Helppo pikavippi heti tilille ilman vakuuksia


Helppo pikavippi sopii äkilliseen rahantarpeeseen. Hae pikalainaa jo nyt ja voit saada rahat tilille jo tänään.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Lainojen kilpailutuspalvelumme sinulla on mahdollisuus saada edullinen pikavippi nopeasti tilille. Yhdellä lainahakemuksella tavoitat yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, jotka myöntävät nopeaa pikalainaa heti tilille. Pikavippi on nopeasti haettava pikalaina, jonka saat ilman vakuuksia tai takaajia.

Nimensä mukaisesti pikavippi on oivallinen lainamuoto silloin, kun tarvitset luottoa nopeasti. Yleensä pikavippi otetaan lyhyeksi aikaa, jolloin laina-aika asettuu haarukkaan 2–24 kk.

Pikavippi sopii esimerkiksi uuden puhelimen hankintaan, lemmikkisi eläinlääkärimaksun maksamiseen, lomalle varakassaksi tai yllättävien laskujen maksamiseen. Pikavipin käytöstä päätät sinä itse ja tämä lainamuoto sopii monenlaisiin kulutustarpeisiin.

Pikavippi kannattaa hakea palvelumme kautta. Hakeminen ei maksa mitään, eikä velvoita sinun hyväksymään tai edes harkitsemaan lainatarjouksia.

Heti tilille maksettava pikavippi sopii moneen tilanteeseen

Pikavippi sopii parhaiten yllättävään ja kiireelliseen rahoitustarpeeseen, koska pikalaina maksetaan yleensä heti tilille tai ainakin saman päivän aikana. Voit nostaa pikalainaa useimmilta rahoituslaitoksilta myös viikonloppuisin. Yöaikaan lainaa ei kuitenkaan saa lain mukaan maksaa tilille.

Heti tilille maksettava pikavippi voi pelastaa sinut pienestä tai hieman suuremmastakin pulasta. Pikavippi otetaan hyvin usein esimerkiksi äkilliseen hammaslääkärikäyntiin tai rikkoutuneen tavaran uusimiseen. Elämä voi kuitenkin yllättää myös iloisesti.

Vanha ystäväsi voi tulla piipahtamaan luonasi tai saat kutsun kaveriporukan illanistujaisiin. Klassisessa tilanteessa juhlaviikonloppu olisi edessä, mutta palkka tulee vasta maanantaina. Näissä tilanteissa helppo pikavippi voi kirjaimellisesti pelastaa päiväsi!

Helppo pikavippi voi järjestyä edullisesti

Pikavipeillä on edelleenkin hieman huono maine, johtuen aikaisimmin villeinä rehottaneista vuosikoroista ja kuluista. Vielä muutama vuosi sitten pikavipin todellinen vuosikorko saattoi olla useita satoja prosentteja.

Lainsäädännössä määritellään pikavippien korko- ja kulukatto

Vuonna 2019 pikavippien ja muiden vakuudettomien lainojen korkeille koroille ja kuluille laitettiin lainsäädännön kautta stoppi.

Tuolloin eduskunnassa hyväksyttiin laki lainojen korko- ja kulukatosta. Uuden lain myötä lainan vuosikorko (nimelliskorko) saa olla enintään 20 % vuodessa ja kuluja lainasta saa kertyä enintään 0,01 prosenttia päivässä ja maksimissaan 150 euroa vuodessa.

Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kustannukset

Todellinen vuosikorko on luku, joka pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät vuosittaiset kustannukset.

Lainan nimelliskorko haukkaa suurimman osan lainan kokonaiskustannuksista vuodessa. Nimelliskorolla tarkoitetaan lainan korkoa, joka ei sisällä muita lainaan liittyviä kustannuksia. Lain mukaan nimelliskorko saa olla enintään 20 % vuodessa.

Todellinen vuosikorko sen sijaan pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät kustannukset, joita nimelliskoron lisäksi voivat olla avausmaksu, tilinhoitopalkkiot, laskutuslisät ja joustoluotossa nostopalkkiot. Korko- ja kulukattolain myötä vakuudettomien luottojen "muut kulut" ovat laskeneet huomattavasti.

Todellinen vuosikorko perustuu sinusta tehtävään luottoarvioon

Lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee sinusta lainahakemuksen perusteella tehtävän luottoluokituksen mukaan. Voit siis saada lainaa hyvin erilaisella korolla kuin esimerkiksi naapurisi.

Hyvin raha-asiat hoitamalla saat edullista lainaa

Vakuudettomissa luotoissa (kuten pikavipeissä) luotonantajan riski on suurempi kuin vakuudellisissa lainoissa. Sinusta tehtävä luottoarvio toimii tällöin eräänlaisena ”vakuutena” luotonantajalle. Mitä tasapainoisempi taloustilanne sinulla on, sitä edullisemmin saat lainaa.

Kilpailuttamalla lainat vertailupalvelussamme saat hyvin todennäköisesti lainaa paremmilla ehdoilla kuin sattumanvaraisesti yksittäisiä lainahakemuksia lähettelemällä.

Lainalaskurilla voit testata millainen laina sinulle sopisi

Ennen kuin haet pikavippiä sinun kannattaa käyttää hetki aikaa muutaman tärkeän asian miettimiseen. Pikavippi tarvitaan yleensä kiireellisesti, jolloin sinulla ei välttämättä ole tuntikausia aikaa pohtia lainaan liittyviä kysymyksiä.

Kuitenkin seuraavien asioiden miettimiseen kannattaa muutama minuutti käyttää. Lainahakemuksen yhteydessä olevasta lainalaskurin avulla saat suuntaa-antavan käsityksen kuukausierästä ja laina-ajasta.

Sinä päätät millaisen lainan haluat

Voit itse vaikuttaa lainan ehtoihin ja kustannuksiin valitsemalla tilanteesi parhaiten sopiva laina-aika, lainasumma ja lainan takaisinmaksuaika.

Kaikki edellä mainitut tekijät vaikuttavat toisiinsa. Mitä pidempi laina-aika sitä pienempi kuukausierä lainassa on, mutta vastaavasti lainan kokonaiskustannukset kasvavat laina-ajan pidentyessä.

Lainalaskurin avulla voit mallailla erilaisia vaihtoehtoja. Kuitenkin lopullinen lainasumma, laina-aika ja kuukausierä tarkentuvat vasta hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lainaa kannattaa hakea vertailupalvelumme kautta

Oli mielessäsi pieni tai suuri laina, sinun kannattaa aina vertailla lainat ennen kun teet päätöksen. Korkokaton sisälläkin lainojen koroissa ja kuluissa on suuria eroja.

Voit hakea lainaa palvelumme kautta yhdellä hakemuksella, joka lähetetään kaikille yhteistyökumppaneillemme. Parhaassa tapauksessa saat kymmeniä lainatarjouksia!

Luonnollisesti säästät aikaa ja rahaa huomattavasti, koska lainojen itsenäinen vertaileminen tarkoittaa jokaisella rahoituslaitoksella hakemuksen laittamista erikseen.

Lisäksi mielenkiintoinen nyanssi on myös se, että suurin osa pikalainaa tarjoavista rahoituslaitoksista Suomessa löytyvät palvelustamme, jolloin sinun ei tarvitse lähettää yksittäisisiä hakemuksia löytääksesi lainaa ilman vakuuksia helposti ja nopeasti.

Onko helppo pikavippi kannattava lainamuoto?

Heti tilille maksettava pikavippi on silloin järkevä vaihtoehto, kun sen kustannukset ovat pienemmät kuin siitä saamasi hyöty. Pikavippi sopii erityisesti nopeaan lainatarpeeseen ja sen avulla voit joskus pelastautua pahastakin pulasta.

Voit hakea lainaa myös testimielessä, koska luoton hakeminen ei vielä sido sinua ottamaan lainaa. Vertailemalla lainat helposti ja nopeasti palvelussamme saat käsityksen sinulle mahdollisten lainojen kustannuksista. Luotto voi saada hyvin erilaisilla hinnoilla ja ehdoilla.

Hae lainaa sinulle sopivilla ehdoilla

Todellinen vuosikorko on luku, johon kannattaa kiinnittää huomioita. Sekään ei aina kuitenkaan kerro, onko laina juuri sinulle kannattava vai ei.

Toisinaan lainan korosta ja kustannuksista kannattaa joustaa, jos kuukausierä on oleellisesti pienempi, sillä voit halutessasi lyhentää lainaa enemmän kuin minimikuukausierä ja säästää nain kustannuksissa.

Voit nostaa kuluiltaan kalliimman lainan, jos se on kokonaisuus arvioiden paras vaihtoehto. Liian suuri kuukausierä voi ajaa sinut taloudelliseen ahdinkoon nopeasti, jos et selviä kuukausittaisista maksuista.

Voit aina lyhentää lainaa vähimmäiserää suuremmalla summalla niin halutessasi. Lainan voi maksaa myös ennenaikaisesti pois.

Mieti mikä olisi sinulle sopiva kuukausierä ja laina-aika

Lainan hakemisen pohtiminen kannattaa aloittaa kuukausittaisesta maksuvalmiudestasi. Pohdi lainaa hakiessasi mikä on kuukausibudjettisi, ja minkälaisella summalla pystyisit lyhentämään lainaa. Lainan todellinen vuosikorko on tärkeä luku, mutta vielä oleellisempaa on maksukykysi.

Omaa kuukausibudjettia ei kannata vetää liian tiukille, koska elämässä sattuu ja tapahtuu kaikkea yllättävää. Taloudellisen tilanteesi mukaisesti voit tarvittaessa lyhentää lainaa aina suunniteltua suuremmalla summalla, jonka seurauksena lainan kustannukset pienenevät.

Kuinka paljon pikalainaa voit saada?  

Lainojen vertailupalvelumme kautta haettavat pikavipit ovat hyvin erisuuruisia. Yleisimmin ne asettuvat 500–5000 euron haarukkaan. Pikavippi voi kuitenkin olla lainasummaltaan suurempi tai pienempi.

Tuhansien eurojen vakuudettomia lainoja kuitenkaan harvoin otetaan pikavipeille tyypillisillä 1–12 kuukauden laina-ajoilla. Tässä mielessä suuremmat lainat ovat pikemmin vakuudettomia kertaluottoja kuin pikavippejä.

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 100–60 000 euron väliltä. Suurissa lainoissa maksuaika voi olla maksimissaan 15 vuotta. Vertailupalvelumme kautta lainapäätöksen saat nopeasti ja rahat tilille usein samana päivänä.

Lainapäätöksen saat sähköpostiisi sen jälkeen, kun olet hyväksynyt sen verkkopankkitunnuksillasi.

Kuka voi saada pikalainaa?

Pikalainan saamiseksi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, nauttia säännöllisistä tuloista ja luottotiedoissasi ei saa olla aktiivisia maksuhäiriömerkintöjä.

Minimivaatimuksien täyttäminen ei ole kuitenkaan takuu siitä, että saat myönteisen lainapäätöksen.

Luotonantajat ovat kiinnostuneita ennen kaikkea kuukausittaisesta maksukyvystäsi. Mikäli taloutesi on tasapainossa, saat lainaa edullisella korolla. Sen sijaan, jos sinulla on olemassa olevaa velkaa paljon, niin luotonmyöntäminen riippuu kokonaisarviostasi.

Jos selviät helposti vanhoista lainoistasi, niin voit hakea lisälainaa taloudellisen tilanteesi mukaisesti.

Hae lainaa kuitenkin vain silloin, kun olet varma lainan takaisinmaksusta. Tänä päivänä voit nostaa helposti liikaa lainaa ja joutua taloudellisiin ongelmiin! 

Missä tilanteissa helppo pikavippi kannattaa jättää ottamatta?

Pikalainoja mainostetaan usein lauseilla, kuten: ”Rahat saat heti tilille” tai ”Haluatko rahat nopeasti tilille”? Usein pikalainan kohdalla saatkin heti lainapäätöksen hyväksymisen jälkeen rahat tilillesi, mainokset ovat siis oikeassa tältä osin.  

Rahat nopeasti tilille ei kuitenkaan saa olla ainut kriteeri lainan ottamiselle. Pikavippi sitoo sinua usein vähintään kuukausiksi, joskus jopa pariksi vuodeksi. Pikavippi on laina siinä missä muutkin lainat, eikä lainaa kannata ottaa ikinä turhaan tai kevytmielisesti.

Ennen lainatarjouksen hyväksymistä sinun kannattaa miettiä tarkkaan, onko laina tilanteessasi todella välttämätön. Pikalainaa ei kannata ottaa myöskään silloin, kun sinulla on entuudestaan paljon velkaa. Lainojen kasaantuessa velkataakka voi hyvin nopeasti kasvaa liian suureksi.

Mikäli lainantarpeesi on luonteeltaan jatkuvaa tai epäsäännöllistä, tulee tarvittaessa nostettava joustoluotto tai luottokortti usein pikavippiä edullisemmaksi vaihtoehdoksi.

Helppo pikavippi: Usein kysytyt kysymykset

Miten löydän edullisimmat pikavipit?

Sinulle parhaimmat pikavipit kannattaa aina kilpailuttaa. Lainojen vertailupalvelumme kautta tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankki ja rahoituslaitosta, jotka myöntävät pikalainaa.

Millaiset kriteerit pikavipin hakemiselle ovat?

Pikavippiä voi hakea täysi-ikäinen, säännöllisiä palkka- tai eläketuloja nauttiva, puhtaat luottotiedot omaava ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Pikavippiä saadaksesi sinulla ei myöskään saa olla tuloihisi nähden liikaa olemassa oleva lainaa.

Maksaako pikavipin hakeminen palvelunne kautta?

Lainan hakeminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Saat lainatarjouksia sähköpostiisi ja voit tutustua niihin rauhassa.

Voinko saada pikavippiä ilman palkkatodistuksia?

Yleensä pieniä pikalainoja varten sinun ei tarvitse toimittaa todistuksia palkka- tai eläketuloistasi. Kuitenkin näitä saatetaan vaatia, eli varaudu esittämään ne pyydettäessä.