Halvin laina netistä ilman vakuuksia


Tarvitsetko halpaa lainaa heti tilille? Täytä lainahakemus ja valitse edullisin laina useiden eri lainatarjousten joukosta.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Onko tavoitteenasi löytää halvin laina? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan, koska palvelumme avulla edullisin laina löytyy nopeasti ja helposti. Edullista lainaa ei ole aina itsenäisesti helppo löytää, sillä kilpailu lainantarjoajien välillä käy kuumana.

Lainamarkkinoinnin kautta hakijalle välitetään mielikuvia toinen toistaan edullisimmista lainoista. Mainosten perusteella lähes jokainen laina vaikuttaa täydelliseltä valinnalta. Todellisuudessa lainamainoksien korot ovat vain suuntaa antavia, sillä lopullinen lainatarjous tehdään aina henkilökohtaisen luottoluokituksesi perusteella.

Lainojen vertailupalvelumme edullinen ja eikä sido sinua mihinkään. Palvelusta löytyy yli 30 luotettavaa pankkia ja rahoituslaitosta. Yhdellä hakemuksella tavoitat kaikki yhteistyökumppanimme ja saat ensimmäiset tarjoukset muutamassa minuutissa!

Lainojen kilpailuttaminen on nykyaikaa

Edullisin laina löytyy tänä päivänä yhä useammin netistä. Aikaisemmin lainaneuvotteluun paikallispankkiin mentiin lakki kourassa ja poistuttiin joko lainasopimus takataskussa tai pää painuksissa. Nykyään edullinen luotto löytyy useimmiten netistä lainanvertailupalvelun avulla.

Myös monet pankit ja rahoituslaitokset ovat lainankilpailutuspalveluiden myötä lähteneet mukaan luottokilpailuun. Kaikki palvelumme yhteistyökumppanit myöntävät halpaa lainaa ilman vakuuksia, kunhan luottoluokituksesi on kunnossa.

Lainojen vertailupalvelumme kautta saamissasi lainatarjouksissa luoton korko ja kulut esitetään selkeästi, eikä sinun tarvitse zoomata näyttöä saadaksesi selvää pienellä präntätystä tekstistä. Lisäksi saat rauhassa miettiä ja vertailla saamiasi tarjouksia, mitään kiirettä ei ole.

Millaisia kuluja halvin laina sisältää?

Lainojen kulut vaihtelevat paljon pankkien ja rahoituslaitoksien välillä, eikä ensimmäinen tarjous välttämättä ole halvin. Edullinen luotto löytyy helpoiten ja nopeimmin lainojen vertailun avulla. Tänä päivänä lainojen kilpailuttaminen käy helposti ja nopeasti.

Lainaan liittyvät kulut vaikuttavat luottokustannuksien yhteismäärään. Lainan todellinen vuosikorko koostuu nimelliskorosta ja lainan muista kustannuksista. Esittelemme seuraavaksi tarkemmin lainaan liittyvät kustannukset.

Vuonna 2019 voimaan astuneen korkokattolain myötä lainan vuosikorko saa olla enintään 0,01 % päivässä ja maksimissaan 150 euroa vuodessa. Ohessa kerromme mitä lainan nimelliskorolla tarkoitetaan ja mitä muita kuluja lainaan sisältyy.

Nimelliskorko saa olla enintään 20 %

Nimelliskorolla tarkoitetaan lainan vuosittaista korkoa, johon ei ole muita kustannuksia. Vuonna 2019 voimaan astunut korkokatto madalsi villinä rehottavia vuosikorkoja. Kuitenkin korkohaarukan sisälläkin esiintyy suuresti vaihtelua lainojen nimelliskoroissa.

Korko tarkoittaa lainan pääoman päälle maksettavaa prosentuaalista lisää. Kyseessä on luotonantajan ottama voitto lainasta. Edullinen laina sisältää kohtuullisen koron suhteessa lainamäärään. Lainatarjouksia tutkittaessa korko onkin ensimmäisiä asioita, joihin kiinnitetään huomiota, sillä kyseessä on suurin lainan kuluerä.

Huomioi ennen lainan hakemista, että pidempi laina-aika nostaa lainan kokonaiskuluja, vaikka lainan korko olisi sama. Toisaalta sama pätee myös toisin päin – lainan voi maksaa takaisin ennenaikaisesti, jolloin lainan kokonaiskulut ovat pienemmät.

Avausmaksu maksetaan lainaa nostettaessa

Vakuudettomien kulutusluottojen noston yhteydessä pitää usein maksaa avausmaksu. Avausmaksun koko riippuu rahoituslaitoksen hinnastosta, lainanhakijan yksilöllisistä tiedoista ja haetusta lainasummasta. Korkokaton myötä lainojen avausmaksut ovat pienentyneet huomattavasti.

Tilinhoitopalkkio maksetaan kuukausittain

Tilinhoitopalkkio on hyvin yleinen kuluerä lainassa, joka lisätään laskuun kuukausittain. Tilinhoitopalkkio maksetaan samalla kuin kuukausittainen lainanlyhennys.

Tämä palkkio on pankin palvelumaksua muistuttava maksu, joka ei ole kovin suuri. Ennen korkokattola nämäkin maksut saattoivat olla kohtuuttoman korkeita, nyt ne vievät huomattavasti pienemmän osan kuukausierästä.

Sen sijaan, jos sinulla on useita lainoja yhtä aikaa, myös tilinhoitomaksuista kertyy nopeasti melkoinen potti. Mikäli sinulta löytyy monia osamaksuja ja kulutusluottoja, kannattaa tutustua lainojen yhdistämisvaihtoehtoon.

Nostopalkkiot liittyvät joustoluottoihin

Nostopalkkiot kuuluvat luottotilin muodossa myönnettäviin lainoihin, joita kutsutaan joustoluotoiksi. Aina ei nostopalkkioita lainan nostamisesta peritä. Ennen korkokattoa oli hyvin yleistä periä kohtuullisia tai kohtuuttomia palkkioita jokaisesta nostosta.

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa myös joustoluotot. Parhaimmillaan joustoluotto on edullinen laina, joka tuo mukavasti joustoa talouteesi.

Joustoluotossa laina-aika määritellään laskennallisesti tietyn pituudeksi, mutta käytännössä voit nostaa lainaa aina uudestaan tarpeen vaatiessa. Korkoa ja kuluja maksat vain nostetusta osasta lainaa. tässä mielessä joustoluotto toimii täysin samalle periaatteella kuin luottokortti.

Mitä tarkoittaa lainan todellinen vuosikorko?

Lainan nimelliskoron lisäksi kuulee usein puhuttavan lainan todellisesta vuosikorosta. Tämä käsite viittaa lainan nimelliskoron ja kaikkien muiden kulujen muodostamaan summaan, Todellinen vuosikorko määritellään aina henkilökohtaisen luottoarviosi perusteella.

Pelkästään lainan nimelliskorkoa ei kannata liikaa tuijottaa, sillä se ei kerro onko kyseessä edullinen laina vai ei. Hinnaltaan paras luotto löytyy lainavertailun avulla. Lainojen vertailupalvelusta saamissa tarjouksissa lainan todellinen vuosikorko esitetään selkeästi, joka helpottaa lainatarjousten vertailua.

Halvin laina sisältää pienen todellisen vuosikoron

Mitä pienempi todellinen vuosikorko on, sitä edullisempi laina on kyseessä. Lain mukaan luotonantajien tulee ilmoittaa lainan todellinen vuosikorko. Joustoluottojen kohdalla kaikkien vuosittaisten kulujen ilmoittaminen etukäteen ei ole välttämättä mahdollista, jos luottoon sisältyy nostopalkkioita. Toisaalta monet joustoluotot tarjoavat ilmaisia nostoja, eli aina ei nostoista mitään kuluja tule.

Mitä erilaisia lainatyyppejä on tarjolla?

Vakuudettomassa kulutusluotossa määrittelet itse lainan käyttötarpeen. Lainaa voi hakea vertailupalvelusta mihin tahansa käyttötarkoitukseen, eikä vakuuksia tai takaajia tarvita. Esittelemme sinulle seuraavaksi joitakin yleisempiä kohteita, joihin vakuudetonta lainaa haetaan.

Autolaina

Auton hankinta on yksi yleisimmistä lainatarpeista. Monet autokaupat tarjoavat rahoitusta, mutta usein halvemmaksi tulee lainojen kilpailuttaminen. Sekä uusien että käytettyjen autojen kauppiaat tekevät usein sopimuksen jonkin tietyn rahoitusyhtiön kanssa, jota ehdottavat kaikille asiakkaille.

Hyvin usein halvemmaksi tulee valita itse luottoyhtiö, josta lainaa hakee. Voit hakea lainaa 70 000 euroon asti yhteistyökumppaneiltamme. Monesti hyvään autodiiliin kannattaa tarttua nopeasti. Tässä mielessä vakuudeton laina on varsin mainio vaihtoehto, sillä nopeimmillaan se maksetaan saman päivän aikana tilillesi.

Lomalaina

Onko mielessäsi unelmien loma? Ehkä haluat tehdä unelmiesi laskettelumatkan Lappiin tai Alpeille? Vai onko mielessäsi lomamatka Etelän lämpöön. Loma on yksi suosituimpia syitä hakea pientä lainaa. Tyypillinen lomalainan koko on 3000 euroa tai alle.

Yksi suosittu vaihtoehto on hakea lomalaina joustoluottona. Joustoluottoa voit nostaa tarpeen mukaan matkan päällä. Lainaa vapautuu sitä mukaan lisää käyttöösi, kun maksat vanhaa pois. Vakuudettoman lainan saa nopeasti tilille, joten se soveltuu loistavasti myös äkkilähtöjen rahoittamiseen.

Tonttilaina ja remonttilaina

Voit saada vertailupalvelumme kautta lainaa 500–70 000 euroa. Tämä haarukka mahdollistaa suurempienkin projektien toteuttamisen.

Asuntolainat kannattaa yleensä hakea omasta pankista, sillä varsinkin kasvukeskuksissa asuntojen hinnat nousevat yli 100 000 euron. Näin suuret vakuudettomat lainat eivät yleensä ole mahdollisia, eivätkä kannattavia verrattuna perinteiseen asuntolainaan.

Edullinen laina remontointiin tai tontin ostoon kannattaa hakea lainojen kilpailutuspalvelumme kautta.

Edullinen laina arjen hankintoihin

Onko puhelimesi mennyt rikki tai kaipaako tietokoneesi päivitystä? Näihin pienempiin hankintoihin on usein tarjolla osamaksuvaihtoehto, mutta usein halvin laina löytyy luotot kilpailuttamalla.

Halvin laina on usein edullisempi kuin osamaksurahoitus

Usein kauppojen ja myymälöiden osamaksu ja rahoitusvaihtoehdot sisältävät korkeita korkoja ja kalliita avaus- ja tilinhoitomaksuja. Usein edullista lainaa vaihtoehdoksi osamaksulle saa nopeasti lainojen vertailupalvelumme kautta.

Miksi halvin laina kannattaa hakea vertailupalvelumme kautta?

Itsenäinen lainojen vertailu ei tänä päivänä ole tarpeen, sillä lainojen kilpailutuspalvelussa ovat mukana hyvin moni Suomessa toimivista pankeista ja rahoituslaitoksista.

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 luotonantajaa, jotka ovat tunnettuja ja vakavaraisia rahoituslaitoksia.

Kilpailuttamalla lainat palvelussamme säästät aikaa ja rahaa. Saamasi lainatarjoukset järjestetään pienimmän koron mukaan. Näet siis nopeasti mikä lainatarjous on edullisin.

Palvelussamme lainat on järjestetty pienimmän koron mukaan, eli näet helposti, mikä lainatarjouksista on paras vaihtoehto sinulle.

Parhaimmillaan saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Kuka voi saada edullisen lainan kilpailutuspalvelun kautta?

Kauttamme kuka tahansa täysi-ikäinen, joka nauttii vakituisista tuloista ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä voi hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Enimmillään vakuudetonta luottoa voi saada 70 000 euroa. Kauttamme saatavissa luotoissa laina-aika on noin 1–15 vuotta. Pienissä pikalainoissa laina-aika voi olla alle vuoden pituinen. ’

Edullinen laina hyvin raha-asiansa hoitaneille

Minimivaatimuksien täyttäminen ei kuitenkaan takaa lainansaantia. Sinun tulee olla hoitanut raha-asiat vähintään kohtuullisen hyvin saadaksesi lainaa. Erityisesti aikaisempien lainojen tulisi olla hyvin hoidettuna. Merkittävät lainarästit, maksuviiveet ja lainojen irtisanomiset heikäntävät mahdollisuuttasi saada uutta lainaa.

Monesti lainoja saatetaan tarjota, vaikka taloutesi ei sitä kestäisi pitkällä tähtäimellä. Sinulla onkin vastuu hakea lainaa kohtuullisesti ja niin, että et joudu maksuvaikeuksiin hieman tiukemmassakaan taloustilanteessa.

Hae edullista lainaa sinulle sopivalla tavalla

Vakuudeton luotto on yläkäsite, joka pitää sisällään paljon erilaisia lainatyyppejä. Perehdymme seuraavaksi tarjolla oleviin erilaisiin lainavaihtoehtoihin.

Pikalaina

Pikalaina on nimensä mukaisesti nopeasti saatava vakuudeton luotto. Suuruudeltaan pikalainat ovat yleensä 500–2000 euron välillä. Pikalainoissa maksuaika on muutamasta kuukaudesta vuoteen.

Pikalainan saat nopeasti

Pikalaina voi parhaimmillaan olla halpa laina ilman vakuuksia. Lainan voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Pikalaina maksetaan yleensä heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Pikalaina voi pelastaa sinut vakavalta katastrofilta, jos esimerkiksi lemmikkisi sairastuu yllättäen ja vaatii hoitoa. Pikalainojen kanssa kannattaa kuitenkin aina käyttää harkintaa ja maksaa vanha laina pois, ennen kuin ottaa uutta.

Vakuudeton kulutusluotto

Edullista lainaa metsästävät ovat varmasti kuulleet puhuttavan kulutusluotoista. Kulutusluotto nimenä viittaa vapaa-aikaan ja kulutukseen tarkoitettuun lainaan. Kulutusluotto on yleensä suurempi kuin pikalaina.

Keskimääräisesti kulutusluottojen hinnat pyörivät 5000–30 000 euron välillä. Toki summa voi olla myös suurempi tai pienempi. Kulutusluotosta on tullut myös yläkäsite, koska sillä tarkoitetaan usein kaikkia vakuudettomia lainoja.

Vakuudeton kulutusluotto sopii mihin hankintaan tahansa

Kulutusluoton käyttötarkoituksen päätät sinä. Vakuudeton kulutusluotto voidaan myöntää sinulla, kunhan läpäiset pankin luottoarvioinnin. Usein tätä lainatyyppiä käytetään esimerkiksi huonekalujen, veneen, moottoripyörän tai uuden tietokoneen hankkimiseen.

Edullisin laina löytyy vertailemalla

Kulutusluottojen välillä korot ja kulut eroavat suuresti toisistaan. Edullinen laina löytyy parhaiten kilpailuttamalla lainavaihtoehdot palvelumme avulla. Halvin laina on helppo tunnistaa, sillä palvelussamme lainatarjoukset ryhmitellään niiden edullisuuden mukaiseen järjestykseen.

Laina-aika kulutusluotoissa on pikalainoja pidempi, koska kyseessä on suurempi laina. Laina-aika voi asettua mihin vaan 1–15 vuoden välillä, lainan suuruudesta riippuen.

Yhdistelylaina

Onko sinulle kertynyt iso liuta kulutusluottoja ja osamaksuja? Lähes poikkeuksetta yhden lainan maksaminen tulee edullisemmaksi kuin useiden pienten luottojen ja osamaksujen kuukausimaksut. Voit saada suuremman edullisen lainan, jonka avulla maksat kaikki vanhat luotot pois. Kyseessä on laina pitkällä maksuajalla, joka mahdollistaa pienemmän kuukausierän. Tämä tarkoittaa sinulle enemmän käyttörahaa kuukaudessa.

Yhdistelylaina kannattaa aina kilpailuttaa

Voit hakea yhdistelylainaa lainojen kilpailutuspalvelumme kautta. Lainan hakuvaiheessa sinulta kysytään vanhoista lainoista, luotoista ja osamaksuista. Voit samassa yhteydessä ruksata, että käytät haettua lainaa vanhojen luottojen poismaksamiseksi.

Jotkut luotonantajat maksavat vanhat lainasaldot pois suoraan luotonantajille. Joissakin tapauksessa sinun tulee itse maksaa lainat pois. Mikäli velkaannut helposti, niin omaehtoinen luottokielto kannattaa aktivoida yhdistelylainan nostamisen jälkeen.

Joustoluotto

Joustoluotto poikkeaa edellä mainituista lainoista siinä, että sitä ei tarvitse nostaa kerralla tilille. Saat luottotilin käyttöösi, josta voit itse tehdä nostoja luottotilin limiitin puitteissa. Voit esimerkiksi hakea joustoluottoa 2000 euroa ja nostaa sitä tilillesi tarpeen mukaan.

Maksat korkoa vain nostamastasi luotosta

Joustoluotossa maksat korkoa vain nostetusta lainasta. Esimerkiksi jos sinulla on 3000 euron joustoluotto ja olet nostanut siitä 500 euroa, maksat korkoja ja kuluja vain 500 eurosta.

Luottoa palautuu takaisin nostettavaksesi sitä mukaan, kun maksat lainaa pois. Toimintaperiaate joustoluotossa on hyvin samanlainen kuin luottokortissa, mutta fyysisen kortin sijaan käytössäsi on luottotili, josta voit siirtää rahaa pankkitilillesi.

Joustoluotto on erinomainen hätävara

Parhaiten joustoluotto soveltuu tilanteisiin, joissa et ole täysin varma siitä, minkä verran lainaa tulet tarvitsemaan. Esimerkiksi lemmikin omistajalla kannattaa olla joustoluotto ”varmuuden vuoksi”. Eläinlääkärikulut nousevat helposti useisiin satoihin euroihin.

Joustoluotto on myös erinomainen lisäkassa remontoidessasi asuntoasi tai kesämökkiä tai ollessasi tien päällä. Yhä useammin joustoluotto otetaan kuitenkin arkisiin menoihin, kuten poikkeuksellisen suurta sähkölaskua varten tai muihin yllättäviin rahareikiin.

Löydä halvin lainan yhteishakijan avulla

Yhteislainassa haet lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa. Luotonantajan näkökulmasta yhteislainan myöntäminen on vähemmän riskitöntä kuin lainan myöntäminen vain yhdelle henkilölle ilman vakuuksia tai takaajia.

Vaikka luotonantajat olisivatkin valmiita myöntämään sinulle lainaa, niin yhteishakijan avulla tarjoillaan yleensä pienempää korkoa. Lainan hakeminen yhteisesti lisää todennäköisyyttä saada myönteinen lainapäätös.

Yhteislaina voi mahdollistaa sinulle lainan saamisen, vaikka maksukykysi ei yksin hakiessasi ei täyttäisikään luotonantajien kriteereitä. Tämä on oivallinen tapa hakea lainaa, koska luotonantajan näkökulmasta lainan maksuvelvoite jakaantuu kahden ihmisen kesken (vaikka olisitkin päähakija).

Kuinka hakea halvin yhteislaina palvelumme avulla?

Yhteislaina kannattaa kilpailuttaa siinä missä muutkin lainat. Palvelumme kautta voit hakea edullista lainaa esimerkiksi lomamatkaa, remonttia tai muita arjen hankintoja varten. Halvin laina löytyy nopeimmin palvelumme kautta, sillä yhdellä hakemuksella tavoitat kaikki palvelussamme olevat luotonantajat.

Edullista lainaa saa helpommin yhteishakijan kassa, jolloin korko on kokemuksemme mukaan keskimääräisesti selvästi pienempi.

Sinun täytyy täyttää lainahakemus yhdessä yhteishakijan kanssa. Häneltä kysytään samat tiedot kuin sinulta. Lainatarjouksia saat useimmiten muutamassa minuutissa.

Miettikää lainaehdot kummallekin sopivaksi

Parhaimmillaan voitte saada rahat tilille saman päivän aikana. Lainoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota todellisen vuosikoron lisäksi laina-aikaan ja kuukausierän suuruuteen. Vaikka keskinäisellä sopimuksellanne sinä vastaisit lainan maksuista, tulee kuukausierän olla suuruudeltaan sopiva myös toiselle hakijalle.

Kenen kanssa voin hakea edullisen lainan?

Hyvin usein ihmisillä on käsitys, että yhteislainaa voi hakea ainoastaan avio- tai avopuolison tai muun lähisukulaisen kanssa. Tämä ei pidä paikkaansa, sillä voit hakea yhteislainaa kenen tahansa ihmisen kanssa.

Rinnakkaishakijan on kuitenkin täytettävä luotonantajan ehdot. Käytännössä minimivaatimuksena on täysi-ikäisyys, säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Lainalla on aina päähakija, eli jommankumman teistä tulee olla päävastuussa lainasta. Esimerkiksi pariskunnan yhteisen kodin remonttilainaan on loogista pyytää yhteishakijaksi puoliso. Esitellään seuraavaksi kenen kanssa voit hakea lainaa yhdessä.

Yhteinen laina kumppanin kanssa

Edullisen lainan voit saada yhdessä kumppanisi tai puolisosi kanssa. Yleensä talouden kulut jaetaan pariskunnan kesken, joten miksi ei lainakulujakin?

Häät, remontit ja sisustaminen ovat hyvin yleisiä lainakohteita haettavaksi kumppanin kanssa. Tässä tapauksessa kummankin tulot huomioidaan, joka tarkoittaa usein pienempää korkoa.

Yhteinen laina perheenjäsenen kanssa

Perheenjäsenten kesken yhteislainan hakeminen on hyvin yleistä. Näin sinulla on huomattavasti paremmat mahdollisuudet halvempi laina kuin yksin hakemalla.

Halpa laina voidaan saada esimerkiksi veljesten yhteishakemuksella. Monesti ensimmäinen laina haetaan yhdessä äidin tai isän kanssa.

Laina ystävän kanssa

Halpa laina voi olla mahdollinen myös hyvän ystävän kanssa haettaessa. Jos esimerkiksi mielessä on lomamatka kaverin kanssa ja kummatkin mietitte pientä lainaa sitä varten, miksi ette hakisi yhdessä edullisen lainan?

Halvin laina - Usein kysytyt kysymykset

Miten löydän halvimman lainan?

Halvimman lainan löytäminen ei ole vaikeaa. Suosittelemme lainojen kilpailuttamista palvelumme avulla. Yhdellä hakemuksella tavoitat yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, jotka kaikki myöntävät edullista lainaa.

Maksaako lainojen kilpailutus?

Edullisen lainan metsästys palvelumme kautta on sinulle täysin ilmaista, eikä myöskään sido sinua mihinkään. Voit ainoastaan hyötyä kilpailuttamalla lainat!

Miksi lainojen kilpailuttaminen kannattaa?

Mainoksessa edullinen laina ei todellisuudessa välttämättä kohdallasi ole lainkaan kannattava valinta, koska luottotarjous tehdään aina henkilökohtaisen luottoarvioinnin perusteella. Vakuudettomissa lainoissa on suuria eroja koroissa ja kuluissa. Kilpailuttamalla lainat halvin laina löytyy helpommin kuin itsenäisellä hakemisella jokaisesta paikasta erikseen.

Mitkä ovat vaatimukset lainanhakemisessa?

Lainan voi saada täysi-ikäinen hakija, jolla on vakituiset tulot ja puhtaat luottotiedot. Hyvin hoidetut raha-asiat parantavat hakijan mahdollisuuksia.

Voinko hakea lainan ystävän kanssa?

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa on erittäin suositeltavaa. Yhteishakija voi olla kuka vaan, esimerkiksi luotettava ystäväsi. Hänestä tehdään samanlainen luottoselvitys kuin sinustakin.

Miksi sain kielteisen lainapäätöksen?

Kielteisen lainapäätöksen taustalla voi vaikuttaa moni asia. Maksuhäiriömerkintä aiheuttaa automaattisesti hylkäyksen. Yleinen hylkäyksen syy on tulojen riittämättömyys suhteessa haettuun lainaan.  Jos nykyiset lainanhoitokulut vievät yli 50 % nettotuloista, ei uutta lainaa yleensä myönnetä.

Kuinka paljon lainaa voi saada?

Halvinta lainaa etsiessä voit hakea lainaa 100 - 70 000 euroa, ilman vakuuksia. Sinun ei välttämättä kuitenkaan ole mahdollista saada lainaa kaikilla lainasummilla - lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia. Hae lainaa myös aina vain sen verran kuin oikeasti tarvitset.