Helppo laina heti tilille


Iskikö äkillinen rahantarve? Helppo, netistä haettava vakuudeton laina on kätevä ratkaisu kun elämä yllättää.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Suurin osa vakuudettomista kulutusluotoista haetaan tänä päivänä netistä. Lainan sähköinen hakeminen on helpompaa, nopeampaa ja miellyttävämpää kuin perinteisellä konttorilla asiointi. Helppous ja nopeus ovat asioita, joille harva meistä sanoo ei.

Lainaa voi hakea Lendersin lainanvertailupalvelun avulla mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Lainapäätökset saat rahoituslaitoksien aukioloaikojen puitteissa. Lendersin ajatuksena on tehdä lainan hakemisesta sinulle mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Sivustollamme voi hakea lainaa muutamasta satasesta aina 70 000 euroon asti.

Miten voin hakea lainaa?

Lendersin sivuilta löydät lainahakemuksen, jonka avulla voit hakea lainaa yhdellä hakemuksella kymmeniltä yhteistyökumppaneiltamme. Olemme valinneet palveluumme ainoastaan hyvämaineisia ja tunnettuja kotimaisia ja muita eurooppalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Lendersillä voit vertailuttaa lainat hakemallasi summalla ja kuukausierällä. Hakemuksen täyttämiseen menee ainoastaan muutama minuutti, ja siinä kysytään hyvin tyypillisiä perustietoja tuloistasi, menoistasi, asumisesta ja työsuhteestasi.

Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa

Itse lainahakemuksen täyttäminen on yksinkertainen ja nopea toimenpide. Lainan hakeminen on veloituksetonta, eli Lenders ei peri sinulta mitään välityspalkkioita tai muita maksuja. Lainahakemus ei myöskään sido sinua mihinkään.

Sinulla on mahdollisuus tutustua rauhassa lainatarjouksiin, eli mitään hoputtamista lainan hyväksymisen suhteen ei ole. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet vastuulliseen luotonantoon ja toimivat Suomen finanssivalvonnan alaisuudessa.

Miten haen lainaa helposti?

Helppo laina on nopea ja yksinkertaisesti haettavissa. Ohessa askelmerkit siihen kuinka voit hakea lainaa helposti.

1. Täytä lainahakemus huolella

Lainahakemus kannattaa täyttää huolella, sillä luotonsaanti perustuu sekä hakemuksessa antamiisi tietoihin että luotonantajan tarkastamiin rekisteritietoihin. Hakeminen ei velvoita sinua mihinkään. Palvelumme avulla vertailet lainat helposti aina 100 – 70 000 euroon saakka.

2. Vertaile rauhassa lainatarjouksia

Saat useimmat tarjoukset muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Tarjouksien yhteydessä sinulle esitetään lainaan liittyvät oleelliset asiat, kuten todellinen vuosikorko ja laina aika. Sinulla on rauhassa aikaa tutustua tarjouksiin, ennen valinnan tekemistä.

3. Valitse sopivin lainatarjous

Kun olet mielestäsi riittävästi tutustunut lainatarjouksiin, voit halutessasi hyväksyä niistä sinulle parhaiten sopivan. Useimmiten helppo laina maksetaan tilillesi jo saman päivän aikana tai viimeistään kolmen pankkipäivän kuluessa. Toisinaan pankit ja rahoituslaitokset tarvitsevat hakemukseen liitteeksi tiedot tuloistasi

Mihin tarkoitukseen helppo laina soveltuu?

Helppo laina sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Hyvin usein luottoa haetaan elämän yllättäviin menoihin. Yhtä lailla lainaa voi hakea hieman pidemmän suunnittelun seurauksena, esimerkiksi pientä remonttia tai auton hankintaa varten.

Helppo laina voi auttaa myös elämään valitettavasti kuuluvissa ikävissä ja yllättävissä tilanteissa, joita ovat esimerkiksi itsesi tai lapsen äkillinen sairastuminen. Vakuudettomalla lainalla voit kattaa suuretkin lääkärikustannukset.

Edellä mainituissa tilanteissa on tärkeää, että lainaa saa helposti ja nopeasti. Luottoa ei kannata kuitenkaan ottaa vastaan heti ensimmäisen vastaantulevan mainoksen perusteella, vaan kaikki lainat kannattaa aina vertailuttaa.

Me Lendersillä olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme ainoastaan luotettavia ja vakavaraisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Yhdellä hakemuksella tavoitat kaikki palvelussamme olevat pankit ja rahoituslaitokset.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa?

Tänä päivänä ilman vakuuksia ja takaajia tarjottavia kulutusluottoja on tarjolla todella runsaasti. Erityisesti netissä pyöriessä on melkeinpä mahdotonta olla törmäämättä toinen toistaan houkuttelevimpiin lainamainoksiin.

Nykyään lainaa saa nopeasti ja helposti, joka on tietysti lainanhakijan näkökulmasta positiivinen asia. Ilman vakuuksia tai takaajia tarjottavia lainoja on kuitenkin niin paljon, että lainaa etsivä voi jopa hämmentyä suuren valikoiman edessä. Valintaa ei myöskään helpota se tosiasia, että mainoksien perusteella lainat kuulostavat hyvin samanlaisilta.

Kilpailuttamalla voit valita itsellesi parhaan lainan

Täytettyäsi hakemuksen se välitetään automaattisesti kaikille yhteistyökumppaneillemme. Monet heistä tarjoavat lainaa heti tilille. Lainoissa on kuitenkin eroja laina-ajan, koron ja kulujen suhteen. Tämän takia lainojen vertailu on nykyisessä markkinatilanteessa lähes välttämätöntä.

Itsenäisestikin lainoja voi vertailla, mutta se on aikaa vievää puuhaa. Käytännössä sinun tulisi jättää lainahakemus jokaiselle vähänkään potentiaaliselle pankille ja rahoituslaitokselle, sillä jokainen lainatarjous tehdään henkilökohtaisen luottoarvioinnin perusteella. Mainoksissa mainitut korot ovat vain esimerkkejä.

Helppo laina löytyy usein vertailupalvelun avulla

Lainaa voi hakea itsenäisesti tai vertailupalvelun avulla. Mikäli sinulla on hyvä ja pitkäaikainen asiakassuhde jonkin pankin kanssa, kannattaa lainatarjousta kysyä tietenkin myös sieltä. Nykypäivän kilpailutilanteessa ei ole kuitenkaan mitenkään itsestään selvää, että kotipankista saisit parhaimman lainatarjouksen. Mahdollisesti helppo laina löytyykin aivan uuden rahoituslaitoksen kautta.

Lisäksi kaikki pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat uusista asiakkaista kynsin ja hampain. Tämä tarkoittaa sitä, että lainaa tarjotaan heti tilille matalalla korolla uusillekin asiakkaille. Lenders vertailupalvelussa mukana on rahoitusalan markkinajohtajia, jotka tarjoavat kilpailukykyisiä lainatarjouksia juuri sinulle.

Yhdellä hakemuksella tavoitat kymmeniä luotonantajia

Lainoja vertailuttamalla voit hakea yhdellä hakemuksella lainaa kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Tämä itsessään on jo riittävä syy käyttää lainojen kilpailutuspalveluamme. Lainaa voi hakea täysi-ikäinen ja oikeistoimikelpoinen henkilö, jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Saat lainaa helposti, jos olet hoitanut raha-asiasi aikaisemmin hyvin.

Jos toisinaan olet maksanut laskuja myöhässä, ei se estä lainansaantia. Sen sijaan jos jatkuvasti maksat muiden luottojesi kuukausimaksuja myöhässä, niin se laskee pisteitäsi pankkien ja rahoituslaitoksen tekemässä luottoarvioinnissa.

Ennen hakemuksen jättämistä sinulta pyydetään lupa maksuhäiriömerkintöjen ja pankkien ja rahoituslaitosten yhteisten luottorekistereiden tarkastamiseen. Saat lainaa helposti, jos olet hoitanut aikaisemmat luottosi hyvin ja taloutesi on tasapainossa.

Mikäli olet ylivelkaantunut, kannattaa kääntyä oman kotikuntasi talous ja luottoneuvonnan puoleen. Voit myös hakea yhdistelylainaa, jolla maksat muut lainat pois. Lendersin kautta yhdistelylainojenkin hakeminen on mahdollista.

Mistä lainaa nopeasti?

Helppo laina on mahdollista hakea Lendersin lainapalvelun kautta nopeasti ja ilman ylipitkien hakemuksen täyttämistä. Joskus lainahakemus tuottaa myönteisiä ja toisinaan kielteisiä lainapäätöksiä. Jos olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, voit saada kaikilta yhteistyökumppaneiltamme lainatarjouksen. Voit siis saada lainaa nopeasti enimmillään jopa kymmeniltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Maltti on valttia myös lainojen vertailussa

Oli summa minkä suuruinen tahansa, suosittelemme Lendersin lainojen vertailupalvelua. Lainojen kilpailutus on tehty hyvin helpoksi, mutta lainatarjouksia kannattaa silti rauhassa vertailla. Vaikka toiveenasi olisikin laina heti tilille, niin ensimmäistä vastaantulevaa lainaa ei kannata ottaa, tutkimatta muita tarjouksia.

Odota rauhassa, että kaikki tarjoukset ovat tulleet ja aloita lainojen vertaileminen vasta sen jälkeen. Ensimmäiset tarjoukset tulevat muutamassa minuutissa, mutta kaikkien tarjouksien tulemisessa voi kestää pidempään. Mikäli haet lainaa pankkien ja rahoituslaitoksien aukioloaikana, niin saat suurimman osan tarjouksista muutaman tunnin sisällä.

Miten minun kannattaa vertailla lainatarjouksia?  

Miten vertailen saamiani lainatarjouksia? Yhteistä kaikille tarjotuille lainoille on se, että niihin ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Lainatarjoukset voivat muuten erota toisistaan suuresti. Sinulle saatetaan tarjota myös vaihtoehtoisesti suurempaa tai pienempää lainaa kuin mitä olet hakemassa.

Mitkä ovat sinulle tärkeimmät kriteerit lainan valinnassa?

Ennen kaikkea sinun kannattaa miettiä mitkä ovat ensijaiset kriteerisi lainan valinnalle. Helppo laina on nopea hakea, mutta parhaan lainatarjouksen valitseminen monien joukosta ei ole aina helppo tehtävä. Laina aika, lainan korko, todellinen vuosikorko ja lainamuoto (kertalaina vai joustoluotto) voivat erota toisistaan.

Todellinen vuosikorko tarkoittaa koron lisäksi tulevia muita kuluja. Vuonna 2019 voimaan astuneen lain mukaan nämä muut kulut saavat olla enintään 150 euroa. Käydään seuraavaksi läpi tarkemmin, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon lainoja vertaillessa.

Millainen on sinulle sopiva laina aika?

Laina aika on oleellinen asia lainaa hakiessa. Sekä lyhyessä että pitkässä laina-ajassa on omat etunsa. Yleisesti ottaen mitä lyhyempi laina-aika on, sitä pienemmät ovat lainan kokonaiskulut.

Tämä on loogista siinä mielessä, koska korkokuluja ei yksinkertaisesti ehdi kertyä lyhyessä lainassa niin paljon kuin pitkässä. Miinuspuolena lyhyessä laina-ajassa on suhteellisesti korkeampi kuukausierä kuin pitkän maksuajan lainassa.

Mikä on hyvä korko?

Luonnollisesti mitä pienempi korko lainassa on, sitä parempi se on lainanhakijalle. Mitä paremman luottoluokituksen saat, sitä pienemmällä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tähän vaikuttavat esimerkiksi tulosi, työsuhteesi pituus ja  se miten olet hoitanut aikaisemmat laina-asiasi.

Siihen mikä on hyvä korko, on vaikea antaa yksiselitteistä vastausta. Ilman vakuuksia tai takaajia tarjottavat lainat vaihtelevat korkotasoltaan suuresti. Vertailupalvelussamme olevat pankit ja rahoituslaitokset tekevät itsenäiset arviot hakijoista. Palvelumme kautta saatavien lainojen korko asettuu noin 3,5–20 % välille.

Lainan korkokatto suojaa kuluttajaa

Lainanhakijan etuna on se, että ylisuuria luottoja ei käytännössä enää lainuudistuksen myötä saa myöntää. Aikaisemmat jopa satojen prosenttien vuosikorot kulutusluotoille ja pikavipeille ovat onneksi historiaa.

Lainan vuosikorko saa olla enintään 20 % ja kokonaiskulut enintään 150 euroa. Korkotaso määräytyy luottoluokituksesi mukaan, jonka lainantarjoajat tekevät sinusta.

Mikä on sopivan suuruinen todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko tarkoittaa kaikkia lainaan sisältyviä vuosittaisia kuluja. Koron lisäksi muita lainaan liitttyviä kuluja ovat esimerkiksi lainan avausmaksu, tilinhoitomaksut ja nostopalkkkiot.

Aikaisemmat villit vuodet ovat siis onneksi ohi, jolloin lainoista kiskottiin satojen prosenttien ryöstöhintoja. Käytännössä tänä päivänä lainojen todellinen vuosikorko on Suomessa kohtuullinen. Korkokaton puitteissakin lainojen koroissa on suuria eroja. Tämä on yksi syy siihen, miksi lainat on aina hyvä vertailuttaa.

Hae lainaa ilman vakuuksia

Suuri osa nykyään myönnettävistä lainoista ovat vakuudettomia kulutusluottoja. Saat lainapäätöksen ilman reaalivakuutta tai takaajia. Laina maksetaan takaisin sovitussa aikataulussa tai nopeammin.

Vaikka pankit ja rahoituslaitokset eivät vaadi reaalivakuuksia tai takaajia lainan ehdoksi, niin oma luottoluokituksesi toimii pankille ja rahoituslaitokselle vakuutena siitä, että vakuudeton laina tulee maksettua ajallaan takaisin.

Helppo laina heti tilille

Parasta Lendersin lainavertailussa on mahdollisuus saada lainaa jopa 70 000 euroon asti yhdellä hakemuksella. Vertailupalvelumme avulla sinulla on hyvät mahdollisuudet saada lainaa netistä ilman vakuuksia hyvillä ehdoilla.

Voit valita haluamasi lainan vertailemalla

Mieti kuinka paljon aikaa voit säästää lainoja vertailemalla? Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat kuumeisesti asiakkaista ja tämä on johtanut lainanhakijoiden markkinoihin. Voit esimerkiksi valita missä aikataulussa haluat maksaa takaisin lainan.

Kuinka pitkän laina-ajan voin saada?

Lainalle myönnettävä laina-aika riipppuu hakemastasi laina-ajasta ja lainan suuruudesta. Käytännössä mitä suurempi laina, sitä pitempi maksuaika sinun on siihen mahdollista saada. Esimerkiksi 50 000 euron lainassa maksuaika voi olla esimerkiksi 15 vuotta.

Lainanvertailupalvelun kautta saamissasi lainoissa maksuajat ovat 1–15 vuotta. Suuriin lainoihin pitkä maksuaika on melkein välttämättömyys, koska muuten kuukausierä nousisi todella suureksi. Sen sijaan lyhyihin lainoihin ei välttämättä kannata hakea pisintä mahdollista laina-aikaa, sillä lainan kulut nousevat silloin varsin korkeiksi.

Mikäli olet epävarma maksukyvystäsi tulevaisuudessa, kannattaa hakea mahdollisimman pitkää laina-aikaa. Voit aina maksaa lainaa nopeammin pois taloudellisen tilanteesi parannettua.

Pitkä maksuaika antaa joustoa talouteen

Pitkä maksuaika kannattaa hakea ”varmuuden vuoksi”, jos et ole aivan varma maksukyvystäsi lähitulevaisuudessa. Pitkästä maksuajasta ei ole mitään haittaa, sillä voit tarvittaessa lyhentää lainaa suunniteltua nopeammin.

Korkoa maksat vain todellisesta lainasummasta

Maksat korkoa vain olemassa olevasta lainasummasta. Mikäli taloudellinen tilanteesi paranee, voit maksaa lainan nopeasti pois. Tulevaisuuteen kannattaa varautua terveen kriittisesti, kun kysymys on raha-asioista. ”Parempi katsoa kuin katua” sanonta pätee erittäin hyvin laina-asioissa.

Lainaa kannattaa kuitenkin harkita huolella

Lendersin vertailupalvelun kautta lainaa hakiessa lainatarjouksia tulee usein kovalla syötöllä. Lainan vertailu kannattaa tehdä kuitenkin huolella, vaikka lainantarve olisikin pikainen. Lainan ottaminen on kuitenkin suuri päätös, jota kannattaa harkita kunnolla.

Sinulla ei ole päätöksen suhteen mikään kiire, sillä vastuulliseen luotonantoon kuuluu riittävän pitkän harkinta-ajan antaminen asiakkaalle.

Lainaa maksetaan usein vuosia

Lainaa pohtiessasi sinun kannattaa ajatella hieman pidemmälle tulevaisuuteen. Esimerkiksi 10 000 euroa sitoo sinua useiksi vuosiksi. Laina voidaan myöntää sinulle muutamassa minuutissa, mutta olet naimisissa sen kanssa monesti useita vuosia.  

Saat lainapäätöksen nopeimmillaan minuuteissa

Kun olet valinnut tarjouksien joukosta mielestäsi parhaimman lainan, on aika allekirjoittaa lainasopimus. Nopeimmillaan saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä.

Lainasopimuksen allekirjoittaminen käy kätevästi verkkopankkitunnuksillasi. Sinun ei siis tarvitse laittaa pyhäpukua päälle ja matkustaa pankinjohtajan luokse kuten ennen vanhaan.

Varaudu lähettämään liitteitä sähköisesti

Toisinaan ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä pankki tai rahoituslaitos pyytää sinulta liitteitä, jotka todistavat ilmoittamasi tiedot oikeaksi. Useimmiten kyse on palkkatodistuksista esimerkiksi viimeisten 6 kuukauden ajalta.

Liitteiden lähettämisen jälkeen laina maksetaan nopeasti tilillesi. Eli pitkään sinun ei tarvitse odotella rahoja. Nopeimmillaan rahat tulevat liitteiden lähettämisen jälkeen muutamissa minuuteissa tilillesi, mutta useimmiten menee päivä tai pari.

Täytä siis nopea ja helppo hakemus ja hae lainaa netistä jo tänään. Lainan hakeminen onnistuu niin mobiililaitteella kuin tietokoneellakin.

Lainan hakemisen prosessi on:

  • Nopea ja helppo

  • Lainapäätöksen saat nopeasti

  • Voit vertailla kymmeniä luotonantajia

  • Saat lainaa ilman vakuuksia

  • Lainaa 70 000 euroon asti

  • Lainan korko kilpailukykyinen

Lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti

Lainan hakeminen on täysin veloituksetonta, eikä maksa sinulle mitään. Lainojen vertaileminen kannattaa aina, koska mitään haittaakaan siitä ei ole. Lainoja vertailemalla pysyt kärryillä lainojen korkotasosta ja omasta luottoluokituksestasi.

Lainojen korkotasoon vaikuttavat monet asiat, kuten yleinen elintaso ja maailmanpolitiikka. Sijoittajat käyttävät hyväkseen maailmantalouden muutoksien vaikutusta korkoihin. Myös tavallisen lainanhakijan kannattaa seurata korkomarkkinoita.

Hoida raha-asiasi moitteettomasti

Pankkien ja rahoituslaitoksien näkökulmasta luottoluokituksesi on sitä parempi, mitä paremmin olet raha-asiasi hoitanut. Lainojen lyhennykset kannattaa siis maksaa aina ajallaan ja muutenkin pitää raha-asiat kunnossa. Rahoituslaitokset antavat vanhat virheet usein anteeksi, mutta tämänhetkinen taloudenhoito pitäisi olla kunnossa.

Luottotietojen tulisi olla kunnossa lainaa hankkiessa, se on minimivaatimus lainan saamiselle. Jotkut pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainoja myös luottotiedottomille, mutta silloin tarvitaan aina takaajia tai reaalivakuuksia.

Hae Lendersin kautta halpaa lainaa helposti

Lainojen itsenäinen vertaileminen on toki myös mahdollista. Se on kuitenkin varsin työlästä hommaa. Lainojen vertaileminen Lendersin avulla säästää huomattavasti aikaasi. Lainahakemuksien täyttely ja liitteiden lähettäminen kymmeniin eri rahoituslaitoksiin on aikaa vievää touhua.  

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia

Nopeimmillaan lainan voi saada saman päivän aikana. Itseasiassa lainan saaminen muutamassa minuutissakin on mahdollista. Vielä 20 vuotta sitten lainan saaminen päivässä ilman vakuuksia tai takaajia oli utopistinen ajatus.

Kulutusluottojen markkinoille tuleminen on muuttanut tilannetta radikaalisti. Lenders ei kuitenkaan voi taata, että saisit hakemasi lainan. Helppo laina on silti mahdollista saada yhteistyökumppaneiltamme. Sinusta tehtävä henkilökohtainen luottoarvio yhdistettynä haettavan lainan ominaisuuksiin vaikuttaa lainan todelliseen vuosikorkoon.

Mitkä asiat vaikuttavat todelliseen vuosikorkoon?

Hae lainaa kilpailutuspalvelumme kautta. Sillä tavoin voit selvittää millainen todellinen vuosikorko on sinun kohdallasi mahdollista. Todellinen vuosikorko tarkoittaa lainan korkoa ja muita siihen liittyviä kuluja.

Todellinen vuosikorko näytetään lainatarjouksessa

Hakemasi lainan todelliseen vuosikorkoon vaikuttavat tulosi ja luotonantajan arvioima maksuvalmiutesi. Hakiessasi lainaa luotonantaja tekee antamiesi tietojen ja eri rekistereistä hakemiensa tietojen perusteella riskiarvion sinusta lainansaajana. Mitä paremmin olet hoitanut raha-asiasi, sitä paremman koron lainallesi saat.  

Sinulla on oikeus tietää todellinen vuosikorko

Lainan todellinen vuosikorko tulee lain mukaan esittää saamassasi lainatarjouksessa. Sinulla on oikeus tietää lainan korko ja muut kulut. Tämä kuulostaa itsestään selvältä, mutta aikaisemmin markkinoilla oli myös epärehellisiä luotonantajia. Tiukentunut lainsäädäntö on muuttanut luotonannosta vastuullisempaa.

Kaikki palvelussamme olevat pankit ja rahoituslaitokset ovat vastuullisia ja vakavaraisia rahoitusyhtiöitä, jotka esittävät kaikki lainan kannalta oleelliset tiedot sinulle tarkasti. Hae lainaa siis turvallisin mielin palvelustamme.

Mikä lainamuoto minun kannattaa valita?

Karkeasti ottaen vakuudettomat lainat voidaan jakaa kahteen tyyppiin: kertalainoihin ja joustolainoihin. Kummassakin lainatyypissä on omat etunsa, eli niiden arvottaminen paremmuuden mukaan ei ole mielekästä. Toisiin tilanteisiin sopii paremmin kertalaina ja toisiin joustoluotto.

Kertalaina on nopea ja helppo valinta

Kertalaina on näistä kahdesta yleisempi ja perinteisempi lainatyppi. Kertalainassa laina aika sovitaan etukäteen ja sitä lyhennetään tasaerissä. Kertalaina sopii erinomaisesti jonkin tietyn hankinnan tekemiseen, kuten auton tai veneen. Kertalainaa voit maksaa takaisin suunnitelman mukaisesti tai nopeammin.

Kertalaina on helppo valinta. Laina-aika on sinun valittavissasi, kuten myös lyhennyksen suuruus. Tämän lainan etuna on helppous ja selkeys. Halutessasi voit maksaa takaisin lainaa maksusuunnitelmaa nopeammin ja säästää korkokustannuksissa.

Joustoluotto tuo joustoa elämääsi

Nimensä mukaisesti joustoluotto antaa tarvittavaa joustoa elämääsi. Voit hakea lainaa samoin kuin kertaluottoakin. Monet palvelussamme olevat yhteistyökumppanimme tarjoavat joustoluottoja.

Joustoluotto on kooltaan usein pienempi kuin kertalaina. Usein haettaessa kymmenien tuhansien eurojen lainoja, kyse on nimenomaan kertalainoista. Joustoluotto myönnetään tietylle summalle, esimerkiksi 4000 eurolle. Tuolloin kyse on 4000 euron lainatilistä, josta voit nostaa tarpeen mukaan luottoa tilillesi.

Korkoa maksat ainoastaan nostamastasi luotosta. Esimerkiksi, jos olet nostanut 500 euroa 4000 euron joustoluotoltasi, maksat korkoa ja kuluja vain 400 eurosta. Joustoluotto sopiikin loistavasta esimerkiksi varakassaksi ulkomaanmatkalle tai limiittitiliksi elämän yllättävien käänteiden varalle.

Täytä hakemus ja hae helppo laina

Helppo laina ei nykyään ole todellakaan vaikea saada. Riittää, että olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut aikaisemmat laina-asiat mallikkaasti. Lenders lainojen kilpailutuspalvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Hakemalla lainaa voit vain voittaa, sillä hakeminen ei myöskään sido sinua ottamaan lainaa.

Helppo laina: Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainaa helposti ilman vakuuksia?

Voit saada lainan ilman vakuuksia ja takaajia, mikäli olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin. Oma elämäntilanteesi toimii ikään kuin vakuutena. Palvelussamme olevat pankit ja rahoituslaitokset tekevät sinusta riskikartoituksen, jonka perusteella laina myönnetään. Aina lainaa ei riskiarvioon perustuen myönnetä. Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekevät omat päätöksensä lainan myöntämisen suhteen. 

Estääkö maksuhäiriömerkintä vakuudettoman lainan saamisen?  

Lähtökohtaisesti et voi saada ainakaan vakuudetonta lainaa, jos luottotiedoissasi on merkintä maksuhäiriöstä. Joulukuussa 2022 voimaan astuneen lain myötä maksuhäiriömerkintä poistuu 30 vuorokauden kuluttua ulosotossa olevien velkojen maksusta.

Mitä todellinen vuosikorko tarkoittaa?

Todellinen vuosikorko sisältää koron ja kaikki muut lainaan liittyvät kustannukset. Lain mukaan lainan korko saa olla enintään 20 % ja kulut 150 euroa.

Milloin minun kannattaa ottaa vakuudellinen laina?

Reaalivakuudellinen laina tarjoaa halvemman koron ja yleensä paremmat ehdot kuin laina ilman vakuuksia tai takaajia. Esimerkiksi asuntolainat ja muut suuremmat lainat edellyttävät yleensä reaalivakuuksia tai takaajan. Pienempiin hankintoihin, kuten arjen menoihin ja matkoihin vakuudeton laina on yleensä kätevämpi.