Joustoluotto netistä heti tilille


Hae joustoluottoa ja voit saada rahat tilillesi jo muutamassa minuutissa. Joustoluotto on vaivaton tapa lainata rahaa nopeasti.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Arjen odottamattomia kulueriä pääsee yleensä syntymään juuri silloin, kun niitä vähiten odottaa. Pähkäiletkö rikki menneen television tai pyykkikoneen suhteen? Vai onko suunnitelmissasi aloittaa uusi remontti, mutta et tiedä vielä tarkkaa budjettia? Vai pyritkö muuten vain valmistautumaan paremmin tuleviin mahdollisiin menoihin? Joustoluotto voi tässä tapauksessa olla toimiva ratkaisu.

Joustoluotto on mahdollista saada heti tilille, sillä luottotili myönnetään sinulle ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea joustoluottoa kätevästi verkossa milloin sinulle itse sopii.

Joustoluotto on vakuudeton laina

Joustoluotto on vakuudettomiin kulutusluottoihin luokiteltava lainatuote. Joustoluotto toimii luottokortin tapaan, sillä luotonmyöntäjä avaa sinulle jatkuvan luottotilin, josta voit nostaa rahaa omalle pankkitilillesi aina tarpeen niin vaatiessa.

Miten joustoluottoa käytetään?

Joustoluottoa voidaan käyttää samalla tavalla kuin luottokorttia. Luottokorttien todelliset vuosikustannukset saattavat kuitenkin usein nousta todella korkeiksi, joten luottokortin sijaan voi olla järkevämpää harkita joustoluoton mahdollisuutta.

Tarvitseeko joustoluottoon vakuuksia tai takaajia?

Joustoluottoa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainaa onkin helppoa hakea suoraan verkossa. Jotkut luotonmyöntäjät mainostavat joustoluottoa myös joustolainan tai joustolimiitin nimellä. Nämä ovat kuitenkin samoja lainatuotteita.

Kuinka paljon joustoluottoa voi hakea?

Joustoluotto on jatkuva luottotili, jolta voit nostaa rahaa aina tarpeen mukaan omalle pankkitilillesi. Kaikkea ei siis tarvitse nostaa kerralla, jos koko lainasummalle ei ole tarvetta, ja näin säästät myös korkokustannuksissa, koska maksat korkoa ja kuluja aina vain siitä osasta, jonka olet nostanut luottotililtä omaan käyttöön.

Joustoluotolla olevan lainasumman määrä riippuu pitkälti siitä, miten suurta joustoluottoa aiot hakea. Joustoluotolla voi olla aina tarpeen mukaan esimerkiksi 2 000 euroa pienempien kulujen ja menojen kattamiseksi, mutta hieman suurempia hankintoja, kuten kodin tai kesämökin remonttia varten joustoluotolle voidaan avata jopa useiden kymmenien tuhansien eurojen arvoinen luottolimiitti.

Joustoluoton laina-aika ja takaisinmaksu

Joustoluottoa hakiessasi voit valita luotolle haluamasi laina-ajan. Yleensä joustoluoton laina-aika on 1–20 vuotta. Laina-aika kannattaa suhteuttaa mahdollisimman realistisesti omaan taloudelliseen tilanteeseen sopivaksi – liian suuret kuukausierät saattavat viedä oman talouden tiukille, jos ylimääräistä rahaa ei jää muuhun elämiseen, kun taas pienemmät kuukausierät tuovat takaisinmaksuun haluttua joustavuutta, mutta samalla korkokustannukset nousevat.

Yleensä joustoluotto maksetaan takaisin ennalta määritellyissä tasaerissä. Kuukausierälle asetetaan eräpäivä, jolloin kuukausierän tulee viimeistään olla maksettuna. Voit halutessasi lyhentää lainaa takaisin pelkästään minimilyhennyksen verran. Minimilyhennys tarkoittaa sitä vähittäissummaa, joka sinun tulee maksaa lainaamastasi summasta takaisin kuukausittain.

Voit halutessasi lyhentää lainaa takaisin myös suuremman erän tai maksaa koko lainan kerralla pois. Tällöin saat selvää säästöä joustoluoton korkokustannuksien suhteen.

Joustava takaisinmaksuaika mukautuu elämän pienempiin ja suurempiin muutoksiin

Yksi joustoluottojen parhaimpia etuja on sen joustava takaisinmaksuaika. Voit maksaa luottoa juuri itsellesi sopivissa erissä takaisin. Jos suunnitelmasi muuttuvat lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, takaisinmaksuaikaa on mahdollista myös muuttaa.

Näin saattaa käydä esimerkiksi silloin, kun olet hakenut 6 000 euroa joustoluottoa keittiöremonttia varten, mutta kustannukset yllättäen nousevat ja tarvitset nykyisen lainasumman sijaan vaikkapa 10 00 euron luottoa.

Pidä kuitenkin silmällä lainan korkokustannuksia, sillä esimerkiksi 15 vuoden laina-aika kasvattaa nopeasti lainakustannuksia verrattuna lyhyempään laina-aikaan.

Mihin käyttötarkoitukseen joustoluotto sopii?

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava lainatuote ja sen tarvetta kannattaa pohtia esimerkiksi aina silloin, kun tulevia menoja on vaikea arvioida etukäteen. Voit avata joustoluoton esimerkiksi remonttia tai lomamatkaa varten, mutta joustoluotto voi toimia myös kätevänä rahoitusratkaisuna pitemmällä aikavälillä, sillä korkoa ja kuluja ei tarvitse maksaa lainasta aina silloin, kun luottotililtä ei ole nostettu rahaa omaan käyttöön.

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Voit hakea joustoluottoja kätevästi verkossa ilman vakuuksia tai lainantakaajia. Pankit ja rahoituslaitokset ovat kuitenkin asettaneet lainanhakijoille muutamia tärkeitä hakukriteerejä, joiden avulla luotonmyöntäjä pyrkii varmistamaan, että lainan takaisinmaksu onnistuu aina sovitun aikataulun mukaisesti.

Myönteisen luottopäätöksen saamiseksi sinun tulee olla vähintään täysi-ikäinen ja asua Suomessa vakituisesti. Monilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla alaikäraja joustoluottotilin avaamiseksi on kuitenkin virallista täysi-ikäisyyttä korkeampi, usein 20–25 vuotta. Korkea alaikäraja johtuu siitä, että vanhemmalle hakijalle on ehtinyt kertyä pitempi luottohistoria, jonka avulla luotonmyöntäjä pystyy aina arvioimaan hakijan maksukykyä paremmin.

Lisäksi joustoluoton hakeminen edellyttää sinulta puhtaita luottotietoja. Puhdas maksuhistoria on erittäin tärkeä kriteeri, sillä luottohakemuksen lähettämisen jälkeen pankit ja rahoituslaitokset tarkistavat luottotietosi aina ennen hakemuksen ottamista käsittelyyn. Jos luottotiedot eivät ole kunnossa, lainahakemus mitä todennäköisimmin hylätään automaattisesti.

Edellä mainittujen ehtojen lisäksi sinulla tulisi olla suomalainen pankkitili, jonne voit nostaa joustotililtä lainaa. Lainasopimuksen allekirjoittaminen ja henkilöllisyyden todentaminen edellyttävät myös omia verkkopankkitunnuksia. Lisäksi luotonmyöntäjät saattavat pyytää sinulta myös suomalaista puhelinnumeroa.

Täytä lainahakemus aina mahdollisimman huolellisesti, jolloin varmistat, että hakemuksesi päätyy nopeasti käsittelyyn. Jos hakemuksesi on mennyt läpi, saat ensimmäiset lainatarjoukset luotonmyöntäjiltä jopa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Joustoluottoa heti ilman liitteitä

Saat joustoluottoa joissakin tapauksissa jopa täysin ilman liitteitä. Jos haet esimerkiksi 1 000 euron joustoluottoa, luotonmyöntäjöt eivät välttämättä edellytä sinulta ollenkaan säännöllisiä kuukausituloja. Tällöin joustoluotto voidaan avata käyttöösi jopa täysin ilman liitteitä.

Jos suunnitelmissa on hakea suurempaa joustoluottoa, sinun tulee mitä todennäköisimmin osoittaa lainahakemuksessa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa. Kuukausitulojen ei välttämättä tarvitse olla kovin suuret, joten voit hakea joustoluottoa myös eläkeläisenä, opiskelijana tai ollessasi vain osa-aikatöissä. Pidä kuitenkin mielessä, että pientäkään joustoluottotiliä ei kannata avata silloin, jos et ole täysin varma, miten maksat luoton takaisin.

Joustoluoton korko

Jokainen joustoluoton mahdollisuutta harkitseva kuluttaja haluaa varmasti löytää luotolle mahdollisimman edullisen koron. Koska joustoluotto on vakuudeton luotto, on aina hyvä pitää mielessä, että lainan kustannukset ovat vakuudellisiin lainoihin verrattuna hieman korkeammat. Tämä johtuu siitä, että vakuuksien puuttuessa luotonmyöntäjä pyrkii kompensoimaan lainaamisen riskiä nostamalla lainakustannuksia.

Uusien korkokattomääräysten ja kasvaneen kilpailun myötä joustoluoton korko on kuitenkin tänä päivänä huomattavasti edullisempi kuin aikaisemmin. Joustoluoton korko vaihtelee 4–20 % välillä, eli kuluttaja voi saada hyvinkin edullisella korolla varustettua luottoa ilman vakuuksia.

Mistä joustoluoton korko muodostuu?

Joustoluoton korko muodostuu monista tärkeistä tekijöistä. Luoton korko voidaan jakaa viitekorkoon ja marginaalikorkoon, jotka muodostavat yhdessä lainan nimelliskoron. Luoton viitekorko määräytyy vallitsevien lainamarkkinoiden tilanteen mukaan, kun taas luoton marginaalikorko perustuu luotonmyöntäjän muodostamaan asiakaskohtaiseen korkoon, joka määräytyy aina hakijan osoittaman maksukyvyn ja luotonmyöntäjän oman korkotason pohjalta.

Kun täytät lainahakemuksen huolellisesti, täytät kaikki luotonmyöntäjät asettamat ehdot ja osoitat, että pystyt maksamaan lainan takaisin, saat mitä todennäköisemmin myös entistä kilpailukykyisellämmälä korolla varustettua lainaa.

Joustoluoton muut lainakustannukset

Joustoluoton nimelliskoron lisäksi lainaan liittyy myös muita lainakustannuksia. Kun haet lainaa ilman vakuuksia, juuri näihin luottokustannuksiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä lainan nimelliskorko voi aluksi vaikuttaa edulliselta, mutta lainan päälle lisättävät muut kulut saattavatkin yllättäen nostaa lainan lopullista hintalappua reilulla kädellä.

Luoton muita kustannuksia ovat esimerkiksi luoton avaamisesta perittävä avausmaksu sekä luotonmyöntäjät veloittamat palvelumaksut, tilinhoitokulut ja laskutuslisät.

Joustoluoton todellinen vuosikorko on tärkeä ottaa huomioon

Kun lainan muut kustannukset lisätään yhteen lainan nimelliskoron kanssa, voidaan lainalle laskea todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko on tärkeä huomioida aina lainakustannuksia verratessa, sillä todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät kustannukset vuositasolla. Myös lainojen vertailu perustuu lainatarjousten todellisten vuosikustannusten vertaamiseen. Siksi sitä kannattaa hyödyntää joustoluottoa haettaessa.

Esimerkki: Olet hakemassa 5 000 euron joustoluottoa, jonka nimelliskorko on 6 % ja vertaat sitä toisen pankin tarjoamaan 5 000 euron joustoluottoon, jonka nimelliskorko on 8 %, nopealla silmäyksellä ensimmäinen vaihtoehto vaikuttaa loogisesti edullisemmalta.

Kun vertaat luottoja toisiinsa hieman tarkemmin, huomaat yllättäen, että ensimmäisen luoton todellinen vuosikorko onkin 12,5 %, kun taas toisen luoton todellinen vuosikorko on 11,5 %. Todellista vuosikorkoa vertaamalla selviääkin, että ensisilmäyksellä kalliimmalta vaikuttava joustoluotto onkin loppujen lopuksi edullisempi!

Paras joustoluotto netistä ilman vakuuksia

Lainamarkkinat ovat tänä päivänä pullollaan erilaisia joustoluottoja. Oli suunnitelmissasi sitten hakea pienempää joustoluottoa arjen odottamattomien kulujen kattamiseen tai suurempaa luottoa vaikkapa koko perheen lomamatkaa varten, lainatarjouksia kannattaa pyytää mahdollisimman monelta eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Joustoluoton hakeminen on helppoa, sillä luottopäätöksen voi saada suoraan verkosta. Erillisiä lainaneuvotteluita ei tarvita ja pienempi joustoluotto voidaan myöntää heti käyttöön.

Paras joustoluotto selviääkin yleensä vertailemalla. Sopivan joustoluoton löytäminen voi kuitenkin tuntua haastavalta, sillä pankit ja rahoituslaitokset päivittävät lainaehtoja lähes koko ajan. Vaikka vakuudettomia kulutusluottoja löytyy lainamarkkinoilta moneen eri käyttötarkoitukseen, laaja tarjonta voi johtaa myös siihen, että juuri omanlaista lainaa on vaikea löytää.

Joustoluottojen vertailu onkin aina todella kannattavaa, sillä vertailun ansiosta erot eri luotonmyöntäjien tarjoamien joustoluottojen välillä tulevat parhaiten esille.Vaikka parhaan joustoluoton valintaan ei löydy pelkästään yhtä ja oikeaa tapaa, luoton kilpailuttaminen on todistetusti tehokas ja luotettava tapa säästää lainakustannuksissa selvää rahaa – kilpailuttamalla lainat voit säästää lainakustannuksissa jopa usean sadan euron edestä rahaa!

Kilpailuta joustoluotto – saat edullisen lainan

Joustoluotto on helppo kilpailuttaa verkossa. Lainahakemuksen täyttäminen ei vie parhaimmillaan kuin muutaman minuutin ja hakemus välitetään hetkessä kymmenille eri pankeille ja rahoituslaitoksille samanaikaisesti.

Joustoluottojen kilpailutus perustuu useiden lainatarjousten vertaamiseen samanaikaisesti. Vertaamalla lainatarjouksia toisiinsa, hintaerot edullisten ja kalliiden lainojen välillä saadaan helposti esiin. Lainojen vertailu perustuu todellisten vuosikustannusten vertaamiseen, joten lainojen kilpailutus antaa realistisen kuvan siitä, mitä joustoluotto tulee sinulle kustantamaan.

Täytä ilmainen hakemus heti

Lainahakemuksen täyttäminen lainavertailupalvelussa on sinulle kuluttajana täysin ilmaista. Tämä johtuu siitä, että luotonmyöntäjät maksavat palkkion lainavertailupalvelussa silloin, kun lainasopimus on päässyt syntymään lainavertailun kautta. Saat siis huoletta kilpailuttaa lainat niin usein kuin haluat ja täysin ilman sitoumuksia.

Joustoluotot kilpailuttamalla voit selvittää todenmukaisesti ja puolueettomasti, millaisella korolla voit saada lainaa. Hakemus ei vie parhaimmillaan kuin muutaman minuutin ja saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jopa heti.

Rahat tilille jopa samana päivänä

Rahantarve voi yllättää hyvinkin nopeasti ja oma pankkitililtä löytyy tietysti juuri sinä pyöreät nolla euroa. Joustoluotto on kätevä vaihtoehto silloin, kun lopullisia kustannuksia on vaikeaa arvioida etukäteen, mutta se tarjoaa monipuolisen ja joustavan rahoitusmenetelmän myös silloin, kun tuleviin menoihin halutaan varautua hyvissä ajoin.

Joustoluoton avaaminen on helppoa ja nopeaa, joten lainanhaussa ei kannata turhaan kiirehtiä. Kun joustoluotto kilpailutetaan, edullisin luotto voi löytyä parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa.

Lainasopimus on helppo allekirjoittaa sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla. Kun sopiva lainatarjous on löytynyt, sinun tulee vain hyväksyä lainaehdot, allekirjoittaa sopimus ja joustoluotto voidaan avata välittömästi käyttöösi, jolloin voit nostaa haluamasi summan heti tilille.

Hae lainaa heti tilille

Yksi vakuudettoman joustoluoton kiistattomimpia etuja on sen helppo sähköinen hakuprosessi ja hakemusten nopeat käsittelyajat. Lisäksi voit hakea lainaa netissä vuorokauden ympäri.

Monet verkossa toimivista pankeista ja rahoituslaitoksista ovat pidentäneet aukioloaikojaan normaalien toimistoaikojen ulkopuolelle, joten lainahakemuksia voidaan ottaa käsittelyyn myös illalla ja viikonloppuisin. Myönteinen lainapäätös on siis mahdollista saada oikeastaan milloin tahansa.

Voit kilpailuttaa joustoluotot juuri silloin, kun sinulle sopii parhaiten – oli se sitten aamulla aamiaisen lomassa tai iltauutisia katsellen. Jos haluat varmistaa, että saat mahdollisimman monta lainatarjousta kerralla, hakemus kannattaa kuitenkin jättää mahdollisuuksien mukaan viimeistään iltapäivällä. Näin saat varmistuksen siitä, että luottohakemus välitetään vielä samana päivänä mahdollisimman monelle luotonmyöntäjälle.

Pidä kuitenkin mielessä, että vaikka voit tehdä luottohakemuksen verkossa vuorokauden ympäri, joustoluotto voidaan lain mukaan maksaa tilillesi klo 7–23 välisenä aikana.

Jos siis allekirjoitat lainasopimuksen illalla vasta klo 23 jälkeen, joustoluotto voidaan maksaa tilillesi aikaisintaan seuraavana aamuna. Laina pyritään kuitenkin maksamaan tilillesi heti, kun se on mahdollista. Tästä syystä joustoluoton hakeminen verkossa säästää aikaa ja vaivaa.

Joustoluoton hakeminen on helppoa

Joustoluoton hakeminen ja kilpailuttaminen on todella helppoa, sillä lainavertailupalvelu hoitaa kilpailutuksen puolestasi. Sinun ei tarvitse tehdä monimutkaisia laskutoimituksia tai verrata lainatarjouksia yksitellen toisiinsa. Joustoluottojen kilpailutus tapahtuu nopeasti, joten voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Näin kilpailutat joustoluotot

Voit hakea joustoluottoja heti tilille kilpailuttamalla luotot helposti lainavertailupalvelun kautta. Kilpailuttaminen alkaa sopivan lainasumman ja laina-ajan valinnalla. Tämän jälkeen voit täyttää luottohakemuksen, jonka jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset jopa muutamissa minuuteissa.

Saamasi lainatarjoukset järjestetään selkeään järjestykseen, josta näet kaikki lainakustannukset helposti samasta paikkaa. Näin joustoluoton takaisinmaksu ei tule aiheuttamaan ikäviä yllätyksiä.

Saat myönteisen luottopäätöksen jopa välittömästi hakemuksen jätettyäsi. Varaa riittävästi aikaa tutustuaksesi lainaehtoihin kaikessa rauhassa ja mikäli lainatarjous herättää kysyttävää, ota yhteyttä luotonmyöntäjään. Jos et ole tyytyväinen lainatarjouksen sisältöön, voit jättää hakemuksen sikseen.

Joustoluotto on monipuolinen laina ilman vakuuksia

Joustoluotto on yksi monipuolisimmista lainoista ilman vakuuksia, sillä luottotili on mahdollista avata omaan käyttöön jo ennen varsinaisen lainantarpeen syntyä. Koska joustoluotto on jatkuva laina, voit tehdä sen avulla arjen suurempia ja pienempiä ostoja nopeasti ja helposti, koska joustoluotto on käytössäsi juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Voit lyhentää joustoluottoa takaisin sopivissa erissä. Vastaavasti voit maksaa lainaamasi summan heti seuraavana palkkapäivänä pois. Saat uutta lainaa käyttöösi samaan tahtiin, kun lyhennät entistä pois.

Kun täytät luottohakemuksen verkossa, saat luoton jopa heti käyttöösi. Lainan korko pysyy maltillisena, kun kilpailutat joustoluotot huolellisesti. Luottojen kilpailuttaminen on ilmaista, eikä sido sinua missään nimessä ottamaan luottoa, jos sopivaa tarjousta ei löydy.

Hae edullinen joustoluotto jo tänään

Joustoluotto heti tilille on helppo avata omaan käyttöön milloin tahansa. Hae luottoa sähköisesti vaikkapa lounastauolla tai samalla, kun odotat perunoiden keittymistä. Luottohakemuksen täyttämiseen tarvitset nettiyhteydellä varustetun älylaitteen ja verkkopankkitunnukset. Varaa lisäksi mukaan kaikki tarvittavat liitteet, kuten palkkakuitit.

Kun lähetät lainahakemuksen jo aamulla, saat joustoluoton tilille jo saman vuorokauden sisällä. Täytä ilmainen lainahakemus jo tänään ja hae kilpailukykyisellä korolla varustettua luottoa oman tarpeesi mukaan!

Joustoluotto: Usein kysytyt kysymykset

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on vakuudeton laina, jota voit hakea kokonaan sähköisesti.

Miten joustoluotto toimii?

Joustoluotto toimii luottokortin tapaan. Sinulle myönnetään luottotili, jossa on luottolimiitti, eli käyttöösi myönnetään "X euroa" käytettäväksi. Voit nostaa luottotililtä vapaasti rahaa omalle tilillesi, jolloin maksat korkoa vain siitä osasta, jonka olet nostanut tilillesi. Uutta luottoa vapautuu käyttöön sitä mukaan, kun luottoa maksetaan takaisin.

Kuinka paljon voin saada joustoluottoa?

Voit saada joustoluottoa sen verran, kun taloudellinen tilanteesi sallii. Yleensä joustoluotto on määrältään 1 000 – 60 000 euroa. Lainaa kannattaa hakea aina vain sen verran, kun tarvitsee ja on valmis maksamaan takaisin.

Kuka voi saada joustoluottoa heti tilille?

Joustoluottoa voidaan myöntää vähintään täysi-ikäiselle, Suomessa pysyvästi asuvalle henkilölle, joka on hoitanut raha-asiansa kunnollisesti ja jolla on säännölliset tulot ja suomalaiset verkkopankkitunnukset. On suositeltavaa, että tarkistat pankkikohtaiset kriteerit ennen luoton hakemista, sillä hakukriteerit voivat vaihdella eri luotonmyöntäjien välillä jonkin verran.

Miten joustoluotto eroaa muista vakuudettomista lainoista?

Suurin ero joustoluoton ja muiden vakuudettomien kulutusluottojen välillä on se, että joustoluotto on pitkäaikaiseen käyttöön suunnattu laina. Voit siis saada luottoa uudelleen käyttöösi sitä mukaan, kun maksat edellistä takaisin.

Saanko joustoluoton heti tilille?

Joustoluotto heti tilille onnistuu helpoiten niin, että jätät luottohakemuksen mahdollisimman nopeasti lainavertailupalvelun kautta. Näin saat nopeasti lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Kun lainasopimus on allekirjoitettu, voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä.

Kuinka lyhennän lainaa?

Voit lyhentää lainaa joko minimilyhennyksen tai tätä suuremman kuukausierän verran. Voit myös maksaa koko luoton kerralla heti takaisin, jolloin säästät lainakustannuksissa. Tarkemmat tiedot lainan lyhentämiseen löydät lainasopimuksesta.

Millainen korko joustoluotolla on?

Joustoluoton korko määräytyy monien eri tekijöiden kautta. Lainan korko vaihtelee 4–20 % välillä, mutta oman henkilökohtaisen korkotason saat vain hakemalla lainaa.

Mikä laina-aika joustoluotolla on?

Joustoluoton laina-aika on normaalisti 1–20 vuotta. Laina-aika riippuu siitä, kuinka paljon haet luottoa ja kuinka suuren lainan taloudellinen tilanteesi mahdollistaa.

Kenelle joustoluotto sopii?

Joustoluotto sopii moneen eri käyttötarkoitukseen – hae joustoluottoa helposti vaikkapa remonttia tai lomamatkaa varten. Voit myös avata luottotilin valmiiksi tulevia kuluja varten. Saat käyttää luoton juuri siihen tarkoitukseen kuin itse haluat!

Maksaako lainojen kilpailutus netissä?

Hakemus joustoluottoa varten on sinulle kuluttajana täysin ilmainen, eikä sido ottamaan lainaa, jos sopivaa lainatarjousta ei löydy.

Miksi hakemukseni on hylätty?

Joustoluotto edellyttää, että täytät luotonmyöntäjät asettamat ehdot. Esimerkiksi merkintä luottotiedoissa voi johtaa siihen, että hakemuksesi hylätään. Myös liian suuri lainasumma tulotasoosi nähden saattaa olla syynä lainahakemuksen hylkäämiselle. Vain sellaiset hakijat, jotka täyttävät kaikki lainaehdot, saavat lainatarjouksia eri luotonmyöntäjiltä.