

 Lenders on kotimainen luotettava lainojen vertailupalvelu. Olemme valinneet kumppaneiksemme pelkästään hyvämaineisia, vakavaraisia ja asiakaslähtöisiä pankkeja sekä rahoituslaitoksia. Yhdellä hakemuksella tavoitat kaikki yhteistyökumppanimme.

Hakemukseen sinulta pyydetään tietoja asumisestasi, työstäsi, tuloista, muista lainoista ja kuukausittaisista kustannuksistasi. Hakemuksen täyttäminen on helppoa eikä sido sinua ottamaan tai harkitsemaan lainaa. Hakemuksen jättämisen jälkeen saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Saamasi tarjoukset kuin myös hylätyt hakemukset näet lisäksi listattuina sivuillamme.

Mitä kuluja lainoihin sisältyy?

Reilun luotonmyöntämisen hengessä sinulle annetaan hyvin aikaa tutustua lainatarjouksiin. Esimerkiksi tonnin lainasta voit saada useita tarjouksia, joiden korot ja kulut eroavat toisistaan. Ennen kaikkea kannattaa kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko tarkoittaa kaikkia lainaan liittyviä kustannuksia nimelliskoron lisäksi, joita ovat esimerkiksi avausmaksu, tilihoitomaksu ja nostopalkkiot.

Millainen maksuaika tonnin lainassa on?

Yleensä tämän suuruisissa pikalainoissa maksuaika on 6 – 12 kk. Mikäli olet valinnut joustoluoton, maksat vain nostamastasi summasta lyhennystä ja korkoa. Joustoluotto vapautuu käyttöösi sitä mukaan, kun lyhennät avoinna olevaa velkasaldoasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi hakea lainaa 1000 euroa?

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.

Tarvitsenko vakuuksia 1000 euron lainaan?

Et tarvitse. Tulosi ja aikaisempi lainanhoitohistoriasi toimii eräänlaisena vakuutena.

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Rahat maksetaan hyväksymisen jälkeen heti, tai yleensä viimeistään vuorokauden kuluessa tilille. Prosessissa voi kestää pidempäänkin, lainanantajan asiakaspalvelun aukioloajoista ja pankistasi riippuen.

Mitä hyötyä on lainojen kilpailutuksesta?

Lainoissa on suuria eroja koroissa ja kuluissa. Kilpailuttamalla lainoja voit valita tarjouksista parhaan mahdollisen.

Mitä todellinen vuosikorko tarkoittaa?

Todellinen vuosikorko tarkoittaa kaikkia lainaan sisältyviä kustannuksia nimelliskoron lisäksi. Todelliseen vuosikorkoon sisältyy näin ollen nimelliskoron lisäksi myös mm. tilinhoitomaksu.

Miten laina-aika määräytyy?

Laina-aika määräytyy hakemasi maksuajan, luoton suuruuden ja maksukykysi mukaan.