Edullisin joustoluotto heti tilille


Joustoluotto on kätevä tapa nostaa lainaa vain sen verran kuin sitä tarvitsee. Valitse edullisin joustoluotto & nosta laina tilille jo tänään.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Lainojen vertailu on tänä päivänä erittäin suosittua. Palvelumme vertailee yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen luottovaihtoehdot ja etsii sinulle parhaimman vakuudettoman joustoluoton.

Joustoluotto on erinomainen tapa saada liikkuvuutta talouteesi. Saat käyttöösi luottotilin, josta voit tarpeen vaatiessa nostaa luottoa pankkitilillesi. Joustoluottoa myöntäviä luotonantajia on tänä päivänä markkinoilla hyvin runsaasti. Palvelumme kautta voit hakea joustoluottoa nopeasti ja turvallisesti.

Yhdellä hakemuksella tavoitat kaikki palvelustamme löytyvät luotonantajat. Voit saada nopean ja edullisen vakuudettoman lainan tilillesi nopeasti, ilman vakuutuksia ja takaajia. Koko prosessi hoituu hyvin yksinkertaisesti sivujemme kautta.

Hakemalla joustoluottoa palvelumme kautta voit ainoastaan voittaa, sillä hakeminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään.

Joustoluotto toimii kuin luottokortti - nosta lainaa tarpeesi mukaan

Joustoluotto toimii samalla periaatteella kuin luottokortti, mutta näissä kahdessa luottotyypissä on myös paljon eroavaisuuksia. Joustoluotto toimii niin, että voit siirtää luottotililtäsi rahaa suoraan pankkitilille.

Luottokortti sen sijaan on fyysinen kortti, jolla voi maksaa kaupassa ja nettikaupoissa sekä siirtää rahaa omalle pankkitilille.

Luottokortti ja joustoluotto ovat jatkuvia luottoja

Sekä joustoluotto ja luottokortti ovat jatkuvia luottoja, joita voi käyttää sitä mukaan kuin saat maksettua luottoa takaisin. Joustoluoton etuna luottokorttiin verrattuna, on rahan menon helpompi seuraaminen, sillä jokainen tekemäsi nosto täytyy hyväksyä erikseen.

Luottokortin helppokäyttöisyys kääntyy toisinaan käyttäjää vastaan, sillä "Visalla tulee vingutettua" helposti ostoksia, joita todellisuudessa et edes tarvitsisi.

Joustoluottoon saat korkeamman luottorajan kuin luottokorttiin

Yleensä joustoluotossa luottoraja on korkeampi kuin luottokortissa. Siinä missä luottokorttisi luottoraja on monesti maksimissaan muutamia tuhansia, voi joustoluoton raja olla kymmeniä tuhansia euroja.

Joustoluottoa on tässä mielessä helpompi käyttää isompien hankintojen rahoittamiseen. Joustoluoton etuna on myös sen nopea saatavuus. Joustoluoton saat nimittäin käyttöösi nopeammin kuin luottokortin.

Joustoluottoa voit nostaa heti tilille

Kiireelliseen rahantarpeeseen joustoluotto sopii täydellisesti, koska sinun ei tarvitse odotella kortin fyysistä saapumista kotiisi. Luottokortin saapumista sen sijaan joudut usein odottamaan pidempään, sillä kortti pitää konkreettisesti postittaa sinulle.

Joustoluoton sen sijaan voit saada jopa saman vuorokauden sisällä lainan hakemisesta ja nostaa saman tien tilillesi sen verran kuin tarvitset. Edullisin joustoluotto löytyy yhä useammin lainojen vertailualustan kautta. Sivuillamme voit hakea yhdellä hakemuksella joustoluottoa kaikilta yhteistyökumppaneiltamme.

Koko joustoluoton hakemusprosessi tapahtuu 100 % netissä, mistä johtuen homma hoituu todella nopeasti. Useimmiten saat joustoluoton käyttöösi yhden pankkipäivän kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Joustoluottojen korot vaihtelevat pankista ja rahoituslaitoksesta riippuen. Luottokortissa voi olla korkeampi korko kuin joustoluotossa ja päinvastoin. Onkin erittäin suotavaa vertailla erilaisia vaihtoehtoja keskenään.

Joustoluottoa voi käyttää yhdessä luottokortin kanssa

Joustoluotto ja luottokortti eivät ole mitenkään vastakkaisia maksuvälineitä. Monet käyttävätkin luottokorttia ja joustoluottoa samanaikaisesti.

Turvallisuuden näkökulmasta joustoluotto on fyysistä luottokorttia turvallisempi vaihtoehto, koska joustoluottoa voi nostaa ainoastaan pankkitilillesi. Et voi siis esimerkiksi vahingossa ”hävittää joustoluottoa” samalla lailla kuin luottokorttia.

Joustoluottoa voit käyttää turvallisin mielin niin pitkään kuin joustoluottoon liitetyt käyttäjätunnukset ja salasanat ovat vain sinun tiedossasi. Luottokortissa on myös omat etunsa, jotka tulevat esille erityisesti matkustaessa. Mahdollisen peruutuksen yhteydessä saat rahat nopeammin takaisin maksaessasi luottokortilla, sillä vastuu maksun palauttamisesta on siinä tapauksessa luottoyhtiöllä.

Kuinka paljon joustoluottoa voi saada?

Hyvin yleinen joustoluoton suuruus on 2000-3000 euroa, joka onkin erittäin kätevä summa varakassaksi vaikka ulkomaanmatkalle. Joustoluottoa voi saada huomattavasti suurempiakin summia, kannattaa miettiä tarkasti mikä on sinulle sopivin joustoluoto suuruus.

Haettavan joustoluoton määrää pohtiessa kannattaa kiinnittää huomiota luoton suunniteltuun käyttötarkoitukseen. Kertalainan kohdalla yleensä kannattaa aika tarkkaan hakea tarvittavan lainamäärän suuruinen summa luottoa. Joustoluotossa tilanne on täysin päinvastainen, sillä maksat korkoa ja kulua ainoastaan nostetusta luoton osasta.

Edullinen joustoluotto auttaa monessa tilanteessa

Edullinen joustoluotto on toimiva ratkaisu erityisesti silloin, kun tarvittavan lainan suuruus ei ole tarkasti selvillä. Esimerkiksi remontissa lopulliset kustannukset harvoin ovat selvillä alkuvaiheessa. Edullinen joustoluotto vähentää stressin tunnetta, koska tiedät vararahaston olevan tarvittaessa aktivoitavissa.

Koko lainasummaa ei tarvitse nostaa heti tilille, vaan voit tehdä nostoja silloin kun itse haluat. Hyvin yleinen joustoluoton suuruus on 2000-5000 euroa. Voit kuitenkin hakea joustoluottoa aina 60 000 euroon asti.

Maksat korkoa vain nostamastasi summasta

Ylimääräisestä joustoluotosta ei ole ”haittaa”, sillä nostamattomasta luotosta et maksa senttiäkään korkoa tai kuluja. Voit siis turvallisin mielin hakea kerralla hieman isomman potin joustoluottoa.

Edellä mainitusta johtuen joustoluottoa kutsutaan myös luottotiliksi tai tililimiitiksi. Voit nostaa luottoa niin paljon kuin luottarajasi mahdollistaa.

Joustoluottoa palautuu takaisin sitä mukaan, kun lyhennät sitä. Tässä mielessä joustoluotto on nimensä mukaisesti kertalainaa joustavampi vaihtoehto, koska se palautuu käyttöösi samalla kuin maksat sitä takaisin.

Mikäli esimerkiksi remontoit mökkiä, olet lähdössä lomamatkalle tai tarvitset muuten vaan joustoa talouteesi, voit hakea joustoluottoa etukäteen. Joustoluottoa kannattaa lyhentää usein minimisummaa suuremmilla erillä, koska sillä tavoin säästät luoton koroissa ja kuluissa. Voit aina tarvittaessa nostaa sitä uudestaan ja uudestaan.

Edullinen laina ilman vakuuksia heti tilille

Yksi joustoluoton eduista on sen saaminen nopeasti tilille. Edullisin joustoluotto maksetaan nopeimmin heti tilille ja useimmissa tapauksissa viimeistään seuraavana pankkipäivänä lainasopimuksen hyväksymisestä.

Nopeimmillaan joustoluottoa saat jättämällä hakemuksen lainojen vertailupalvelussamme. Palvelussamme on tällä hetkellä yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, joista suurin osa tarjoaa joustoluotto heti tilille.

Halvin joustoluotto löytyy vertailemalla lainatarjoukset

Tänä päivänä edullisin joustoluotto löytyy vertailemalla lainatarjoukset. Luotonantajia on markkinoilla niin paljon, että itsenäinen vertaileminen on aikaa vievää ja hankalaa. Edullinen joustoluotto ilman vakuuksia on mahdollista saada saman päivän aikana tilillesi.

Luoton ottamisen kanssa ei kannata kuitenkaan kiirehtiä. Voit saada palvelumme kautta kymmeniä luottotarjouksia, joihin kannattaa tutustua rauhassa. Tarjouksien yhteydessä korko ja kulut on esitetty selkeästi. Kuinka nopeasti luoton saat tilillesi riippuu täysin sinusta. Kiireessä ei lainapäätöksiä kannata kuitenkaan ikinä tehdä.

Mikä on joustoluoton ja kulutusluoton ero?

Joustoluoton ja kulutusluoton eroa voi olla joskus vaikea määritellä. Tämä johtuu siitä, että eroa on toisinaan vaikea määritellä, koska myös joustoluotto on vakuudeton kulutusluotto.

Kulutusluotolla tarkoitetaan kuitenkin yleisesti kertalainaa, joka otetaan jotain tiettyä hankintaa varten. Kulutusluotot eroavat suuresti toisistaan ja enemmänkin käyttötarkoitus määrittelee mikä on paras lainatuote sinulle.

Kulutusluotto otetaan suuriin hankintoihin

Lainatyyppi määritellään usein sen käyttötarkoituksen mukaan, mitä varten se otetaan. Hyvin usein suurempaa hankintaa varten otetaan kulutusluotto. Sekä joustoluotto että vakuudeton kulutusluotto on mahdollista saada 60 000 euroon asti.

Kuitenkin näin suuret luotot ovat usein vakuudettomia tai vakuudellisia kulutusluottoja. Joustoluotot sen sijaan ovat usein pienempiä.

Suuriin hankintoihin kulutusluotto onkin selkein ratkaisu. Esimerkiksi jos haluat ostaa auton, veneen tai kesämökin, on vakuudeton kulutusluotto usein selkein ja järkevin ratkaisu. Esimerkiksi autolainan kohdalla usein auton vaihdon yhteydessä lunastetaan autoon sidottu velka.

Hae edullisin joustoluotto valitsemaasi käyttötarkoitukseen

Jos tarvitset lainaa kertaluontoisesti vähemmän, mutta lainan tarve voi olla toistuvaa (esimerkiksi ulkomaanmatka, remontti tai arjen rahoitus), tarjoaa joustoluotto usein parhaimman ratkaisun.

Usein edullinen joustoluotto otetaan itseä varten

Halvin joustoluotto ilman vakuuksia tai takaajia useimmiten otetaan omaan käyttöön. Elämässä helposti sattuu ja tapahtuu kaikenlaista sinulle tai esimerkiksi lemmikillesi. Eläinlääkärikulut ovat hyvin yleinen syy hakea luottoa.

Myös omasta terveydestä kannattaa pitää huoltaa ja mennä hammaslääkäriin, vaikka se kallista voisi ollakin. Lisäksi auto kannattaa huoltaa ja korjauttaa jo arvon säilymisenkin vuoksi. Joustoluoton hakeminen on mahdollista mihin tahansa käyttötarkoituksen.

Joustoluottoa voi lyhentää minimierää suuremmalla summalla

Erinomainen keino säästää joustoluoton koroissa ja kuluissa on lyhentää sitä kuukaudessa enemmän kuin pelkän minimierän. Toki voit lyhentää joustoluottoa minimierän verran ainoastaan. Lyhennysten jälkeen luottoa vapautuu uudelleen käyttöösi. Tässä mielessä järkevintä on  

Löydä edullisin joustoluotto kilpailuttamalla

Tänä päivänä yksinkertaisin tapa hakea joustoluottoa on kilpailuttaa pankit ja muut luottolaitokset. Pankkien kilpailuttaminen onnistuu helpoiten lainojen vertailupalvelussamme.

Lainojen kilpailuttaminen tapahtuu hyvin samalla lailla kuin hakisit lainaa jostain yksittäisestä pankista tai luottoyhtiöstä. Yhdellä hakemuksella voi saada kymmeniä lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme.

Mitä tietoja lainahakemukseen tarvitaan?

Lainahakemukseen tarvitaan tulo- ja menotietojesi lisäksi tietoja asumisestasi, työstä ja aikaisimmista lainoistasi. Lainahakemus kannattaa täyttää huolella, sillä pankit ja rahoituslaitokset tekevät lainatarjouksia hyvin pitkälti hakemuksessa antamiesi tietojen perusteella.

Kaikki tiedot ovat luonnollisesti salaisia ja niitä käytetään ainoastaan sinusta tehtävään luottoarviointiin, jota kutsutaan myös riskiarvioinniksi. Vakuudettomissa luotoissa oma taloustilanteesi toimii ikään kuin vakuutena luottoa myönnettäessä. Sen takia luotonantajat ovat kiinnostuneita esimerkiksi nykyisestä velkamäärästä suhteessa tuloihisi.

Miksi edullinen joustoluotto kannattaa hakea palvelumme kautta?

Joustoluottoja voi hakea suoraan luottoyhtiöiltä, miksi siis hakisin luottoa palvelunne kautta? Palvelumme kautta saat joustoluoton nopeammin ja kilpailutettuna. Sen sijaan, että laittaisit hakemuksia erikseen kymmeniin luottoyhtiöihin, voit nyt yhdellä hakemuksella tavoittaa nämä kaikki samat yhtiöt.

Palvelussamme ovat kaikki suurimmat Suomessa toimivat pankit ja rahoituslaitokset. Näiden lisäksi tarjolla on pelkästään netissä toimiva luotettavia rahoituslaitoksia, jotka kilpailevat asiakkaista hyvillä lainatarjouksilla. Kaikki lainatarjoukset ovat sinulle henkiläkohtaisesti suunnattuja.  

Lainan korko ja kulut esitetään sinulle selkeästi

Lainamainokset harvoin antavat realistista kuvaa luoton korosta ja kuluista. Yleensä lainan esimerkkikorko esitetään mainoksissa pienimmän mukaan.

Todellisuudessa jokaisesta hakijasta tehdään henkilökohtainen luottoarviointi, jonka perusteella lainan korko lasketaan sinulle henkilökohtaisesti. Mitä parempi taloudellinen tilanteesi on, sitä pienemmällä korolla lainaa sinun on mahdollista saada.

Millainen laina-aika joustoluotossa on?

Edullinen joustoluotto sopii niin pieneen kuin suureenkin rahantarpeeseen.- Laina-aika riippuu lainasummasta ja toivomastasi minimikuukausierästä. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mitä pidempi laina-aika sitä pienempi kuukausierä.

Joustoluottoon lasketaan minimikuukausierä tilanteelle, jossa koko luotto nostetaan. Kyseessä on kuitenkin luottokortin tapainen jatkuva luotto, jota voit nostaa aina uudestaan sitä mukaan, kun maksat luottoa pois.

Joustoluotto on mukanasi kulkeva sähköinen lompakko

Joustoluotto voidaan nähdä taloudellisena puskurina, jonka avulla voit varautua yllätyksiin. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mistä saat tarpeen vaatiessa rahaa. Joustoluotto on vakuudeton kulutusluotto, jota voit nostaa juuri sen verran kuin tarvitset.

Hyvin usein elämässä sattuu jotain yllättävää. Esimerkiksi pesukoneen, television tai auton rikkoontuminen voi merkitä pahimmillaan pienoista katastrofia. Vaikka säästöjä olisikin, ne usein on mukavampi käyttää johonkin muuhun kuin välttämättömiin hankintoihin.

Voit nostaa joustoluottoa puhelimellasi

Edullinen joustoluotto on myös oivallinen vararahasto esimerkiksi joululahjojen hankintaa varten tai kesämökin terassin rakentamiseen. Joustoluotto kulkee esimerkiksi älypuhelimessasi missä tahansa liikutkin. Voit kirjautua mobiililaitteella luottotilillesi ja tehdä noston pankkitilillesi, vaikka toisella puolella maailmaa. Näin haet edullista joustoluottoa.

Mitä kannattaa huomioida hakiessasi joustoluottoa?

Joustoluotosta maksat korkoa ja kuluja vain lainan nostetusta osasta. Sen takia joustoluotto voi hyvin hakea kerralla suuremman summan ja sitä juuri sen verran kuin tarvitset. Lainaa voi maksaa takaisin minimikuukausierän verran tai enemmän.

Usein joustoluotto maksetaan takasin jatkuvana luottona, joka tarkoittaa tarpeen tullen tehtäviä nostoja. Lainaa voi maksaa takaisin kerralla enemmänkin, jolloin lainan kokonaiskustannukset pienevät.

Joustoluoton joustava takaisinmaksu

Monen mielestä joustoluotossa parasta on joustava takaisinmaksu. Lainaa maksetaan takaisin sitä mukaan, kun sinulla on mahdollisuus. Minimikuukausierä tulisi kuitenkin vähintään maksaa.

Mikäli taloudellinen tilanteesi vaikuttaa tulevaisuuden suhteen epävarmalta, kannattaa hakea joustoluotto mahdollisimman pienellä kuukausierällä. Joustoluoton voi tilanteesi niin salliessa maksaa aina nopeammin pois.

Millainen korko joustoluotossa on?

Vakuudettomien kulutusluottojen korot vaihtelevat suuresti. Vuonna 2019 voimaan astuneen lainojen korkokaton mukaan lainan nimelliskorko voi olla enintään 20 % vuodessa ja lainan muut kulut saavat olla ainoastaan 0,01 % päivässä ja enintään 150 euroa vuodessa.

Joustoluottojen kuten kaikkien muidenkin luottojen korot vaihtelevat suuresti korkokaton sisälläkin. Vertailupalvelumme kautta saatavat lainat ovat koroltaan 3,5-20 % luokkaa.

Mitkä tekijät vaikuttavat koron suuruuteen?

Edullinen joustoluotto riippuu lainanmyöntäjästä. Luotonmyöntäjät kilpailevat asiakkaista, joka vaikuttaa korkotasoon. Lisäksi hakijan oma taloudellinen tilanne vaikuttaa suuresti tarjottavaan luottokorkoon.

Lainojen vertaileminen on siis erittäin kannattavaa. Kaikista helpointa vertailu on vertailupalvelun avulla. Yhdellä hakemuksella voit saada parhaimmillaan kymmeniä lainatarjouksia, joista valita itselle paras vaihtoehto.

Joustoluoton todellinen vuosikorko

Lainoja vertaillessa tulee kiinnittää erityisesti huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko tarkoittaa lainan korkoon ja kuluihin. Todellinen vuosikorko kuvaa lainan kustannuksia nimelliskorkoa paremmin.

Lainan todellinen vuosikorko sisältää luoton avausmaksun, tilinhoitopalkkiot ja muut lainaan liittyvät maksut. Enimmillään luoton päälle laitettavat kulut ovat 150 euroa vuodessa.

Joustoluoton hakeminen lainanvertailupalvelumme kautta kannattaa siinäkin mielessä, koska todellinen vuosikorko esitetään saamissasi lainatarjouksissa selkeästi.

Korkokaton myötä lainojen kustannukset ovat pienentyneet

Vuonna 2019 asetetun korkokattolain myötä todellinen vuosikorko on sisällä enää kohtuuttomia kuluja, jotka nostavat lainan hintaa pilviin. Todellinen vuosikorko joustoluottojen välillä voi vaihdella suuresti.

Miten hakea edullinen joustoluotto

Joustoluoton hakeminen ei ole mitään rakettitiedettä. Kysymys on tavallisesta lainahakemuksen täyttämisestä. Hakemuksessa kysytään hyvin tyypillisiä lainahakemukseen liittyviä kysymyksiä.

Ohessa askelmerkit lainahakemuksen jättämiseen:

  1. Mieti ennen lainan hakemista sopiva lainasumma, kuukausierä ja laina-aika.

  2. Syötä haluamasi lainasumma ja laina-aika laskuriin, jolloin lainalaskuri laskee sinulle alustavan kuukausierän suuruuden.

  3. Täytä lainahakemus huolellisesti ja lähetä se palvelumme kautta.

  4. Saat ensimmäisiä lainatarjouksia usein muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Kuka voi hakea joustoluottoa netistä?

Minimivaatimukset lainan saamiselle on 18-vuodsen ikä, säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Lisäksi pankit ja rahoituslaitokset tarkastavat yhteisistä rekistereistään, että tiedot antamistasi lainoista ovat todenmukaisia.

Hakemusta täyttäessi sinun kannattaa siis olla huolellinen. Lisäksi kannattaa aina ennen luoton hakemista miettä, että tarvitsetko varmasti lainaa. Ylivelkaantumista kannattaa välttää, sillä se voi johtaa vakaviin taloudellisiin ongelmiin.

Edullinen joustoluotto on mahdolista raha-asiansa hyvin hoitaneille

Vakuudettomissa joustoluotoissa rahoituslaitokset ottavat suuremman riskin luottoa myöntäessään kuin vakuudellisessa lainoissa. Tästä johtuen lainoissa ilman vakuuksia tai takaajia ovat korot yleensä korkeampia kuin vakuudellisissa lainoissa.

Halvin joustoluotto löytyy vertailun avulla

Edullinen joustoluotto löytyy lainat kilpailuttamalla. Palvelumme välittää lainahakemuksesi yli 30 palvelussamme olevalle pankille ja rahoituslaitokselle. Saat joustavaa lainaa netistä hyvin nopeasti.

Lainojen kilpailuttaminen on ilmaista ja puolueetonta

Sinun kannattaa aina lainaa hakiessasi kilpailuttaa lainatarjoukset, sillä kilpailuttaminen on ilmaista. Lisäksi olemme puolueeton kilpailutuspalvelu, eli näytämme suoraan ja selkeästi lainatarjouksien korot ja kulut. Todellinen vuosikorko tiedossasi lainojen vertailu on huomattavasti helpompaa.

Edullinen joustoluotto - Usein kysytyt kysymykset

Mistä edullinen joustoluotto löytyy?

Suosittelemme joustoluoton hakemusta palvelumme kautta, jolloin saat luoton nopeasti ja helposti. Sinun tarvitsee ainostaan täyttää yksinkertainen hakemus ja lähettää se.

Maksaako joustoluottojen kilpailuttamien?

Joustoluoton kilpailuttaminen palvelumme kautta ei maksa sinulle mitään. Hakemus ei myöskään sido sinua ottamaan tai edes harkitsemaan lainaa. Voit siis hakea lainaa pelkästään testimielessä.

Miksi joustoluottojen vertailu kannattaa?

Luottotarjouksessa esitety hinta voi olla hyvin erilainen kuin mainoksissa, koska luottoratkaisu tehdään aina henkilökohtaisen tilanteen perusteella. Luoton korko ja kulut eroavat suuresti toisistaan.

Luottolaitoksien välinen kilpailu on johtanut siihen, että kaikki lainat, luotot ja osamaksut kannattaa kilpailuttaa keskenään. Luottojen kilpailutuspalvelun avulla sinulla on mahdollisuus saada nopeasti kattava käsitys luottoluokituksestasi ja lainavaihtoehdoista.

Kuka voi saada luottoa netistä?

Joustoluottoa voidaan myöntään täysi-ikäiselle, säännöllisiä tuloja nauttivalle ja puhtaat luottotiedot omaavalle henkilölle, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin. Tämä tarkoittaa, että aktiivisia maksuhäiriömerkintöä ei saisi olla ja aikaisemmat lainat tulisi olla hyvin hoidettuja.

Luottoyhtiöt tarkastavat lisäksi yhteisistä rekistereistä, että sinulla ei ole liikaa olemassaolevaa luottoa suhteessa maksukykyysi. Luotonantajalle on tärkeää saada riittävä varmuus siitä, että luoton lyhennykset tulee hoidettua asianmukaisesti.

Missä tilanteessa joustoluottoa ei voida myöntää?

Useimmiten hylkäyksen syitä ovat liian pienet tulot suhteessa lainamäärän, maksuhäiriömerkintä, liian suuri olemmassaolevien luottojen määrä suhteessa maksukykyyn tai jokin muu syy.

Luotonantajat eivät kerro suoraa syytä hylkäämiseen, jos se johtuu muusta kuin maksuhäiriömerkinnästä. Näin pankit ja rahoituslaitokset suojautuvat mahdollisilta väärinkäytöksiltä. jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin voit nostaa lainaa helposti.