Lainaa heti tilille


Iskikö yllättävä rahantarve? Täytä lainahakemus ja voit saada vakuudetonta lainaa heti tilille – jopa muutamassa minuutissa.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Hae lainaa heti valitsemallesi summalle ja laina-ajalle

Lenders lainavertailun avulla voit hakea lainaa heti tilille. Voit saada lainaa heti 100–70 000 euroa ilman vakuuksia lainojen vertailupalvelumme avulla. Laina-aika riippuu täysin omasta tilanteestasi. Laina-aika kannattaakin miettiä tarkkaan, sillä koron ja kuukausierän ohella se on oleellisimpia asioita lainaan liittyen.

Lainan suuruudesta riippuen laina aika voi olla peräti 15 vuotta. Me Lendersillä emme päätä lainojen korkotasoa tai laina-aikaa, vaan palvelussamme olevat pankit ja rahoituslaitokset määrittelevät nämä ehdot.

Näin voit hakea lainaa heti tilille

Laina heti tilille on mahdollista saada palvelussamme olevien pankkien ja rahoituslaitoksien aukioloaikojen puitteissa. Nopeimmillaan saat lainaa heti hakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Ohessa ohjeet lainan hakemiseen:

1. Täytä lainahakemus

Lainahakemuksen täyttäminen palvelussamme on ilmaista eikä velvoita sinua ottamaan tai harkitsemaan lainaa.

Yhteistyökumppaniemme kautta voi saada lainaa 100 – 70 000 euroa.

2. Vastaanota ja vertaile lainatarjouksia

Usein ensimmäiset lainatarjoukset tulevat muutamassa minuutissa. Palvelussamme olevat pankit ja rahoituslaitokset käsittelevät hakemuksia aukio-oloaikojensa puitteissa, usein myös viikonloppuisin.

Tämä tarkoittaa, että saat suurimman osan lainatarjouksista viimeistään muutaman tunnin sisällä lainahakemuksen jättämisestä. Lainatarjouksien yhteydessä sinulle eritellään tarkasti laina aika, korko ja todellinen vuosikorko.

Todellinen vuosikorko tarkoittaa lainan korkoa ja muita vuosittaisia kuluja, kuten avausmaksua ja tilinhoitomaksuja. Lain mukaan nämä "muut kulut" saavat olla enintään 150 euroa vuodessa.

3. Valitse sinulle paras vakuudeton laina

Jokainen lainatarjous annetaan sinulle henkilökohtaisen luottoarvionnin perusteella. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät jokaisesta hakijasta niin sanotun riskiarvion (luottoarvion), johon laitarjous tai kielteinen lainapäätös perustuu.

Sinulla on mahdollisuus tutustua tarjouksiin rauhassa ja vertailla vaihtoehtoja. Löydettyäsi parhaimman vaihtoehdon, saat lainaa heti hyväksymällä tarjouksen!

Laina heti tilille kannattaa vertailuttaa huolella

Kuka tahansa täysi-ikäinen, säännöllisiä tuloja nauttiva ja raha-asiansa hyvin hoitanut voi hakea lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia. Mikäli pankkien ja rahoituslaitoksien sinusta tekemä luottoluokitus on kohdillaan, saat lainaa heti.

Vastuullinen lainan hakeminen on kuitenkin tarkkaa puuhaa, eikä kriteerinä kannata pitää ainoastaan sitä, kuinka nopeasti saat lainan. Lainat kannattaa vertailla huolella, kiinnittäen huomiota erityisesti lainan korkoon ja kuluihin.

Lendersin lainanvertailupalvelussa voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta, jotka useimmat tarjoavat aukioloaikojensa puitteissa lainaa heti tilille hakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Lainaa ilman vakuuksia reiluilta yhteistyökumppaneiltamme

Palvelussamme mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset on valittu äärimmäistä huolellisuutta noudattaen. Kaikki yhteistyökumppanimme toimivat Suomen finanssivalvonnan alaisuudessa ja ovat sitoutuneet reiluun ja vastuulliseen luotonantoon.

Toisaalta myös lainsäädäntö suojelee kuluttajaa tänä päivänä ylisuurilta luotoilta. Syyskuussa 2019 astunut korkokattolainsäädäntö asetti kulutusluotoille enintään 20 % nimelliskoron. Lisäksi muita kuluja lainaan saa vuodessa tulla enimmillään 150 euron edestä.

Vertailemalla lainat palvelussammme, voit nostaa lainaa huomattavasti edullisemmalla korolla ja kuluilla kuin itsenäisesti edullisia lainoja metsästämällä.

Mitä tulisi huomioida hakiessa lainaa heti tilille?

Ensinnäkin sinun kannattaa miettiä tarkasti kuinka paljon lainaa tarvitset ja mihin hintaan. Monesti hyvillä ehdoilla saatava edullinen laina voi olla parempi ratkaisu kuin pitkäaikainen säästäminen. Nykyään monet pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat lainaa heti tai ainakin samana päivänä, mutta ennen lainan hakemista on järkevää pysähtyä miettimään hetkeksi seuraavia kysymyksiä.

Paljon tarvitsen lainaa ja millä laina-ajalla?

Laina ilman vakuuksia tai takaajia voi olla kannattavaa, jos se on riittävän edullinen ja täyttää kriteerisi. Laina-aika kannattaa myös miettiä riittävän pitkäksi. Pitkä laina-aika tarkoittaa enemmän korkoa ja kuluja kuin lyhyt laina-aika, mutta toisaalta kuukausierä on pienempi.

Mikäli taloudellinen tilanteesi on nyt tasapainossa, mutta tulevaisuus hieman epävarma, kannattaa laina hakea hieman pidemmällä laina-ajalla. Tällöin kuukausierä on riittävän pieni, etkä joudu ongelmiin. Taloudellisen tilanteesi mukaan voit lyhentää lainaa suuremmallakin kuukausierällä.

Voit lyhentää lainaa suunniteltua nopeammin ja säästää kuluissa

Maksamalla lainaa suunniteltua nopeammin pois, pienenevät myös lainasta maksamasi korko ja kulut. Kaikkia palvelumme kautta saatavia luottoja voit lyhentää halutessasi suunniteltua nopeammin ja näin säästää koroissa ja kuluissa.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Ennen kulutusluottojen korko- ja kulukattoa vakuudettomien luottojen markkinoilla oli varsinainen villin lännen meininki. Todelliset vuosikorot saattoivat lainoissa nousta satoihin prosentteihin.

Todellinen vuosikorko tarkoittaa lainaan sisältyviä kaikkia vuosittaisia kuluja. Näitä ovat nimelliskoron lisäksi esimerkiksi avausmaksut ja tilinhoitomaksut.

Korkokatto poisti ryöstöhinnat lainamarkkinoilta

Aikaisemmin lainojen koroilla ja kuluilla ei ollut mitään kattoa, joka aiheutti suuria taloudellisia ongelmia ja luottotietojen menetyksiä monille. Nykyään lainan korko saa olla enimmillään 20 % ja muut kulut 150 euroa vuodessa. Aikaisempien vuosien ryöstölainoista on siis päästy eroon.

Lainojen koroissa ja kuluissa on edelleen suuria eroja

Vertailupalvelumme kautta saatavien lainojen korot asettuvat noin 3,5 % - 20 % välille, kulut vaihtelevat myös lainakohtaisesti. Sinulle tarjottavan laina korko riippuu henkilökohtaisesta luottoluokituksestasi.  

Edelleenkin lainojen koroissa ja kuluissa on suuria eroja ja lisäksi eri pankit ja rahoituslaitokset voivat arvioida tilanteesi hyvin eri lailla. Tämän takia sinun kannattaa kilpailuttaa lainat säännöllisesti. Yhdellä hakemuksella haet lainaa heti kaikilta yhteistyökumppaneiltamme.

Saanko itsenäisesti hakemalla lainaa heti tilille?

Lainaa voit toki hakea itsenäisesti suoraan pankeilta ja rahoituslaitoksilta, ilman lainojen kilpailutuspalveluakin. Mikäli lainapäätös on myönteinen, useimmat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainaa heti tilille.

Miksi lainaa kannattaa hakea vertailupalvelun avulla?

Pelkästään Suomen markkinoilla toimii kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät kulutusluottoja ilman vakuuksia. Omatoiminen parhaan lainatarjouksen etsiminen vaatisi kymmenien hakemuksien ja tarvittavien liitteiden lähettelyä.

Lendersin lainojen vertailupalvelun avulla voit hakea yhdellä hakemuksella lainaa heti tilille noin 30 pankilta ja rahoituslaitokselta. Hakemalla lainaa vertailupalvelumme avulla säästät siis aikaa ja todennäköisesti myös rahaa.

Mihin tarkoitukseen voit saada lainaa ilman vakuuksia?

Lendersin vertailupalvelun avulla voit hakea lainaa mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Saat lainaa heti tilille, kunhan täytät luotonantajan asettamat ehdot lainansaannille. Lainan käyttötarkoituksen voit päättää itse. Seuraavaksi esittelemme joitakin yleisempiä syitä hakea lainaa heti tilille.

Elämän yllättävät menot

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Vahinko ei tule kello kaulassa ja toisaalta elämä voi välillä positiivisestikin yllättää! Televisio voi mennä rikki tai tietokone alkaa vedellä viimeisiään.

Mikäli sinulla ei juuri sillä hetkellä satu olemaan ylimääräistä rahaa, niin mahdollisuus saada edullista lainaa heti tilille piristää kummasti mieltä. Yllättäviä menoja voivat olla myös esimerkiksi sairastuminen, eläinlääkärimaksut tai ystävän hääjuhlat.

Yleinen elinkustannusten nousu

Kiristynyt poliittinen tilanne Euroopassa sekä elinkustannuksien ja energian hinnan nouseminen vaikuttaa suoraan kuluttajien talouteen. Pelkästään kohonneet sähkölaskut saattavat aiheuttaa tarvetta nostaa lyhytaikaistaa lainaa heti tilille.

Elinkustannukset ovat nousseet viimeisen vuoden aikana lähes jokaisella kulutuksen sektorilla, mutta erityisesti energiakustannukset ja päivittäistavaroiden hinnat ovat nousseet huomattavasti.

Kuitenkaan palkat ja eläkkeet eivät nouse samaa tahtia. Pelkästään arkiset menot saattavat aiheuttaa yllättävää lainan tarvetta.

Matkustelu ja suuremmat hankinnat

Matkusteleminen ja muut hieman suuremmat hankinnat ovat yleinen syy kilpailuttaa lainoja. Lomamatkalle voi olla jo ihan varmuuden vuoksi järkevää hakea joustoluotto, sillä yllättäviä menoja voi tulla eteen.

Muita suurempia hankintoja voivat olla esimerkiksi auton tai veneen osto tai remontti. Lainaa voi hakea yksin tai rinnakkaishakijan kanssa.

Muiden velkojen takaisinmaksu

Onko sinulle kertynyt useampia kulutusluottoja ja osamaksuja? Toisinaan voi olla parempi maksaa vain yhtä lainaa useamman lainan sijaan. Yhdistelylaina on kannattava siinä tapauksessa, jos sen avulla voit pienentää kuukausittaisia lainanhoitomenojasi ja tasapainottaa talouttasi. Myös yhdistelylainoja voit hakea Lendersin lainvertailupalvelun kautta.

Mitkä ovat suurimmat hyödyt lainojen vertailupalvelusta?

Voit saada lainaa heti tilille ilman lainojen kilpailuttamisestakin. Lainojen kilpailuttamisesta on kuitenkin pelkästään hyötyä, sillä ilman kilpailuttamista hakijalla ei voi olla näkemystä lainan korosta ja kuluista. Lainojen kilpailuttamisesta ei ole sinulle mitään haittaa, koska vertailu ei sido sinua mihinkään ja on täysin veloituksetonta.

Voit valita parhaimman tarjouksen

Markkinoinnissa mainitut korot ja kulut ovat yleensä ilmoitettu edullisimman tai ”keskivertohakijan” lainatarjouksen mukaan. Mainoksessa mainittu 5 % korko voi olla tarjouksessa 10 % sinun kohdallasi. Mitä suurempi laina, sitä tärkeämpää on kilpailuttaa lainat. Kilpailuttamalla voit säästää tuhansia euroja rahaa.

Voit saada tarjouksia kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta

Hae lainaa Lenders lainojen vertailupalvelun avulla ja saa tarjouksia parhaimmillaan yli 30 pankilta ja rahoituslaitokselta! Mitään haittaa lainojen vertailusta ei ole, Vakuudeton laina voi olla muutamasta satasesta 70 000 euroon asti. Laina aika voi olla 1–15 vuotta.

Miten voin saada nopean lainan Lendersin avulla?

Yksinkertaisesti jättämällä hakemus lainojen vertailupalvelussamme. Yhteistyökumppanimme tarjoavat vakuudettomia lainoja täysi-ikäisille, työssäkäyville lainanhakijoille. Voit saada lainan tilillesi jo samana päivänä hakemuksen jättämisestä.

Jos tarvitset lainaa heti, kannattaa rohkeasti hakea vakuudettomia lainoja palvelussamme olevilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Voit hakea kaikilta palvelumme pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä hakemuksella ilman liitteitä heti lainaa. Varaudu kuitenkin todistamaan palkkatulosi luotonantajalle tarvittaessa.

Miten aikaisempi luottohistoriani vaikuttaa lainan saamiseen?

Kaikki vertailupalvelussa mukana olevat pankit ovat vastuullisia luotonantajia. Tämä tarkoittaa, että sinun maksukykysi selvitetään hakemuksessa antamiesi tietojen, luottotietorekisterin sekä pankkien ja rahoituslaitoksien yhteisen luottorekisterin tietojen perusteella. Luotonantaja haluaa varmistaa, että voit maksaa takaisin lainan.

Menneisyyden virheet eivät estä lainansaantia

Mitä paremmin olet hoitanut aikaisempien lainojen ja luottojen maksun, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada lainaa heti tilille yhteistyökumppaneiltamme. Lainan hakeminen kuitenkin kannattaa, vaikka olisit joskus töpeksinytkin raha asioissa, jos luottotietosi ovat nyt kunnossa.

Luottopäätökset tehdään ennen kaikkea nykytilanteesi perusteella. Mitä paremmin laina-asiat ja rahat asiat hoidat, sitä edullisemmin voit nostaa lainaa myös jatkossa.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Ensinnäkin sinun kannattaa miettiä kuinka paljon lainaa tarvitset. Laina ei ole ilmaista rahaa, eli sitä ei kannata ikinä ottaa yli tarpeen. Toisaalta joskus lainatarjous kannattaa hakea suoraan hieman suuremmalle summalle, mikäli et ole aivan varma paljon lainaa hankintaasi varten tarvitset. Mitkä tekijät sitten vaikuttavat siihen paljon saat lainaa?

Lainan myöntäminen perustuu tilanteesi kokonaisarviointiin

Lainan saamiseen vaikuttavat asiat ovat tulosi, työsuhteesi, aiemmat velkasi ja asumisesi muoto. Ennen kaikkea pankit ja rahoituslaitokset vertaavat tulojasi ja menojasi keskenään arvioidessaan tilannettasi. Vaikutusta on myös nykyisten velkojesi määrällä ja sillä, miten olet niitä hoitanut.

Luottohistoriasi vaikuttaa korkoon ja maksuehtoihin

Sinun tulee olla täysi-ikäinen ja luottotietojesi tulee olla kunnossa saadaksesi lainaa. Nämä ovat minimivaatimukset hakemuksen käsittelyyn. Pankit ja rahoituslaitokset katsovat kokonaistilannettasi lainaa myöntäessään.

Mitä paremman luottoluokituksen saat, sitä edullisemmalla korolla ja maksuehdoilla lainaa sinulle tarjotaan.

Hae lainaa ja testaa luottoluokituksesi!

Oikeastaan vasta hakemalla lainaa voit tietää luottoluokituksesi pankkien ja rahoituslaitoksien näkökulmasta.

Hae lainaa heti ja testaa millaisilla ehdoilla sinulla on mahdollista sitä saada! Vaikka hakisit heti lainaa, sinun ei tarvitse kuitenkaan hyväksyä saamiasi lainatarjouksia. Voit puhtaasti vain testata luottoluokitustasi.

Toki halutessasi voit hyväksyä lainatarjouksen, jolloin saat rahat tilillesi. Hakeminen ei kuitenkaan velvoita sinua mihinkään. Voit joko hylätä lainatarjouksen tai hyväksyä sen ja nostaa rahat tilillesi.

Lainojen vertaileminen kannattaa aina

Oli mielessäsi pieni tai suuri laina, niin suosittelemme lämpimästi lainojen vertailuttamista Lendersillä. Lainojen kilpailuttamisesta on sinulle pelkästään hyötyä, sillä saat laajemman käsityksen korkomarkkinoista kuin pelkästään yksittäisistä pankeista itsenäisesti hakemalla.  

Lainan ottamiseen kannattaa suhtautua aina harkinnalla. Usein on järkevää miettiä, voisitko rahoittaa hankintasi jotenkin muuten kuin lainan ottamisella. Mikäli päädyt lainan hakemiseen, niin paras tapa saada laina heti tilille on Lenders lainojen vertailupalvelu.

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin hakea lainaa vertailupalvelunne kautta?

Lainan hakeminen Lenders kilpailutuspalvelun kautta on hyvin helppoa. Sinun tulee jättää hakemus sivustollamme seuraamalla yksinkertaisesti annettuja ohjeita.

Sinulta kysytään samoja tietoja, joita olet yleensäkin lainahakemuksessa tottunut antamaan. Yhdellä hakemuksella sinulla on mahdollisuus tavoittaa noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

Saamasi lainatarjoukset lähetetään sinulle sähköpostilla, sekä näet ne myös Lenders lainapalvelussamme.

Kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Minimivaatimukset lainan hakemiselle on 18-vuoden ikä ja säännölliset tulot. Sinulla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Käytännössä lainansaantiin vaikuttaa myös se, miten olet hoitanut aikaisemmat laina-asiasi.

Mitä paremmin olet hoitanut aikaisempien luottojesi lyhennykset ja muut raha-asiat, sitä edullisempaa lainaa sinun on mahdollisuus saada.

Saanko lainan heti tilille lainan hyväksymisen jälkeen?

Voit saada rahat jopa 15 minuutissa tilille tai toisinaan jopa nopeammin myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Tähän vaikuttaa pankkien ja rahoituslaitoksien käytännöt ja mahdollinen pankkisi viive.

Useimmiten laina maksetaan saman päivän aikana tai seuraavana päivänä. Suurin osa yhteistyökumppaneistamme maksavat lainan nopeasti tilillesi. Parhaimmillaan voit saada rahat tilille jopa minuuteissa lainahakemuksen täyttämisen jälkeen.

Öisin ja viikonloppuisin rahoja ei kuitenkaan yleensä makseta tilille heti. Voit silti hakea lainaa myös viikonloppuna tai yöllä – ja saat lainapäätöksen yleensä heti.

Miten kuukausierän suuruus määräytyy?

Lainasi kuukausierän suuruus määräytyy hakemasi laina-ajan ja kuukausierän perusteella, sekä luotonantajan tekemän luottoluokituksesi perusteella.

Millainen korko minun on mahdollista saada?

Lainan korko riippuu hakemastasi lainasummasta, maksuajasta ja luotonantajan tekemästä henkilökohtaisesta luottoluokituksestasi. Mitä paremmaksi pankit ja rahoituslaitokset arvioivat maksukykysi, sitä paremmalla korolla saat lainatarjouksia.

Vakuudettomissa lainoissa korko lähtökohtaisesti on suurempi kuin vakuudellisissa lainoissa, joissa käytetään reaalivakuuksia tai henkilötakaajia.

Mitä todellinen vuosikorko tarkoittaa?

Todellinen vuosikorko oleellinen tekijä arvioitaessa lainan kannattavuutta. Todellinen vuosikorko tarkoittaa kaikkia lainan vuosittaisia kustannuksia, joita ovat koron lisäksi esimerkiksi avausmaksu ja tilinhoitomaksu.

Aikaisemmin kulutusluottojen ja pikavippien korot ja kulut saattoivat olla satoja satojen prosentteja vuodessa. Vuoden 2019 korkokattolaissa säädetään lainoille enimmillään 20 % vuosikorko.

Lisäksi laissa säädetään, että koron päälle tulevat muut kustannukset saavat olla enimmillään 150 euroa vuodessa.