Pikalaina heti tilille


Helppo pikalaina sopii äkilliseen rahantarpeeseen. Täytä lainahakemus ja saat lainatarjouksia jo muutamassa minuutissa.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Helppo pikalaina netistä

Hae pikalainaa nyt ja voit saada rahat heti tilille! Kumppanimme kautta voit hakea pikalainaa useilta eri rahoituslaitoksilta yhdellä hakemuksella. Hakemuksen täyttäminen onnistuu muutamassa minuutissa, ja saat lainapäätöksen lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Täytä lainahakemus jo nyt ja nosta edullinen pikalaina itsellesi hetkessä.

Mikä on pikalaina?

Pikalaina on vakuudeton laina, jonka hakeminen onnistuu netissä muutamassa minuutissa. Pikalainaa varten ei tarvitse vakuuksia, jonka ansiosta lainapäätöksen saa yleensä lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Pikalaina on kätevä, kun tarvitset rahat tilille nopeasti.

Pikalainaa voi hakea netissä milloin tahansa, ja lainahakemuksen täyttäminen on täysin ilmaista.

Näin haet pikalainaa

Mieti, paljonko tarvitset lainaa

Kun haet lainaa, on ensimmäisenä syytä miettiä paljonko lainaa tarvitsee. Lainaa kannattaa hakea riittävästi, mutta toisaalta tarpeita suurempi laina saattaa houkuttaa käyttämään rahaa tarpeettomasti. Lainaa hakiessa onkin syytä miettiä aina tarkkaan, pystyykö lainan oikeasti maksamaan takaisin.

Toisaalta lainaa kannattaa hakea ennemmin hieman enemmän kuin liian vähän, sillä lainaa voi aina lyhentää suunniteltua maksuaikataulua nopeammin.

Täytä lainahakemus

Kun tiedät paljonko lainaa tarvitset, on aika täyttää lainahakemus. Voit hakea lainaa kumppaniemme kautta yhdellä lainahakemuksella useilta eri rahoituslaitoksilta, joten lainahakemuksen täyttäminen eri palveluissa ei ole välttämätöntä.

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa – täytä vain lainahakemus, lisää tarvittavat liitteet (kuten todiste tuloistasi) ja lähetä hakemus.

Vertaa lainantarjoajat

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen hakemus käsitellään eri rahoituslaitoksissa, ja saat lainapäätöksen eri lainantarjoajilta yleensä muutamassa minuutissa.

Yleensä saat useita lainatarjouksia yhdellä kertaa, joten tässä vaiheessa on syytä vertailla eri lainojen kohdalta mm. laina-aika, todellinen vuosikorko, avausmaksu ja muut kulut. Myös lainasumma ja laina-aika voi vaihdella eri lainatarjousten välillä.

Valitse sopivin laina

Lainatarjousten vastaanottamisen jälkeen voit valita sinulle sopivimman lainan ja hyväksyä tarjouksen.

Pelkkä lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Näin ollen voit vielä jättää lainan halutessasi nostamatta.

Jos kuitenkin löydät lainatarjouksista itsellesi sopivan vaihtoehdon, voit helposti hyväksyä lainatarjouksen parilla klikkauksella.

Saat rahat tilillesi

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen saat yleensä rahat heti tilille. Pikalaina on siis nimensä mukainen – laina on parhaimmillaan omalla tilillä minuuteissa lainan hyväksymisen jälkeen.

Huomioi kuitenkin, että 7-23 välisenä aikana lainaa ei voi nostaa tilille. Lainan nostoa on rajoitettu lakisääteisesti.

Kuka voi saada pikalainaa?

Pikalaina on siitä kätevä lainatuote, että sitä voi saada ilman vakuuksia – eli ilman takaajaa tai omaisuutta.

Kuka tahansa pikalainaa ei kuitenkaan tänä päivänä saa. Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen – monien lainantarjoajien kohdalla yli 22- tai 23-vuotias. Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot (sekä todiste näistä) ja luottotiedot kunnossa.

Tämän enempää vaatimuksia pikalainan kohdalla ei varsinaisesti ole. Huomioi kuitenkin, että mm. tulotasosi vaikuttaa siihen, kuinka suuri pikalaina sinun on mahdollista saada. Esimerkiksi 10 000 euron pikalainaa ei välttämättä myönnetä kaikille.

Sivustomme kumppanien kautta voit hakea lainaa aina 70 000 euroon asti.

Pikalaina sopii nopeaan rahantarpeeseen

Pikalaina on yleensä sopiva ratkaisu silloin, kun rahaa tarvitaan nopeasti. Pankkien myöntämä vakuudellinen laina voi olla liian hidas ratkaisu, kun elämässä tapahtuu jotain yllättävää – pankkilainojen kohdalla käsittelyajat saattavat olla useita päiviä.

Monesti pikalaina onkin ratkaisu esimerkiksi puhelimen rikkoutumisen myötä tai muiden yllättävien kulujen kohdalla.

Pikalainaa voi saada ilman vakuuksia

Pikalainaa varten ei tarvita vakuuksia. Tämä nopeuttaa lainahakemuksen käsittelyprosessia – arviota vakuuksien määrästä tai arvosta ei tarvitse tehdä.

Tämä myös helpottaa lainan saamista – kaikilla lainaa tarvitsevilla henkilöillä ei ole ollenkaan vakuuksia tai takaajia, ja tällöin pikalaina voikin olla ainoa mahdollinen tapa saada lainaa.

Pikalaina vai pikavippi?

Pikalaina ja pikavippi tarkoittavat lähes samaa asiaa – nopeasti tilille maksettavaa vakuudetonta lainaa, jota voi hakea netissä.

Pikavippi viittaa kuitenkin yleensä pieniin, 50 – 1000 euron lainoihin. Pikalaina taas useimmiten tarkoittaa kaiken kokoisia, nopeasti haettavia lainoja. Raja on kuitenkin häilyvä, ja monesti termejä käytetään tarkoittamaan täysin samaa lainaa.

Pikalainat kannattaa aina kilpailuttaa

Pikalaina kannattaa aina kilpailuttaa, eli hakea lainaa useilta rahoituslaitoksilta yhtä aikaa.

Syy tähän on yksinkertainen: lainojen korko, laina-aika ja kulut voivat vaihdella merkittävästi eri lainantarjoajien kesken, ja pahimmillaan ensimmäisen lainan valitseminen voi tulla maksamaan jopa tuhansia euroja enemmän kuin tarvitsisi.

Kumppaniemme kautta lainan kilpailutus onnistuu onneksi helposti: hae lainaa yhdellä hakemuksella eri rahoituslaitoksilta, ja voit vertailla eri lainatarjouksia yhdellä kertaa.

Pikalaina heti tilille

Siinä missä normaali pankkilaina saatetaan maksaa tilille viiveellä, on pikalainojen kohdalla tilanne toinen: parhaimillaan on nimittäin mahdollista saada pikalaina heti tilille. Lainaa voi hakea milloin tahansa, ja lainan nostaminen tilille onnistuu yleensä 7-23 välisenä aikana.

Pikalaina: Usein kysytyt kysymykset

Mistä voin saada pikalainaa heti?

Voit saada pikalainaa heti useimmilta rahoituslaitoksilta, jotka pikalainoja tarjoavat. Lähetä lainahakemus kumppanimme kautta, ja voit vertailla rahoituslaitosten ehtoja lainatarjouksilta helposti.

Maksetaanko pikalaina aina heti tilille?

Käytännössä kyllä. Pikalainan ideana on juuri sen nopeus, ja tämän vuoksi käytännössä kaikki rahoituslaitokset pyrkivät toimimaan mahdollisimman nopeasti – eli maksamaan lainan heti tilille.

Mistä voin hakea pikalainaa?

Voit hakea pikalainaa yhteistyökumppaniemme kautta. Kumppanit toimivat yhdessä kymmenien eri rahoituslaitosten kautta, ja tämän ansiosta voit hakea lainaa monista eri paikoista yhdellä hakemuksella.

Pelkkä lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen ei sido sinua vielä nostamaan lainaa, joten voit tehdä hakemuksen ja vertailla lainatarjouksia rauhassa tämän jälkeen.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Kumppaniemme kautta voidaan myöntää lainaa 100 – 70 000 euron summille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että suuria lainoja myönnettäisiin kaikille – lainan myöntämisessä katsotaan lainanhakijan tietoja yksilöllisesti, ja lainatarjoukset räätälöidään tämän mukaan. Käytännössä kannattaa siis tehdä lainahakemus ja katsoa, saako lainaa haluttua summaa.

Paljonko pikalainan todellinen vuosikorko on?

Pikalainan todellinen vuosikorko tulee aina tarkastaa omalta lainatarjoukselta.

Kuinka pitkä laina-aika pikalainoissa on?

Siinä missä pikavipin laina-aika ei välttämättä ole muutamaa kuukautta enempää, on suuremman pikalainan maksuaika yleensä useita vuosia. Yleensä maksimiaika on 15 vuotta – riippuen toki lainasummasta ja lainan muista ehdoista. Pääasiassa laina-aika vaihtelee 1 ja 15 vuoden välillä.