Aloita hakemus tästä

[salus salus_token=fi_3316321_frontpage_lendersfrontpage1]

Kilpailuta yli 25 rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella.

Kilpailuta vakuudettomat lainat yhdellä hakemuksella jopa yli 25 rahoituslaitoksen kesken. Seuraa tarjouksia reaaliajassa, valitse sinulle sopivin tarjous ja voit saada rahat tilille jopa samana päivänä.

  • Kilpailutus jopa yli 25 eri rahoituslaitoksen välillä
  • Täytä hakemus 100% ilman sitoumuksia
  • Lainan kilpailutus on täysin maksutonta

Olin jo hakenut lainaa yhdeltä rahoituslaitokselta ja melkein nostanutkin sen, kun kokeilin Lendersiä. Ja onneksi kokeilin! Sain lainatarjouksia joiden kokonaiskulut olivat satoja euroja vähemmän kuin ensimmäisellä tarjouksellani. Suosittelen!!

Mikael Tampere

Tarvitsin lainaa pientä asunnon remonttia varten, ja kilpailutuksen jälkeen paras tarjous löytyi Lendersin kautta. Eka kerta kun otin kulutusluottoa, ja enpä tiennyt että se käy näin helposti!

Mette Helsinki

Tuli akuutti tarve nostaa lainaa. Lendersin kautta kilpailutus onnistui kätevästi ja sopiva laina löytyi. Muutama vuosi aiemmin olen kilpailuttanut lainoja myös, silloin eri palvelun kautta ja tuolloin prosessi oli aika monimutkainen. Voin suositella Lendersiä.

Sami Kempele

Miten lainan kilpailutus Lendersin kautta toimii?

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemukselle pyydetyt tiedot. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia. Lainaa voi hakea yksin tai yhteishakijan kanssa.

Lainojen kilpailutus alkaa

Hakemuksen täyttämisen jälkeen teemme lainojen kilpailutuksen puolestasi. Kilpailutus on täysin maksuton ja nopea prosessi. Lainan kilpailutus ei sido sinua vielä mihinkään.

Vertaa lainatarjoukset ja valitse sopivin

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset nähtäville heti kilpailutuksen jälkeen. Voit vertailla lainatarjouksia rauhassa ja valita sinulle sopivimman. Voit saada rahat tilille jopa samana päivänä.

Näin Lenders voi auttaa sinua

Säästä aikaa lainanhakuprosessissa

Lainan etsiminen itse voi olla aikaa vievää ja vaativaa. Anna meidän ottaa tämä taakka harteiltasi. Etsimme puolestasi sopivimman lainatarjouksen vaivattomasti ja nopeasti.

Vastinetta rahoille

Lainatarjousten korot ja ehdot vaihtelevat suuresti. Palvelumme avulla vertailet helposti useita lainantarjoajia ja löydät parhaan tarjouksen, joka vastaa taloudellisia tarpeitasi.

Laadukkaita lainatarjouksia

Monet lainanantajat väittävät tarjoavansa parhaat ehdot, mutta miten voit olla varma? Meidän avullamme saat useita lainatarjouksia, joiden perusteella voit itse arvioida, mikä on sinulle sopivin vaihtoehto.

Räätälöityjä lainatarjouksia juuri sinulle

Unohda yleiset ja geneeriset lainapaketit. Kun lainanantajat tietävät, mitä haet, he voivat räätälöidä tarjouksensa vastaamaan juuri sinun taloudellisia tarpeitasi.

Reaaliaikaiset tiedot lainamarkkinoilta

Vertailemalla lainoja saat käsityksen nykyisistä markkinatrendeistä. Lainatarjoukset ja asiantuntijoiden näkemykset auttavat sinua ymmärtämään, millaisia lainavaihtoehtoja markkinoilla on saatavilla.

Lainanantaja, joka ymmärtää aikataulusi

Onko sinulla kiire saada laina? Vai haluatko harkita eri vaihtoehtoja rauhassa? Lainan kilpailuttaminen avulla löydät lainanantajan, joka ymmärtää aikataulusi ja toimii sen mukaisesti.

Olet vain yhden askeleen päässä paremmasta lainasta.


Lainan hankkiminen on yksi elämän merkittävimmistä taloudellisista päätöksistä. Oikean lainanantajan valitseminen voi tuntua haasteelliselta, mutta se on keskeinen tekijä onnistuneen ja sujuvan lainaprosessin kannalta.

Kilpailuttamalla lainat voit saada useita eri lainatarjouksia vertailtavaksi ja edetä lainaprosessissa suunnitelmiesi mukaan. Anna meidän auttaa sinua etsimään juuri sinun tarpeisiisi sopivia lainatarjouksia. Kokeile palveluamme nyt, ja tee lainanhaustasi entistä parempi kokemus.


  • Voit saada useita lainatarjouksia muutamassa minuutissa
  • Vertaile tarjouksia ja valitse haluamasi laina
  • Säästä aikaa ja vaivaa lainanhaussa
  • Ei piilokuluja – täysin ilmainen palvelu
  • Palvelu ei sido nostamaan lainaa

Usein Kysytyt Kysymykset


Miten palvelu toimii?

Palvelumme käyttö on vaivatonta – aloita vain täyttämällä lainahakemuksen perustiedot ja yhteystietosi, ja lähetä hakemus. Sen jälkeen me automaattisesti yhdistämme sinut sopivien lainanantajien kanssa. Voit keskustella lainatarjouksista, verrata eri vaihtoehtoja ja valita sinulle parhaiten sopivan lainan – tai päättää olla valitsematta. Päätösvalta on sinulla.

Maksaako palvelun käyttö?

Palvelumme käyttö on sinulle täysin maksutonta, valitsitpa ehdottamiamme lainatarjouksia tai et. Lainanhoitokulut alkavat kertyä vasta kun olet nostanut lainan.

Miksi en etsisi lainoja itse?

Sopivan lainanantajan löytäminen voi olla työlästä ja aikaa vievää. Palvelumme kautta lainojen kilpailuttaminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. Löydät helposti useita sinun lainatarpeitasi vastaavia lainanantajia.

Onko joku lainatarjouksista pakko valita?

Kenenkään palvelumme kautta löytämäsi lainanantajan valinta ei ole pakollista. Palvelumme käyttäminen ei sido sinua mihinkään, ja voit halutessasi etsiä lainatarjouksia myös muualta, vaikka oletkin käyttänyt palveluamme.

Mitä hakemuksen lähettämisen jälkeen tapahtuu?

Kun olet lähettänyt hakemuksella lainatarpeesi perustiedot ja omat tietosi, yhdistämme sinut automaattisesti rahoitulaitoksiin, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan sinulle lainaa.

Saanko lainatarjoukset heti näkyviin?

Lainatarjoukset saa käytännössä aina näkyviin heti lomakkeen lähettämisen jälkeen. Joskus osa rahoituslaitoksista vastaa pyyntöihin hieman hitaammin, mutta useimmiten kaikki lainatarjoukset tulevat kuitenkin saman päivän aikana.

Maksaako lainan nostaminen?

Lainan hakeminen on ilmaista, mutta lainan nostamisen jälkeen lainan korkokulut ja muut kulut alkavat kertyä. Joissain lainoissa voi olla myös erillinen nostokulu. Tarkat lainaehdot selviävät lainatarjouksista.

Montako lainatarjousta saan vertailuun?

Lainan hakeminen ja lainatarjoukset ovat aina yksilöllisiä, joten lopullinen lainatarjousten määrä selviää vasta lainan hakemisen jälkeen. Parhaassa tapauksessa lainat voidaan kilpailuttaa jopa yli 25 eri rahoituslaitoksen kesken.

Kilpailuta lainat nyt – ilman sitoumuksia.

Täytä lainahakemus nyt ja löydä sopivin lainatarjous nopeasti.