Kilpailuta lainat ilmaiseksi


Kilpailuta lainat ja voit säästää lainakuluissa merkittävästi. Kumppaniemme kautta voi kilpailuttaa lainat hetkessä – yhdellä hakemuksella.

 • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
 • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
 • Nosta rahat tilille jo tänään!

Tänä päivänä lainojen kilpailuttaminen on enemmän sääntö kuin poikkeus. Markkinoilla on kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia ja erot koroissa ja kuluissa ovat suuria. Tässä tilanteessa lainojen kilpailuttaminen on lähes pakollista. Voit kilpailuttaa lainat palvelumme kautta ilmaiseksi.

Luottojen kilpailuttaminen on mahdollista itsenäisesti tai lainojen vertailupalvelun kautta. Itsenäisesti tehtävä lainojen vertaileminen on kuitenkin vaivalloista ja aikaa vievää puuhaa, koska käytännössä sinun pitää hakea luottoa jokaiselta luottolaitokselta erikseen.

Lainanvertailu pähkinänkuoressa

 • Voit hakea lainaa 100–70 000 euroa

 • Korot yleensä 4–20 % välillä

 • Yhdellä hakemuksella tavoitat yli 30 luotonantajaa

Kilpailuta laina aina 70 000 euroon saakka

Lainojen kilpailutuksen avulla löydät juuri sinulle sopivimman lainatarjouksen. Luottojen kilpailuttaminen vertailupalvelumme avulla on erittäin kannattavaa, sillä avullamme sinulla on mahdollisuus saada yhdellä hakemuksella lainatarjouksia yli 30 luottoyhtiöltä.

Voit ainoastaan voittaa kilpailuttamalla lainat, sillä se ei maksa mitään, eikä edellytä minkäänlaisia sitoumuksia. Saat juuri sinulle räätälöityjä lainatarjouksia, joista voit saada kymmeniä lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Kilpailuta lainat kätevästi netissä

Lainojen kilpailutus hoituu nopeasti ja helposti netissä. Tarjolla olevat lainat ovat vakuudettomia, etkä tarvitse myöskään takaajia.

Koska lainanhakeminen ei sido sinua mihinkään, voit samalla testata ilmaiseksi luottoluokituksesi.

Lainojen kilpailuttaminen on hyvin yksinkertaista. Sinun tulee ainoastaan täyttää lainahakemus ja lähettää se. Saat ensimmäiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Kaikki palvelustamme löytyvät rahoituslaitokset ovat luotettavia ja reiluja luottoyhtiöitä.

Miten lainojen kilpailutus tapahtuu käytännössä?

Täytä lainahakemus

Joustoluotto toimii samalla periaatteella kuin luottokortti, mutta näissä kahdessa luottotyypissä on myös paljon eroavaisuuksia. Joustoluotto toimii niin, että voit siirtää luottotililtäsi rahaa suoraan pankkitilille.

Luottokortti sen sijaan on fyysinen kortti, jolla voi maksaa kaupassa ja nettikaupoissa sekä siirtää rahaa omalle pankkitilille.

Odota ja vertaile lainatarjoukset

Sekä joustoluotto ja luottokortti ovat jatkuvia luottoja, joita voi käyttää sitä mukaan kuin saat maksettua luottoa takaisin. Joustoluoton etuna luottokorttiin verrattuna, on rahan menon helpompi seuraaminen, sillä jokainen tekemäsi nosto täytyy hyväksyä erikseen.

Luottokortin helppokäyttöisyys kääntyy toisinaan käyttäjää vastaan, sillä "Visalla tulee vingutettua" helposti ostoksia, joita todellisuudessa et edes tarvitsisi.

Saat tarjoukset palveluumme ja sähköpostiisi

Saat heti tiedon, kun lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman luotonantajan kriteerit. Lainatarjouksien määrä riippuu taloudellisesta tilanteestasi. Mitä paremmin raha-asiat ovat hanskassa, sitä enemmän lainatarjouksia saat.

Tarjouksien määrä riippuu luottoluokituksestasi. Yleensä työssäkäyvä raha-asiansa normaalitasoisesti hoitava hakija saa useita lainatarjouksia. Luotonantajilla saattaa olla omia kriteereitään esimerkiksi hakijan iän suhteen (18–24 v).

Saat yleensä kaikki tarjoukset saman päivän aikana

Nopeus on yksi palvelumme valteista. Sinun ei tarvitse siis odotella päiväkausia mahdollista lainatarjousta, sillä arkipäivänä jätettyyn hakemukseen saat yleensä kaikki vastaukset muutaman tunnin sisällä.

Sinun tehtäväksesi jää saatuihin tarjouksiin tutustuminen ja sopivan lainan valitseminen.

Kilpailuta lainat seuraamalla ohjeitamme:

 • Täytä lainahakemus vertailupalvelussamme.

 • Lainojen kilpailuttaminen käynnistyy välittömästi.

 • Saat lainatarjouksia palveluumme ja sähköpostiisi.

 • Tutustu rauhassa saamiisi lainatarjouksiin.

 • Hyväksy lainatarjous verkkopankkitunnuksilla.

 • Saat useimmiten vuorokauden sisällä rahat tilillesi

Millainen laina-aika on mahdollista saada?

Laina-aika riippuu hakemasi luoton suuruudesta ja valitsemastasi kuukausierästä. Lainalaskurimme antaa alustavan laina-ajan sinulle, mutta vasta lainatarjouksen yhteydessä näet lopullisen laina-ajan.

Useimmiten voit vaikuttaa suuresti laina-aikaan. Pienimmissä luottosummissa laina-aika on yleensä selvästi lyhyempi kuin suurissa. Suurimmissa lainoissa laina-aika voi olla jopa 15 vuotta. Yleensä mitä pidempi laina-aika, sitä suuremmat kulut. Vastapainoksi kuukausieräsi pienenee samassa suhteessa, kun laina-aika pitenee.

Maksaako lainan kilpailutus minulle mitään?

Lainan kilpailutus ei maksa sinulle mitään. Kilpailuta lainat siis luottavaisin mielin, sillä mitään haittaakaan vertailusta ei ole. Voit kilpailuttaa myös vanhat lainasi, sillä lainojen korot ja kulut vaihtelevat tilanteesi mukaan.

Jos taloudellinen tilanteesi on parantunut viimeisestä lainahakemuksesta, on pelkästään järkevää testata millä koroilla ja kuluilla voit lainaa saada. Monet eivät tiedosta sitä, että myös olemassa olevat lainat voi kilpailuttaa. Suosittelemme kilpailuttamaan lainat vähintään kerran vuodessa.

Edellyttääkö lainojen kilpailutus pankin vaihtoa?

Sinun ei tarvitse vaihtaa omaa kotipankkiasi, vaikka ottaisit lainaa muualta. Edelleenkin varsin sitkeästi elää käsitys, jonka mukaan laina-asiat tulisi keskittää omaan tilipankkiin. Tällä ei ole kuitenkaan mitään todellisuuspohjaa enää nykypäivänä. Lainaa kannattaa ottaa sieltä, mistä saat sinulle parhaimman tarjouksen.

Omasta pankista voi saada edullista lainaa, mutta lainojen kilpailuttaminen muiden pankkien ja rahoituslaitoksien suhteen kannattaa myös. Tänä päivänä on varsin yleistä hoitaa raha-asioita useiden pankkien ja rahoituslaitoksien kanssa.

Suurimmalla osalla suomalaisista on jokin tilipankki, jonne saat esimerkiksi palkkatulot. Voit silti ottaa aivan hyvin lainaa myös muilta luottolaitoksilta. Lisäksi on hyvin todennäköistä, että oma pankkisikin on mukana palvelussamme. Voit siis saada palvelumme kautta tarjouksen myös omasta tilipankistasi, ilman erillistä hakemusta.

Kuinka paljon voin säästää rahaa kilpailuttamalla lainat?

Lainan kilpailutus säästää sinulta parhaimmillaan tuhansia euroja rahaa. Vuonna 2019 voimaan astunut korkokattolaki asetti vakuudettomien kulutusluottojen koroille 20 % vuosikaton.

Tämän lisäksi lainaan saa sisältyä kuluja enimmillään 0,01 % päivässä ja maksimissaan 150 euroa vuodessa. Korkokaton sisälläkin lainojen hinnat vaihtelevat suuresti.

Lainojen kilpailutus paljastaa luottojen hintaerot

Lainatarjouksissa mainostetut korot ja kulut ovat esimerkkitapauksia, jotka on yleensä ilmoitettu parhaimman vaihtoehdon mukaan.

Lainaa hakiessasi luotonantaja selvittää tarkasti taloustilanteesi ja tekee luottopäätöksen sen perusteella.

Luottotarjoukset ovat aina yksilöllisiä

Lainatarjous annetaan sinulle aina yksilöllisen tilanteesi perusteella. Tarjous saattaa olla koroltaan ja kuluiltaan erilainen kuin esimerkiksi tuttavasi saama lainatarjous.

Lainatarjoukseen vaikuttavat esimerkiksi tulojesi, menojesi ja nykyisten lainojesi kuukausimaksujen kokonaissumma. Lainojen kilpailutus antaa sinulle kattavan kuvan tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Myös luotonantajien korkotaso vaikuttaa lainatarjoukseen

Yksilöllisen harkinnan lisäksi luotoantajan korkohaarukka vaikuttaa lainatarjouksesi kuluihin. Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina, sillä voit saada samalla hakemuksella koroiltaan ja kuluiltaan hyvin erilaisia lainatarjouksia.

Nykyään pankkien välinen kilpailu on kovaa, jonka seurauksena ne tarjoavat toinen toistaan edullisempia lainoja pysyäkseen kilpailussa mukana.

Tämä tilanne on luonnollisesti lainanhakijan kannalta edullinen: voit valita mistä lainaa otat ja millä kustannuksilla.

Todelliseen vuosikorkoon sisältyy kaikki lainan kustannukset

Lainan nimelliskoron lisäksi luottoihin sisältyy usein muitakin kuluja. Näiden kulujen vuosittainen yhteissumma muodostaa lainan todellisen vuosikoron.

Lainan todellinen vuosikorko on se luku, johon kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota vertaillessa lainoja.

Sinun kannattaa kilpailuttaa lainat, sillä se on yleensä ainut keino selvittää erot lainojen todellisten vuosikorkojen välillä.

Mistä konkreettisista kustannuksista lainan todellinen vuosikorko koostuu?

Nimelliskorko on lainaan liittyvän suurin kuluerä, joka voi olla enimmillään 20 % vuodessa. Lainan korko on luotonantajan saama voitto lainasta.

Korko ei kuitenkaan paljasta kaikkia lainan kokonaiskustannuksia ja lainaan liittyy myös muita kuluja.

Todelliseen vuosikorkoon sisältyy nimelliskoron lisäksi kaikki muut lainan kustannukset. Näitä ovat lainasta riippuen avausmaksu, tilinhoitopalkkiot, laskutuspalkkiot ja joustoluottojen nostopalkkiot.

Laki säätelee luottojen korkoja ja kuluja

Ennen vuoden 2019 korkokattolakia lainamarkkinoilla valitsivat ”Villin lännen” säännöt. Tuolloin vakuudettoman kulutusluoton todellinen vuosikorko saattoi olla satoja prosentteja, jonka seurauksena monet lainanottajat joutuivat taloudellisiin ongelmiin.

Nykyään kohtuuttomia luottoja ei enää ole markkinoilla, mutta erot lainojen kuluissa ovat silti suuria.

Laki velvoittaa esittämään lainan koron ja kaikki kulut

Laki vaatii luotonantajan esittämään tarkasti lainan koron ja kulut. Lainojen kilpailutuspalvelumme esittää sinulle selkeästi jokaisen lainatarjouksen kaikki kustannukset.

Tutustumalla lainan todelliseen vuosikorkoon saat tarkan käsityksen lainaan sisältyvistä kuluista.

Todellinen vuosikorkokaan ei aina kerro kaikkea

Pelkästään lainan kokonaiskustannuksiin ei kannata kuitenkaan tuijottaa. Lainan kokonaiskustannukset ovat usein suurimmillaan ensimmäisen vuoden aikana, sillä lainan todellista vuosikorkoa nostava avausmaksu maksetaan vain lainan nostamisen yhteydessä.

Joustoluottojen kohdalla saatetaan veloittaa erikseen nostopalkkiosta. Monet luotonantajat ovat kuitenkin luopuneet näistä maksuista, sillä ne kuuluvat myös 150 euron kulukattoon.

Nykyään lainojen kulut koostuvat useimmiten tilinhoitomaksuista, jotka ovat noin 10 euron kuukausiluokkaa. Pelkästään näistä tulee vuodessa jo nopeasti 150 euroa täyteen.

Lainan kilpailutus yhteishakijan kanssa kannattaa

Luonnollisesti luottoyhtiöitä kiinnostaa ensisijaisesti lainan takaisinmaksukykysi. Tässä mielessä lainan myöntäminen on kylmää matematiikkaa. Luottoarvioita kutsutaankin usein myös hakijan riskiarvioinniksi.

Yhteishakijan kanssa voit saada pienemmän koron lainallesi

Pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainaa heille, jotka pystyvät maksamaan lainan takaisin. Lainan kilpailutus yhteishakijan kanssa voi tarjota selvästi edullisimman koron kuin mitä saisit itsenäisesti hakemalla.

Palvelumme kautta haettaviin lainoihin ei tarvita vakuuksia tai takaajia, jolloin luotonantajan riski on korkeampi. Rahoituslaitokset kompensoivat tätä riskiä vakuudellisia lainoja korkeammalla korkotasolla.

Yhteishakijan lisääminen näyttäytyy luotonantajalle pienempänä luottotappioriskinä, koska lainassa on yhden sijaan kaksi potentiaalista maksajaa. Pienentynyt riski näkyy matalammassa korossa.

Sinä voit toimia kuitenkin lainan päähakijana ja yhteyshenkilönä, jolloin yhteishakijaan ollaan yhteydessä ainoastaan luoton maksamiseen liittyvissä viiveissä.

Yhteishakijan kanssa voi saada enemmän lainaa

Yhteishakijan kanssa voit saada suuremman lainasumman kuin yksin hakiessasi. Tähän pätee sama logiikkaa kuin korkoonkin: luotonmyöntäjän riski on pienempi.

Lainaa ei kuitenkaan kannata ikinä hakea liikaa ylitse tarpeen, sillä luotot on aina maksettava takaisin.

Lainojen kilpailutus ei sido sinua ottamaan lainaa

Haluamme korostaa, että voi jättää hakemuksen lainapalveluumme ilman mitään sitoumuksia. Sinun ei tarvitse edes harkita saamiasi lainatarjouksia. Lainan kilpailutus ei velvoita sinua siis mihinkään.

Lainojen kilpailuttaminen on siis täysin mahdollista pelkästään testimielessä. Kilpailuta lainat nähdäksesi millaista lainatarjonta on!

Lainojen korot ja kulut vaihtelevat riippuen yleisestä markkinatilanteesta ja omasta henkilökohtaisesti tilanteestasi.

Mitä jos en löydä sopivaa lainaa?

Aina ei lainojen kilpailut tuota toivomaasi tulosta. Sinun ei tarvitse kuitenkaan erikseen hylätä lainatarjouksia, sille ne vanhenevat itsestään.

Voit kilpailuttaa lainat säännöllisin väliajoin ja näin testata lainamarkkinoita. Palveluumme valitaan säännöllisesti uusia rahoituslaitoksia, jotka kilpailevat asiakkaista tarjoamalla edullisia lainatarjouksia.

Mitkä tekijät vaikuttavat lainatarjoukseen?

Lainat voidaan karkeasti jakaa vakuudellisiin lainoihin ja vakuudettomiin lainoihin. Lainojen kilpailutuspalvelumme kautta koskee pääsääntöisesti vakuudettomia kulutusluottoja.

Vakuudellista lainaa voit hakea suoraan pankeista. Lainapanttaukseen sidotuissa luotoissa on pienempi korko, koska pankki voi tarvittaessa lunastaa vakuuden.

Vakuudellinen laina on edullisin

Mikäli sinulla on omistusasunto tai kesämökki vakuudeksi, saat todennäköisesti edullisempaa lainaa jättämällä hakemuksen suoraan pankkeihin.

Vakuudellinen laina on pankin pienemmän riskin vuoksi koroiltaan useimmiten edullisempi kuin vakuudeton luotto.

Kaikki eivät kuitenkaan halua ottaa vakuudellista lainaa, vaikka se olisi mahdollista. Ehkä haluat sitoa reaalivakuuden esimerkiksi asuntolainaan tai säilyttää omaisuutesi ilman lainapanttausta.

Monesti vakuudettomat kulutusluotot haetaan pienempiä hankintoja varten, eikä niihin haluta kiinnittää vakuuksia.

Henkilötakaus voi laskea lainan korkoa

Myös henkilötakaus voi laskea lainan korkoa ja helpottaa lainansaamista, jos lainantakaajan taloudellinen tilanne on pankin arvion mukaan vakaa.

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa hoitaa kuitenkin saman asian. Yhteishakijana voi toimia kuka tahansa työssäkäyvä täysi-ikäinen henkilö.

Lainan kilpailuttaminen perustuu kokonaisarvioon

Lainojen kilpailutus perustuu kokonaisarvioon, jolloin taloudellinen tilanteesi on keskeisessä asemassa. Vakuudettoman lainan saaminen ei ole yleensä mikään ongelma, jos olet hoitanut raha-asiasi kohtalaisen hyvin, olet töissä ja sinulla ei ole liikaa nykyistä velkaa.

Aikaisemmat virheet eivät estä lainansaantia

Aikaisemmat lipsumiset raha-asioissa eivät vaikuta lainasaantiin, jos nykyinen rahatilanteesi on tasapainossa. Pankkeja ja rahoituslaitoksia kiinnostaa ainoastaan takaisinmaksukykysi.

Mikäli luottotietosi ovat puhtaat ja olet hoitanut aikaisemmat velat hyvin, ei rahoituslaitoksella ole esteitä lainan myöntämiseen, vaikka olisitkin joskus töpeksinyt.

Luottoluokituksesi perustuu pisteytykseen

Pankit ja rahoituslaitokset pisteyttävät lainanhakijat. Kaikista oleellisinta on kuukaudessa käytettävän vapaan tulon määrä, josta on vähennetty lainojen hoitomenot ja muut kiinteät kulut. Mitä parempi taloudellinen tilanteesi on, sitä pienemmällä korolla voit lainaa saada. Seuraavassa yleisehtoja lainanmyöntämiselle.

1.     Tulosi tulee olla balanssissa menojesi kanssa. Luotonantajat ovat sitoutuneet vastuulliseen luotonantoon. Tämä tarkoittaa tulojesi ja menojesi tasapainoista suhdetta.

Mikäli tulosi ja menosi eivät ole tasapainossa, mutta olet varma kykeneväsi maksamaan lainan, suosittelemme yhteishakijan lisäämistä. Sinä voit toimia kuitenkin päähakijana.

2.     Sinulla ei saa olla aktiivisia maksuhäiriömerkintöjä. Luottotietojesi täytyy olla puhtaat, että voit saada lainaa. Mikäli sinulla on voimassa oleva maksuhäiriömerkintä, tyssää lainansaaminen yleensä siihen.

Markkinoilla on joitakin yksittäisiä rahoituslaitoksia, jotka myöntävät lainaa maksuhäiriöisille, silloin sinulla täytyy kuitenkin olla reaalivakuus saadaksesi lainaa.

3.     Vakituinen työsuhde on aina lainan saannin kannalta parempi kuin määräaikaiset työsuhteet. Vakituinen työsuhde ei ole kuitenkaan välttämättömyys, jos työskentelet matalan työttömyyden alalla.

Sen sijaan työttömänä tai opiskelijana lainansaaminen on vaikeaa ilman vakuuksia, takaajaa tai yhteishakijaa.

4.     Nykyinen velkamääräsi saattaa estää uuden lainan saamisen tilanteessa, jossa luottosi ovat niin sanotusti tapissa.

Useampikaan kulutusluotto tai luottokortti ei kuitenkaan automaattisesti estä lainan saantia, jos selviät niistä helposti ja kuukausittain sinulle jää rahaa riittävästi elämiseen.

Lainan kilpailutus – neuvoja ja vinkkejä

Kaikki palvelussamme olevat luottoyhtiöt ovat luotettavia ja vakavaraisia luotonantajia, jotka ovat sitoutuneet vastuulliseen luotonantoon. Tämä tarkoittaa, että saat suurella todennäköisyydellä lainaa, jos olet raha-asiasi ovat riittävän hoidossa.

Valmistautumalla huolellisesti lainan hakemiseen, voit varmistaa lainansaamisen. Annamme seuraavaksi sinulle vinkkejä parhaimman lainatarjouksen löytämiseksi.

Ole huolellinen hakemuksen kanssa

Lainojen kilpailutus saattaa helppoutensa ansiosta lisätä kiusausta mutkien oikomiseen hakemuksen täyttämiseen liittyen.

Tähän ei kannata kuitenkaan lähteä, sillä luotoantajat tarkastavat antamiesi tietojen paikkansa pitävyyden pankkien ja rahoituslaitoksien yhteisistä rekistereistä.

Huolella täytetty hakemus nopeuttaa huomattavasti lainansaantiasi. Esimerkiksi nykyiset velkasaldot kannattaa huolellisesti tarkastaa, vaikka se aikaa voisi hieman viedäkin.

Tutustu rauhassa lainatarjouksiin

Lainojen vertailussa ei ole kyse maratonista, mutta ei myöskään pikamatkan juoksukilpailuista. Monesti vakuudettomia luottoja haetaan akuuttiin tarpeeseen, mutta tarjoukset kannattaa silti tarkastaa huolella.

Lainasumman ja kuukausierän kohdalla kannattaa tarkastaa aina myös kaikki lainaan sisältyvät kustannukset koron lisäksi.

Valitse aina tilanteesi sopivin lainatarjous

Olemme korostaneet todellisen vuosikoron merkitystä lainoja vertailussa. Koroltaan ja kuluiltaan edullisin laina ei kuitenkaan aina välttämättä ole juuri ajankohtaiseen tilanteeseesi paras vaihtoehto.

Toisinaan on parempi valita laina hieman pidemmällä maksuajalla, jos kuukausierä sopii paremmin taloudelliseen tilanteeseesi.

Voit aina tarpeen vaatiessa lyhentää lainaa enemmän ja näin säästää siihen liittyvissä koroissa ja kuluissa.

Lainojen kilpailutus kannattaa myös yhdistelylainoissa

Viime vuosien aikana hyvin yleiseksi lainatyypiksi on tullut yhdistelylaina, jonka avulla maksat pienemmät lainasi pois. Näidenkin lainojen kilpailutus on erittäin kannattavaa, sillä myös niiden kustannuksissa on suuria eroja.

Kilpailuta lainat ja löydä sinulle paras tapa hoitaa kokonaisuutta! Hyvin usein lainojen kilpailuttaminen tarkoittaa yhden suuremman lainan ottamista pienempien poismaksamiseksi.

Useimmissa tapauksissa säästät koroissa ja kuluissa, kun maksat yhtä lainaa usean sijaan. Säästöä tulee erityisesti lainojen tilinhoitomaksuissa ja laskutuspalveluissa, joista voi useamman luoton myötä tulla varsin suuri kuukausipotti.

Yhdistelylaina pienentää kuukausittaisia lainahoitokulujasi

Lainojen kilpailuttaminen voi tarjota sinulle jopa satojen eurojen kuukausisäästöt, sillä yhdistelylainan kohdalla maksat vain yhtä kuukausierää usean sijasta.

Monen velallisen kohdalla yhdistelylainan avulla vanhojen luottojen poismaksu on vakaannuttavat taloudellista tilannetta ja vähentänyt stressiä.

Lainojen yhdistelyn jälkeen maksat vain yhtä lainaa, jossa yleensä pienempi kuukausierä, mutta pidempi maksuaika.

Toisaalta pidempi maksuaika on hyväksyttävissä, jos kuukaudessa sinulla vapautuu rahaa enemmän elämiseen. Taloudellisen tilanteesi niin salliessa, voit lyhentää lainaa minimikuukausierää suuremmalla summalla.

Kilpailuta lainat myös vanhojen luottojen kohdalla

Myös olemassa olevat lainat kannattaa kilpailuttaa. Esimerkkinä voidaan mainita tilanne, jossa olet ottanut viisi vuotta sitten lainaa, jolloin tulotasosi oli pienempi.

Voit saada uuden lainan huomattavasti pienemmällä korolla kuin mitä maksat nyt, jos tulotasosi on kasvanut.

Vanhat lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, koska mitään haittaakaan siitä ei ole. Liian suuria korkokuluja ei kannata maksaa.

Lainan kilpailutus - Usein kysytyt kysymykset

Miten lainan kilpailutus tapahtuu?                      

Voit jättää hakemuksen palvelumme kautta. Sinulta tietoja tuloistasi, menoistasi, asumisestasi ja nykyisistä luotoistasi. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja lainalaskurimme näyttää suuntaa näyttävän kuukausierän suuruuden.

Lainatarjouksen kuukausierä, korko, takaisinmaksuaika ja sinulle tarjottava lainasumma vaihtelee luottoluokituksesi mukaisesti. Mikäli et saa sopivia lainatarjouksia, voit hakea lainaa uudelleen taloudellisen tilanteen muuttuessa parempaan suuntaan.

Maksaako lainan kilpailutus?

Lainojen kilpailutus on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Kilpailuta lainat siis turvallisin mielin.

Miksi lainan kilpailuttaminen kannattaa?

Lainan kilpailuttaminen kannattaa niin suuren kuin pienenkin luoton kohdalla. sillä vakuudettomissa lainoissa on suuria eroja keskenään. Mitään riskejä kilpailuttamisessa ei ole, sillä hakeminen ei sido sinua mihinkään.

Kenelle lainojen kilpailutus on tarkoitettu?

Lainaa voidaan palvelumme kautta myöntää 18-vuotta täyttäneelle, säännöllisiä tuloja nauttivalle ja raha-asiansa riittävän hyvin hoitaneelle henkilölle. Minimivaatimuksena on puhtaat luottotiedot.

Millainen laina-aika minun on mahdollista saada?

Palvelumme kautta haettavissa luotoissa laina-aika on 1–15 vuotta. Laina-ajan suuruus riippuu haettavasta lainasummasta ja toivomastasi kuukausierästä. Voit kilpailuttaa lainat ja testata millainen laina-aika on kohdallasi mahdollinen.

Sitooko lainan hakeminen johonkin?

Lainahakemuksen täyttäminen ei vielä sido mihinkään. Voit kilpailuttaa lainat siis ilman velvollisuutta nostaa lainaa. Lainan hakeminen on ilmaista, joten voit vertailla lainojan rauhassa ja päättää lainan hakemisesta vasta myöhemmin.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa?

Parhaimillaan lainaa voi saada jopa samana päivänä. Lainoja ei kuitenkaan makseta tilille viikonloppuisin eikä öisin, joten lainahakemus kannattaa tehdä arkena kello 7-23 välillä.

Mitä hyötyä lainojen kilpailuttamisesta on?

Lainan kilpailutuksen hyöty on selkeä: voit säästää jopa tuhansia euroja lainan kokonaiskuluissa, kun kilpailutat lainat sen sijaan että hakisit lainaa vain yhden rahoituslairoksen kautta. Kilpailutuksen tekeminen on fiksua: voit saada useita lainatarjouksia yhden hakemuksen avulla. Kilpailuta lainasi siis heti ja voit säästää selvää rahaa!