Lainaa netistä ilman vakuuksia


Hae lainaa netistä jo tänään ja voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Lainaa voi hakea pitkän tähtäimen suunnitelmaan tai yllättävää menoa varten. Tänä päivänä voi saada lainaa netistä nopeasti ja helposti kaikenlaisiin tarkoituksiin.

Lainan hakemista varten tarvitset ainoastaan verkkopankkitunnukset ja vakaasti toimivan nettiyhteyden. Sinun ei tarvitse itse keskittyä lainanhakuun, sillä kilpailutamme lainahakemuksen puolestasi.

Yhdellä hakemuksella tavoitat yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, jotka kaikki myöntävät vakuudettomia lainoja.

Hae pienet ja suuret lainat netistä

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Lainoissa takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta, mutta voit maksaa lainan myös suunniteltua nopeammin takaisin.

Jos kyseessä on pieni pikalaina, maksuaika voi olla myös alle vuoden. Usein pikalainaa haetaan äkillistä rahantarvetta varten, kuten uuden kännykän tai kodinkoneen hankintaa varten. Mieti ensin kuinka paljon lainaa tarvitset ja laita hakemus vasta sen jälkeen.

Valitse itsellesi sopiva kuukausierä ja maksuaika

Yleensä mitä suurempi laina, sitä pidempi maksuaika. Pitkän maksuajan etuna on pienempi kuukausierä, mutta kulut ovat myös pitkissä lainoissa suuria. Kannattaa hakea lainaa tilanteesi mukaan, sinulle sopivalla summalla ja maksuajalla.

Mihin tarkoitukseen voit hakea lainaa netistä?

Vakuudettomien lainojen ehdoton valttikortti on niiden monikäyttöisyys. Voit saada lainaa netistä hyvin moneen käyttötarkoitukseen.

Voit hakea lainaa esimerkiksi ulkomaanmatkaa tai isompia hankintoja varten. Esittelemme seuraavaksi yleisimpiä lainakohteita

Lomamatka

Onko mielessäsi muhinut jo pitkään jokin lomareissu toiselle puolelle maailmaa tai äkkilähtö johonkin pitkälle ja lämpimään?

Lomalaina sopii erinomaisesti unelmiesi reissun kustannuksien kattamiseen. Hakemalla lainaa netistä voit kustantaa lentoliput, yöpymisen ja ruokailut. Myös kotimaan matkat ja tapahtumat vaativat usein paljon rahaa. Voit hakea nopeaa pikalainaa tai joustoluottoa lomakustannuksien kattamiseen.

Suuremmat hankinnat

Toisinaan lainaa tarvitsee hieman enemmän. Voit hakea palvelumme kautta lainaa esimerkiksi autoa, venettä, kesämökkiä tai remonttia varten.

Hyvin yleistä on hakea vakuudetonta lainaa täydentämään pankista nostamaasi vakuudellista lainaa. Jos esimeriksi olet hakenut pankistasi remonttilainaa, mutta vakuudet riittivät vain 2/3 osaan summasta, voi ekstralaina olla hyvä ajatus.

Arjen yllättävät menot

Monet arjen menot saattavat yllättää sinut. Lainaa voi hakea myös arkisiin kuluihin, kuten yllättävien laskujen maksamiseen, sairaskuluihin tai lemmikkieläimeen liittyviin menoihin. Saat lainapäätöksen monesti saman päivän aikana ja rahat heti tilille.

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulle kertynyt paljon pieniä lainoja ja osamaksuja, jotka vievät sinulta kohtuuttomasti rahaa kuukausittain? Lainojen yhdistäminen on erittäin suosittua tänä päivänä.

Lainojen yhdistely tarkoittaa sitä, että otat yhden suuremman lainan, jolla maksat pois pienemmät luottosi. Lyhennät näin ainoastaan yhtä yhdistelylainaa usean sijaan, joka useimmiten tarkoittaa säästöä kuukausittaisissa lainamenoissa.

Vakuudetonta lainaa netistä heti tilille

Useimmiten yllättävä lisälainan tarve voi olla varsin akuutti (esimerkiksi taloa rakentaessa), jolloin laina pitää saada nopeasti.

Erityisesti remonteissa odottelu voi tulla hyvin kalliiksi. Vakuudeton laina sopii loistavasti tähän tarkoitukseen, koska sen hakuprosessi on nopea.

Voit hakea lainaa netistä ja saada rahat tilille jo saman päivän aikana!

Miten haet lainaa netistä?

Lainanvertailupalvelumme avulla tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä yhteistyökumppaneitamme. Seuraavaksi annamme sinulle askelmerkit lainanhakuprosessiin palvelumme kautta.

1.     Mieti tarkasti summa, kuinka paljon tarvitset lainaa. Lainaa ei kannata ottaa turhaan, mutta ei myöskään liian vähän. Mieti myös haluatko kertalainan vai joustoluoton.

2.     Täytä nettisivuiltamme löytyvä lainahakemus huolellisesti, Lainatarjoukset perustuvat pitkälti hakemuksessa antamiisi tietoihin. Kun hakemus on valmis voit lähettää sen.

3.     Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Lainatarjoukset näkyvät palvelussamme ja sähköpostissasi. Tutustu rauhassa vaihtoehtoihin ja valitse sinulle sopivin.

4.     Hyväksy verkkopankkitunnuksilla sinulle paras vaihtoehto. Laina maksetaan tilillesi useimmiten samana päivänä  tai seuraavana arkipäivänä.

Kuka voi hakea lainaa?

Kuka tahansa täysi-ikäinen, säännöllisiä tuloja nauttiva ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö voi hakea lainaa palvelustamme. Aktiivisia maksuhäiriömerkintöjä ei saisi olla.

Luotonantajasta riippuen hakijaa koskevat vaatimukset vaihtelevat jonkin verran. Esimerkiksi hakijan iän suhteen esiintyy vaihtelua. Jotkut luotonantajat myöntävät lainaa alle 20-vuotiaille, siinä missä toiset edellyttävät 24-vuoden ikää.

Voit kuitenkin hakea lainaa, vaikka et olisi varma saatko sitä. Et voi mitään menettääkään, sillä hakemuksien tekeminen ja tarjousten tutkiminen ei vielä velvoita sinua mihinkään.

Miksi lainojen vertailu kannattaa?

Vakuudettomia lainoja myöntäviä pankkeja ja rahoituslaitoksia on tänä päivänä kymmeniä. Nykyään sinun ei enää tarvitse mennä pankkiin lainaneuvotteluihin, vaan koko prosessi hoituu kätevästi netissä.

Hakijan näkökulmasta vaihtoehtojen runsaus on positiivinen asia, mutta myös haaste. Haasteeksi muodostuu helposti hakemuksien tekemiseen vaadittavat aikaresurssit ja parhaiden rahoituslaitosten löytäminen.

Vertailemalla saat lainaa netistä nopeammin

Itsenäinen lainojen vertaileminen vie aikaa, sillä sinun tulisi jättää hakemus jokaiseen rahoituslaitokseen erikseen. Netistä surffailemalla voi olla lisäksi vaikea saada kokonaiskäsitystä tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Lainanhakuasi nopeuttaa oleellisesti se, että me vertailutamme lainat puolestasi. Palvelussamme löytyy yli 30 luotonantajaa, jotka tavoitat muutamassa minuutissa!

Lainojen kuluissa on suuria eroja

Voit sivultamme löytyvällä lainalaskurilla kokeilla helposti millainen kuukausierä, minkäkin pituisessa lainassa on. Lainalaskurin antama arvio kuukausierästä on suuntaa antava, sillä jokainen lainatarjous on henkilökohtainen.

Lainoissa on suuria eroja korkojen ja kulujen suhteen. Lainan kokonaiskuluihin vaikuttavat luotonantajan korkotaso ja sinusta tehtävä henkilökohtainen luottoarvio.

Lain mukaan lainan vuosikorko saa olla enintään 20 % ja tämän päälle tulevat vuosittaiset kulut maksimissaan 150 euroa. Mitä paremmin olet hoitanut raha-asiasi aikaisempien lainojen suhteen, sitä helpommin saat uutta lainaa netistä.

Mitä lainan todellinen vuosikorko tarkoittaa?

Lainan todellinen vuosikorko lasketaan yksilöllisesti jokaisen hakijan kohdalla. Termillä tarkoitetaan lainan nimelliskorkoa ja muita siihen sisältyviä kuluja, kuten avausmaksua, tilinhoitomaksuja ja nostopalkkioita (joustoluotto). Todellinen vuosikorko kertoo enemmän lainan todellisista kustannuksista kuin pelkkä nimelliskorko.

Millaisia erilaisia lainamuotoja on tarjolla?

Netin lainamarkkinoihin tutustuessa törmää usein termeihin, kuten kertalaina, pikalaina, joustoluotto, limiittilaina.

Kaikissa tapauksissa tarjolla on lainaa ilman vakuuksia, mutta lainamuodot ovat erilaisia. Tutustutaan seuraavaksi tarkemmin erilaisiin lainatyyppeihin.

Kertalaina on yleisin lainamuoto

Nimensä mukaisesti kertalaina tarkoittaa sitä, että rahat maksetaan hakijan tilille yhdessä erässä. Kertalaina sopii hyvin sellaisiin hankintoihin, joissa kokonaiskustannukset ovat selvillä jo lainaa ottaessasi. Esimerkiksi autoa ostaessa tiedät tarkan hinnan.

Kilpailutuspalvelumme kautta haettavan kertalainan suuruus voi olla 500–70 000 euroa ja maksuaika 15 vuoteen asti. Kertalainassa laina-ajan pituus riippuu lainan koosta: isoissa lainoissa laina-ajat ovat pidempiä kuin pienissä.

Pikalainan saat nopeasti tilille

Pikalaina on nopeasti tilille saatava pieni laina, jossa laina-aika on yleensä maksimissaan vuosi. Hieman suuremmissa pikalainoissa maksuaikaa voi olla kaksikin vuotta.

Kyseessä on pieni vakuudeton laina, jonka yleensä voit saada netistä heti tai ainakin saman päivän aikana tilillesi. Todellinen vuosikorko voi lyhyissä pikalainoissa nousta varsin korkeaksi, jonka takia nekin kannattaa aina vertailuttaa.

Joustoluotto antaa joustoa elämääsi

Monesti vakuudetonta lainaa myönnetään joustoluoton muodossa. Palvelustamme voi hakea kertalainojen lisäksi myös erilaisia joustoluottoja, tililimiittejä ja tililuottoja. Nämä kaikki tarkoittavat samaa.

Joustoluottojen etuna on se, että maksat korkoa ja kuluja vain tilille nostamastasi lainasta. Sinulla voi olla esimerkiksi 2500 euron luottotili, josta nostat käyttöösi 500 euroa. Korkoa ja kuluja maksat vain nostamastasi 500 eurosta. Lainaa vapautuu takaisin käyttöösi, kun lyhennät velkaasi.

Mitä tarvitaan lainan hakemiseen netistä?

Lainaa netistä saa nopeasti ilman turhaa säätämistä. Tarvitset ainoastaan tietokoneen tai älypuhelimen, jonka avulla pääset nettiin.

Lisäksi tarvitset verkkopankkitunnukset ja mahdollisesti palkkakuitteja ja verotustodistuksen, joiden avulla todistat maksukykysi.

Voit saada lainaa netistä pelkillä verkkopankkitunnuksilla

Lainatarjouksen hyväksyminen ja lainasopimuksen vahvistaminen tapahtuvat verkkopankkitunnuksilla.

Monesti varsinkin suurempien lainojen kohdalla lainanhakijan tulee todistaa tulonsa. Entistä useammin luotonantaja voi luvallasi skannata automaattisesti pankkitilisi tulojen toteen osoittamiseksi. Luvan myöntäminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla. Vaihtoehtoisesti voit lähettää palkkatositteesi ja verotustodistuksen sähköisesti.

Joskus tarvitset todistuksia tuloistasi

Mikäli automaattista palkkatilin skannausta ei ole saatavilla tai haluat mieluummin lähettää palkkakuitit ja verotustodistuksen itsenäisesti, on sekin mahdollista.

Nämä liitteet saat helposti verkkopalkkapalvelustasi. Myös verotustodistuksen saa ilmaiseksi ja välittömästi Vero.fi sivuilta. Liitteet voit lähettää sähköisesti luotonantajan ohjeistuksen mukaisesti.

Pientä lainaa saa usein ilman liitteitä

Aina ei kuitenkaan liitteitä tarvitse lähettää. Varsinkin pientä lainaa netistä on mahdollista saada ilman liitteiden lähettämistä.

Dokumenttien lähettämistä ei tarvita useinkaan myöskään silloin, jos olet lähiaikoina nostanut lainaa samalta luottoyhtiöltä.

Hae lainaa netistä yhteishakijan kanssa

Yhteishakijan kanssa lainan hakeminen tarkoittaa hyvin usein parempia lainatarjouksia kuin mitä saisit pelkästään yksin hakemalla.

Voit hakea lainaa esimerkiksi puolisosi, kumppanisi tai ystäväsi kanssa. Yhteishakijan kanssa lainaa haettaessa korko ja kulut ovat usein pienempiä.

Kuinka helppoa on saada lainaa netistä?

Vakuudettomia lainoja ei ole vaikea saada, jos nautit säännöllisiä tuloja ja olet hoitanut raha-asiasi niin, että viime aikoina ei ole ollut suurempia kömmähdyksiä.

Toisinaan myöhässä oleva laskut eivät ole este lainan saannille. Sen sijaan, jos maksat lainanlyhennyksiäsi usein myöhässä tai muuten olet hoitanut luottojasi puutteellisesti, voidaan lainan saaminen jopa evätä.

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Kun haet lainaa netistä et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Pankeille ja rahoituslaitoksille vakuudettomat lainat ovat suurempi riski kuin vakuudelliset. Sen takia myös korkotaso niissä on usein korkeampi kuin vakuudellisissa luotoissa

Oma luottoluokituksesi toimii vakuutena

Vakuudettomissa lainoissa korostuu sinusta henkilökohtaisesti tehtävä arvio. Lainaa ei ole vaikea saada, jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin ja sinulla ei ole liikaa aikaisempaa velkataakkaa.

Raha-asiat hyvin hoitamalla saat edullista lainaa

Raha-asioiden hoitaminen hyvin yleisesti ja erityisesti laina-asioiden moitteeton hoitaminen nostaa luottoluokitustasi rahoituslaitoksien mittareissa. Hakemuksessa annat luvan selvittää luottotietosi ja myös luotonantajien yhteisestä rekisteristä löytyvät tiedot.

Koko lainanhakuprosessi hoituu netissä

Koko lainanhakuprosessi tapahtuu netissä. Yhden hakemuksen täyttäminen netissä riittää ja alat pian saamaan lainatarjouksia sähköpostiisi. Käy saamasi lainatarjoukset läpi ja valitse sinun tilanteesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Sopimuksen allekirjoittaminen onnistuu myös sähköisesti, samoin kuin mahdollisten liitteiden lähettäminen. Kun kaikki on hoidettu, saat tiedon myönteisestä lainapäätöksestä. Usein rahat tulevat tilillesi saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Missä tilanteissa lainaa ei myönnetä?

Kuka tahansa voi hakea lainaa netistä, mutta jossain tilanteissa voit saada kielteisen lainapäätöksen.

Lainaa ilman vakuuksia ei myönnetä, jos luotonantaja arvioi sen liian riskaabeliksi itsensä kannalta. Käydään läpi erilaisia tilanteita, joissa lainaa ei yleensä myönnetä.

Aktiivinen maksuhäiriömerkintä

Kun haet lainaa netistä sinulta, tarkastetaan luottotiedot, mikäli luottotiedoissa näkyy aktiivinen maksuhäiriömerkintä, et pääsääntöisesti voi saada vakuudetonta luottoa.

Maksuhäiriömerkintöjen kanssa painivien tilannetta helpotettiin suuresti joulukuussa 2022. Tuolloin voimaan astui laki, joka velvoittaa luottotietorekistereitä ylläpitäviä tahoja poistamaan maksuhäiriömerkinnän 30 vuorokauden kuluessa siitä, kun sen aiheuttanut velka on maksettu.

Liikaa aikaisempaa lainaa

Lainan hakeminen voi tyssätä myös siihen, että hakijalla on paljon avoinna olevaa velkaa eri luottoyhtiöiltä suhteessa tuloihin. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät kokonaisarvion sinusta ja aikaisemmasta lainataakastasi.

Luotonantajan näkökulmasta velkataakan alla elävälle henkilölle ei ole vastuullista myöntää lainaa, sillä liika velkataakka voi aiheuttaa tilantee, että hakija ei pysty maksamaan kaikkia lainojaan.

Vääriä tietoja hakemuksessa

Väärien ja ristiriitaisten tietojen antaminen lainahakemuksessa voi stopata lainansaannin. Hakemusta täytettäessä kannattaa olla tarkkana ilmoittamiesi tulojen, menojen ja aikaisempien lainojen kanssa. Sinulta voidaan lisäksi pyytää liitteitä todistukseksi tuloistasi.

Jos esimerkiksi tulosi poikkeavat hakemuksessa antamistasi tuloista, voit saada hylätyn lainapäätöksen tai lainan korkoon ja kuluihin saattaa tulla muutoksia. Kaikenlainen vilpillisyys johtaa automaattisesti hakemuksen hylkäämiseen.

Lainaa netistä - Usein kysytyt kysymykset

Miten saan haettua lainan netistä ilman vakuuksia?

Lainan hakeminen netistä ilman vakuuksia on helppoa hommaa. Sinun tarvitsee ainoastaan täyttää lainahakemus sivuillamme ja lähettää se. Yhdellä hakemuksella tavoitat yli 30 pankkia tai rahoituslaitosta.

Onko lainan hakeminen ilmaista?

Lainan hakeminen palvelumme kautta on täysin ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään.

Miksi lainojen kilpailuttaminen kannattaa?

Lainojen koroissa ja kuluissa on suuria eroja. Edullista lainaa saa parhaiten kilpailuttamalla luotot keskenään.

Kuka voi saada lainaa netistä?

Lainaa netistä voi saada kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Luotonantajakohtaiset erot minimi-ikävaatimuksen suhteen ovat välillä 18–24 vuotta.

Mistä syystä en saanut lainaa?

Mikäli lainanhoitokulusi ovat yli puolet nettotuloistasi tai sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, niin suurin osa pankeista ja rahoituslaitoksista ei anna lainatarjouksia.

Kuinka saan lainaa nopeasti?

Saat lainaa nopeasti kun haet sitä arkena kello 7-23 välillä. Tällöin voit saada lainapäätöksen minuuteissa ja rahat tilillesi nopeasti lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.