Edullinen laina ilman vakuuksia


Vertaile lainantarjoajat ja löydä tarpeisiisi sopiva edullinen laina muutamassa minuutissa. Hae lainaa ja voit saada rahat tilillesi jo tänään.

  • Täytä lainahakemus 1 minuutissa
  • Valitse tarpeisiisi sopivin laina
  • Nosta rahat tilille jo tänään!

Kuinka usein olet huomannut rahoitusyhtiöiden tai pankkien mainoksissa tekstejä ”Hae kallis luotto meiltä!” tai ”ota kohtuullisella korolla varustettu luottotili”. Ensimmäistä et varmasti koskaan ja jälkimmäisen kaltainenkin mainospuhe on harvinaista nykyään.

Pankit ja rahoitusyhtiöt mainostavat poikkeuksetta lainatuotteitaan halpoina, eikä ihme koska edullinen laina on monen haaveena. Usein korostetaan myös mahdollisuutta lunastaa luotto, jopa saman päivän aikana. Edullisen lainan saaminen onkin varsin helppoa lainoja vertailuttamalla. Lendersillä voit hakea lainaa yhdellä hakemuksella kymmeniltä pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Edullinen laina löytyy vertailemalla

Laina voi olla kannattava, jos se kokonaisuudessaan täyttää kriteerisi. Voit vertailla Lendersin lainojen vertailupalvelusta saamiasi tarjouksia rauhassa. Sinulle annetaan riittävästi harkinta-aikaa päätöksen tekemiseen.

Huomioi lainaehdot lainaa valitessa

Esimerkiksi, korko, laina-aika tai jokin muu seikka voi olla sinulle tärkeä tekijä lainan valinnan suhteen. Edullista lainaa on tänä päivänä varsin hyvin tarjolla. Yleensä edullinen laina on reilu ehdoiltaan. Lenders esittää sinulle vaihtoehdot, joita voit vertailla omien kriteeriesi perusteella.

Kilpailuta lainat ja löydä edullisin vaihtoehto

Kaikki lainat eivät luonnollisestikaan kuitenkaan ole edullisia, sillä lainojen koroissa ja kuluissa on suuria eroja keskenään. Lendersin lainanvertailupalvelun avulla säästät aikaa ja rahaa, sillä omatoiminen lainojen vertailu tänä päivänä on varsin työlästä touhua. Edullinen laina ei löydy niin helposti, sillä lainantarjoajia on markkinoilla todella runsaasti. Usein paras luotto löytyy lainoja kilpailuttamalla. Lue neuvomme ja hae lainaa vaikka heti.

Edullista lainaa moneen käyttötarkoitukseen

Lendersiltä voit hakea lainaa mihin käyttötarkoitukseen haluat. Palvelustamme löytyvät lainat ovat vakuudettomia. Et siis tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lisäksi kaikissa lainoissamme on kokonaiskustannukset ilmoitettu selkeästi.

Voit vertailupalvelumme avulla hakea esimerkiksi autolainaa pitkällä maksuajalla tai edullisen lainan johonkin pienempään tarkoitukseen. Laina-aika riippuu valitsemastasi maksuaikataulusta ja kuukausieräsi suuruudesta.

Todellinen vuosikorko sisältää edellä mainittujen lisäksi myös lainaan liittyvät muut kulut. Usein luotto voidaan maksaa saman päivän aikana tililillesi. Esittelemme seuraavaksi joitakin yleisiä vakuudettomien lainojen käyttökohteita

Edullinen autolaina

Oletko miettinyt uuden auton hankintaa, mutta rahoitus siihen puuttuu. Yksi mahdollisuus olisi edullinen laina auton hankintaa varten. Monet autokauppiaat tarjoavat omia rahoitustuotteitaan, mutta toisinaan vakuudeton kulutusluotto on edullisempi vaihtoehto.

Rahoitus auton hankintaa varten on yksi yleisemmistä lainatyypeistä. Halpa laina on mahdollista saada niin käytetylle kuin uudellekin autolle aina 70 000 euroon asti. Edullisen lainan saat yleensä hyvin nopeasti, kun ehdot vain täyttyvät.

Laina lomamatkaa varten

Lomatkalle lähteminen voi tapahtua suunnitellusti tai spontaanisti. Yleensä lomamatkalle riittää pienempikin edullinen laina, esimerkiksi 1000 euroa. Laina aika on tuolloin myös lyhyempi kuin suurissa hankinnoissa, mutta toisaalta korkokulut ovat pääsääntöisesti pienemmät. Edullinen laina on oivallinen mahdollisuus rahoittaa lomamatka.

Pienissä lainoissa todellinen vuosikorko kannattaa myös huomioida tarkoin, esimerkiksi 150 euron kulut koron päälle, voivat tehdä lainasta liian korkean. Voit vertailla kilpailutuspalvelun avulla, mikä lainavaihtoehdoista olisi paras.

Kuitenkin hyvin todennäköisesti löydät budjettiisi sopivan edullisen lainan . Jokainen ansaitsee lomaa välillä. Jos taloudellinen tilanne on hetkellisesti tiukka, hae lainaa ja maksa matka myöhemmin.

Valitsenko vakuudettoman lainan vai osamaksun?

Lendersin lainojen kilpailutuspalvelun avulla voit toteuttaa myös pienemmät hankinnat, joita ovat esimerkiksi tietokone, älypuhelin tai uudet vaatteet. Monesti kaupat tarjoavat erilaisia osamaksuratkaisuja hankintojesi rahoittamiseksi.

Ammattitaitoinen myyjä voikin onnistua saamaan sinulle ensisilmäykseltä loistavalta vaikuttavan osamaksusopimuksen, joka tarkemman tarkastelun jälkeen osoittautuukin myöhemmin ylikalliiksi.

Kaupan rahoitus on helppo vaihtoehto, mutta ei aina paras mahdollinen. Siksi lainat kannattaakin aina vertailuttaa kilpailutuspalvelussa. Lainojen kilpailutus Lendersillä on tehokas tapa saada edullinen laina.

Kauppojen osamaksut ovat usein kalliita

Monesti näissä kauppojen osamaksusopimuksissa todellinen vuosikorko voi nousta hyvin korkeaksi, sillä niihin usein sisältyy kalliit avaus- ja tilinhoitomaksut. Kauppojen rahoituratkaisuissa on usein myös korkeat tilinhoitomaksut ja avauskustannukset.

Näin ei tietenkään aina ole ja useissa kaupoissa osamaksuehdot ovat varsin kohtuulliset tai jopa edulliset. Ennen osamaksusopimuksen tekemistä kannattaa kuitenkin aina vertailuttaa laina.

Edullinen laina löytyy kilpailuttamalla

Sekä pienet että isot lainat on hyvä kilpailuttaa. Esimerkiksi kaupat tarjoavat usein vain yhtä rahoitusvaihtoehtoa. Vertailupalvelumme avulla voit kilpailuttaa kymmeniä rahoituslaitoksia, joista voi löytyä kauppiaan tarjoamaa osamaksukauppaa edullisempi vaihtoehto.

Sinun ei tarvitse enää laittaa hakemusta jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen erikseen, vaan saat meidän kauttamme kilpailutettua yhdellä hakemuksella kymmeniä lainantarjoajia.

Hakemuksen tekeminen on ilmaista ja helppoa. Kun kilpailutat lainasi säännöllisesti, voit varmistua siitä, että ne ovat aina mahdollisimman edullisia. Hae siis lainaa ilman vakuuksia, vaikka heti tilille palvelumme kautta. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Usein voit jopa saman saman päivän aikana. Erityisesti pienimmät lainat maksetaan heti tilillesi.

Älä usko pelkkiä mainospuheita

Pelkästään mainospuheita harvempi meistä kukaan täysin tosissaan ottaa. Suomessa kuitenkin markkinointia ja mainontaa säädellään, eli täysin puuta heinää ei asiakkaille voi puhua. Lainoihin liittyvä markkinointi onkin varsin rehtiä moneen muuhun maahan verrattuna. Finanssivalvontavirasto puuttuu ja on puuttunutkin epärehelliseen markkinointiin.

Harkitse tarvitko lainaa?

Ole siis tarkkana, kun haet lainaa. Lainan ottamista kannattaa miettiä rauhassa, vaikka kuinka mainostettaisiin sitä heti tilille. Suosittelemme, että haet lainaa aina harkiten. Muista kuitenkin, että velka pitää myös maksaa takaisin.

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat valittu tarkoin. Palvelussamme olevat pankit ja rahoituslaitokset ovat vastuullisia toimijoita, jotka eivät painosta asiakasta nopeisiin ratkaisuihin luoton ottamisen suhteen. Kaikkia palvelumme kautta saatuja lainatarjouksia sinulla on aikaa hyvin miettiä.

Mikä on edullinen laina?

Edullista lainaa tarjoavat mainokset ovat varsin houkuttelevia, sillä niissä usein puhutaan nollakorosta ja maksuvapaista kuukausista. On aivan yleistä, että lainoittajat tarjoavat maksuvapaita kuukausia ja nollakorkoa tietylle ajalle.

Lainan todellinen vuosikorko kannattaa aina selvitää. Näissä mainoksissa kyse on vain kampanjaan liittyvistä etukuukausista, ei pysyvästä korkovapaudesta. Sen sijaan täysin kuluttomia lainoja (ellei korkoa lasketa) on oikeastikin olemassa. Palvelumme kautta voit etsiä myös tällaisia lainoja.

Nämä etuudet kuitenkin kuuluvat tänä päivänä lähes jokaisen lainan ominaisuuksiin. Sinällään nämä edut eivät kerro mitään siitä, onko kyseessä edullinen laina vai ei. Ennen vuoden 2019 pikavippien ja kulutusluottojen korkokattoa monia lainoja markkinoitiin juuri näillä argumenteilla. Kuluttomia ja ilmaisia lainoja voi saada perheenjäseniltä tai ystäviltä, mutta ei pankeilta tai rahoituslaitoksilta.

Edullisin laina löytyy lainoja vertailemalla

Monet pankit ja rahoituslaitokset kuitenkin myöntävät asiakkaalleen edullisen lainan hyvillä ehdoilla, joihin kuuluu joustava laina aika. Nämä lainat eivät ole suunnattu vain hyvin toimeentuleville ja varakkaille ihmisille, vaan edullinen laina on mahdollista kenelle tahansa täysi-ikäiselle työssäkäyvälle, joka on hoitanut raha-asiansa riittävän hyvin.

Monesti edullinen luotto löytyy sieltä, mistä et sitä välttämättä olisi osannut etsiä. Lendersin lainojen kilpailutuspalvelussa on parhaan luottoluokituksen omaavia rahoituslaitoksia, joista et välttämättä ole edes kuullutkaan. Näissä tilanteissa ihmiset yleensä ensimmäisenä reagoivat, että ”miksi en aikaisemmin tajunnut vertailuttaa lainoja”.

Yhdellä hakemuksella monia lainatarjouksia

Edullisin laina ei siis välttämättä tule lakki kourassa pankin johtajan puheille menemällä, vaan yksinkertaisesti täyttämällä Lendersillä lainahakemus.Yhdellä hakemuksella tavoitat kaikki yhteistyökumppanimme, joista osa on sinulle tuttuja tunnettuja pankkeja ja osa hieman vieraampia kansainvälisiä suuria rahoituslaitoksia.

Kaikilta palvelussamme olevilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta sinulla on mahdollisuus saada edullista lainaa. Lenders keskittyy kokopäiväisesti lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen. Oli kyseessä luotto 10 vuoden maksuajalla tai pikalaina, niin hakemasi luotto löytyy hyvin todennäköisesti palvelumme kautta.

Me vertailemme lainat puolestasi

Mikäli tavoitteenasi on etsiä rahoitusta esimerkiksi yritystoiminalle tai jollekin muulle yleiselle hankkeelle, niin Lendersin kuluttajalainavertailu ei sovellu tähän.

Tässä artikkelissa käymme läpi edullisia lainoja, niiden ominaisuuksia ja kriteereitä. Lendersin tavoitteena on löytää edullinen laina sinulle. Edullinen laina löytyy kilpailuttamisen kautta. Kaikki alkaa hakemuksen jättämisestä, jonka jälkeen saat todennäköisesti useita lainatarjouksia. Sinulla on hyvin aikaa vertailla tarjolla olevia luottoja ennen päätöksen tekemistä.

Miksi edullinen laina on itsenäisesti vaikea löytää?

Suomessa toimivia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat edullisia vakuudettomia kulutusluottoja on useita kymmeniä. Tässä mielessä lainanhakija on haastavan tilanteen edessä. Tarjouksia on paljon ja kaikki vaikuttavat hyviltä.

Itsenäistä lainanhakemista vaikeuttaa myös se, että jokainen luottopäätös tehdään aina hakijan henkilökohtaisen maksukyvyn perusteella. Mainosten esimerkit ovat mahdollisia vaihtoehtoja, mutta itse saamasi tarjous voi olla hyvin erilainen kuin tuttavasi saama lainatarjous.

Edullisia lainoja mainostetaan paljon

Lainanhakemista vaikeuttaa myös se, että mainoksia edullisista lainoista tulee sähköpostiin, postiluukkuun ja esimerkiksi kohdennettuina nettimainoksina.

Monesti nämä mainostajat ovat luotettavia ja hyvämaisia toimijoita, mutta valitettavasti eivät aina. Kannattaa siis pitää maalaisjärki mukana ja suhtautua mainoksiin kriittisesti. Vastuulliset luotonantajat esimerkiksi selittävät mitä lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään.

Itsenäinen lainavertailu vie aikaa

Ennen lainojen vertailu oli erittäin yksinkertaista. Suomessa toimi ainoastaan muutamia pankkeja, joiden välillä lainapäätöksen tekeminen oli helppoa. Nykyään tilanne on täysin erilainen. Tänä päivänä suomalaisten pankkien rinnalle on tullut useita eurooppalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat edullisia ja laadukkaita lainatuotteita suomalaisille.

Edullinen luotto on siis mahdollista saada entistä useammalta rahoituslaitokselta. Edullisen lainan saaminen itsenäisesti vertailemalla on kuitenkin tuuripeliä. Kerromme seuraavaksi, mitä haasteita itsenäiseen luottovertailuun liittyy.

Miksi lainojen itsenäinen kilpailutus on vaikeaa?

Kilpailun lisääntyminen on toki asiakkaan näkökulmasta hyvä asia, sillä se mahdollistaa pienemmän korkotason. Käytännössä itsenäinen lainojen vertaileminen on aikaa vievää hommaa, koska sinun tulisi jättää kymmeniin rahoituslaitoksiin hakemus. Yhden päivän aikana siihen harvalla on aikaa. Sen sijaan vertailupalvelumme avulla samana päivänä saat usein monia tarjouksia.

Korkotaso määräytyy jokaisen asiakkaan kohdalla henkilökohtaisen luottoarvion perusteella ja mainoksien korko on ainoastaan suuntaa antava. Esimerkiksi korko 60 000 euron lainalle voi olla aivan eri todellisuudessa kuin mainoksessa.

Mitä hyötyä lainojen vertailupalvelusta on?

Ilman lainojen vertailupalvelua hakijalla ei ole todellista näkemystä lainojen koroista ja kuluista? Koron lisäksi asiaan vaikuttaa myös lainan todellinen vuosikorko. Nämä tiedot näet vasta saamassasi luottotarjouksessa. Etukäteen odottamasi 7 % korko voi olla nyt 20 %.

Ajatellaan, että haet 60 000 euron lainaa, jossa maksuaika on 15 vuotta. Sinulle voidaan myöntää lainaa tälle summalle, mutta onko lainan korko sinulle sopiva? Vertailun avulla voit löytää ehdoiltaan paremman lainan.

Näinkin suureen luottoon saat lainapäätöksen yleensä hyvin pian. Laina maksetaan takaisin suunnitelman mukaisesti tai nopeammin. Edullinen laina on siis mahdollista saada suuremmallekin summalle.

Saat tarjouksia kymmeniltä luotonantajilta

Onko mielessäsi edullinen laina hyvillä ehdoilla? Sinun ei tarvitse matkustaa merta pidemmälle kalaan, sillä edullinen laina on mahdollista löytää menemällä sivustollemme ja jättämällä hakemus palvelussamme. Vakuudeton laina voi olla muutamasta satasesta 70 000 euroon asti. Laina aika voi olla 1 – 15 vuotta.

Miten saan edullisen lainan palvelunne kautta?

Lendersillä haluamme tietää oleelliset henkilö- ja taloustietosi, voidaksemme löytää parhaat mahdolliset tarjoukset. Kaikki lähtee siitä, että täytät maksuttoman lainahakemuksen Lendersin palvelun kautta. Edullisen lainan saaminen riippuu kokonaistilanteesi arvi0sta.

Vaikuttavatko aikaisemmat töppäilyni edulliseen lainaan?

Käytännössä mitä paremmin olet hoitanut nykyiset luottosi, sitä suuremmalla todennäköisyydellä edullinen laina löytyy sinulle.

Suurin osa meistä on kuitenkin tehnyt elämämme aikana enemmän tai vähemmän taloudellisia virheitä. Erityisesti nuoruudessa tulee joskus toimittua ajattelemattomasti, jolloin luottotiedot voi esimerkiksi menettää hetkellisesti tai pidemmäksi aikaa.

Joulukuussa 2022 laki muuttui niin, että luottotietohäiriömerkintä poistuu luottotietorekisteristä 30 vuorokauden päästä siitä, kun velka on maksettu. Edullinen laina on mahdollista saada jos nykyinen taloudellinen tilanteesi on hallinnassa.

Edullinen laina arvioidaan nykytilanteesi perusteella

Lendersin kautta voit hakea myös edullista lainaa pieneen tai suureen tarpeeseen. Mitä paremmin olet parin viimeisen vuoden aikana hoitanut raha-asiasi, sitä suurempi edullinen laina sinulla on mahdollisuus saada. Vuosien takaiset taloudenhoitoon liittyvät virheet annetaan usein anteeksi, mikäli olet viime aikoina hoitanut taloutesi mallikkaasi ja edullinen laina on mahdollinen.

Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään

Mikäli sinulla ei ole akuuttia lainan tarvetta, voit pelkästä mielenkiinnosta kilpailuttaa lainoja. Sivustomme kautta lainan hakeminen  on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta lainan hakemista ja selvittää, millaisia tarjouksia sinulla olisi mahdollisuutta saada vaikka tulevaisuudessa.

Kaikki yhteiskumppanimme tarjoavat lainaa ilman vakuuksia

Edullinen laina tarjotaan yleensä ilman vakuutuksia. Tavoitat palvelumme avulla kymmeniä yhteistyökumppaneitamme, joista parhaimmissa tapauksissa saat tarjouksia kaikilta rahoitusyhtiöiltä. Tarjouksissa sinulle kerrotaan koron lisäksi lainan todellinen vuosikorko, joka pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Edullinen Laina löytyy yleensä helpommin, ja varsinkin halvin laina, jos olet hoitanut raha-asiasi mallikkkaasti. Ylipäätään tilanteessa, jossa raha-asiasi ovat hyvin sotkussa kannattaa harkita yhdistelylainaa tai kunnallista velkaneuvontaa.

Miten voit hakea lainaa?

Voit hakea lainaa muutamasta satasesta, jopa 70 000 asti. Luotonhaku on erittäin helppoa. Lainan hakeminen alkaa ilmaisen lainahakemuksen täyttämisellä. Yhdellä hakemuksella tavoitat kaikki yhteistyökumppanimme. Tavoitteenamma on auttaa sinua löytämään halvin laina monien vaihtoehtojen joukosta.

Ensimmäiset lainatarjoukset saat usein hyvin nopeasti. Kaikki palvelulussamme mukana olevat rahoituslaitokset ja pankit myöntävät yleensä lainan hyvin nopeasti ja ilman vakuuksia.

Toisinaan lainoittajat haluavat tulotiedoistasi liitteitä, joka saattaa viivästyttää rahojen tuloja noin 1–3 vuorokaudella. Lainaa voi hakea rinnakkaishakijan kanssa. Voit tehdä hakemuksen esimerkiksi puolisosi kanssa. Edullisen lainan löytyy usein yhteishakijan kanssa. Päivän aikana sinulla on mahdollisuus saada useita lainatarjouksia.

Mitkä ovat edullisen lainan ominaisuudet?

Toisinaan halvin luotto on vaikea määritellä, sillä lainan korko määräytyy aina hakijakohtaisesti. Lainatarjoukset voivat nopeasti vilkaistuna vaikuttaa hyvin samanlaisilta keskenään. Lopullinen nimelliskorko määritellään maksukykysi mukaan.

Lendersin lainavertailun avulla sinun tapauksessasi halvin luotto löytyy kyllä nopeasti, kunhan täytät tarvittavat ehdot lainan myöntämiselle. Edullisin laina on rahoituslaitoksen puolelta merkki luottamuksesta sinua kohtaan.

Lainaa kohtuullisella korolla

Ensisijaisesti korko määrittelee lainahinnan, ja pankin saaman voiton lainan myöntämisessä. Korko lasketaan lainapääoman mukaan, eli mitä enemmän lainaa lyhennät. Sitä suurempi osuus lyhennyksestä menee pääoman lyhentämiseen.

Korkokaton maksimissa oleva laina ei ole edullisin vaihtoehto, mutta eduskunnan mukaan sitä voidaan pitää kohtuullisena. Muista kuitenkin, että 20 % korko on enimmäiskorko, eli sitä pienempiäkin korkoja on saatavilla vakuudettomiinkin kulutusluottoihin. Lainaa voi hakea testausmielessäkin, josa haluat selvittää tämän hetken yleistä korkotasoa.

Todellisen vuosikoron korkokatto

Nykypäivän kilpailun myötä lainojen korko ja kulut vaihtelevat. Tilannetta on toki helpottanut suuresti, kun lainojen korkoihin ja kuluihin on asetettu 20 % korkokatto ja 150 euron kulujen kattoraja.

Voit valita laina ajan

Laina aika vakuudettomissa lainoissa vaihtelee varsin paljon, kuten esimerkiksi todellinen vuosikorko. Laina-aikaa miettiessä kannattaa pitää mielessä sen vaikutus korkoon. Voit valita laina-ajan usein varsin laajan aikarajan sisällä.

Vakuudettomissa kulutusluotoissa yleinen nyrkkisääntö on se, että pitkällä maksuajalla korko kasvaa suuremmaksi. Edullisin laina on sellainen, jossa voit valita sekä laina-ajan samalla niin, että korko ei siinä nouse liian korkeaksi.

Kuinka suuri todellinen vuosikorko oli ennen korkokattolakia?

Aikaa vuotta 2019 lainoihin sidottuja korkokattoa, meiniki kulutusluotto ja pikavippimakrkkinoilla alkoi olla ja varsin hullua, sillä sadat tuhannet suomalaiset joutuivat ylisuurten lainojen takia vakaviin taloudellisiin ongelmiin.

Laina pitkällä maksuajalla

Lainan voit hakea myös pitkällä maksuajalla. Tuolloin kuukausierä on pienempi kuin lyhyissä lainoissa. Todellisen vuosikoron laskeminen pitkän maksuajan lainoissa on nykyään myös helppoa, koska kuluja saa lainassa olla enimmillään 150 euroa.

Vakuudellinen laina vai laina ilman vakuutusta

Tämä on kysymys, joita hyvin monet lainanhakijat miettivät. Mielessä voi siintää ajatus uudesta autosta, veneestä tai keittiöremontista, mutta rahoitus puuttuu. Mikäli sinulla on reaalivakuuksia tai takaaja, kannattaa suuremmissa lainoissa valita vakuudellinen laina, sillä niissä korot ovat usein selvästi pienempiä kuin vakuudettomissa lainoissa.

Edullisia vakuudettomia lainoja on paljon

Monella lainanhakijalla ei kuitenkaan ole vakuutusta tai takajaa lainaa varten. Lisäksi et välttämättä edes halua sitoa reaalivakuutta lainaa tai pyytää läheistäsi takaajaksi. Vakuudellinen laina ei tänä päivänä siis ole mitenkään välttämätön vaihtoehto.

Kuinka paljon voit saada lainaa?

Kuinka paljon lainaa saat riippuu monista eri tekijöistä, joista oleellisimmat ovat tulosi, menosi, aiemmat velkasi ja asumismuoto, työsuhteesi kesto ja niin edelleen. Pankit eivät juurikaan avaa eri asioiden painoarvoa, mutta on selvää, että 10 000 euron kuukausituloilla sinulle tarjotaan suurempaa lainaa pienemmällä korolla kuin 2000 euron tuloilla. Enimmillään voit saada palvelumme kautta 70 000 euroa lainaa.

Vain kokeilemalla saat tietää

Loppujen lopuksi et kuitenkaan voi tietää paljon voit saada lainaa, ellet itse kokeile sitä hakea. Lenders on valinnut yhteistyökumppaiksiin ainoastaan reiluja ja asiakalähtöisiä pankkeja ja rahoituslaitoksia. Esittelemme palvelussamme olevat pankit ja rahoituslaitokset. Ne kaikki toimivat Suomen finanssivalvonnan alaisuudessa.

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina

Suosittelemmekin lämpimästi lainojen kilpailuttamista Lendersillä. Sinun kannaltasi se on myös erittäin nopeaa ja helppoa, sillä muutamissa minuuteissa hakemuksen jättämisestä alat jo saamaan lainatarjouksia.

Itse lainan ottamiseenkin kannattaa suhtautua aina suurella harkinnalla. Aina ei ensimmäinen vastaan tuleva tarjous ole paras mahdollinen. Lainojen vertailu on oivallinen apu tässä. Ensimmäisenä kannattaa aina tarkistaa luoton korko. Lainan voi myös kuluttajansuojalain perusteella peruuttaa määräajan sisällä.

Edullinen laina: Usein kysytyt kysymykset

Miten voin hakea lainaa?

Ensin sinun tulee täyttää lainahakemus sivuillamme. Tämän jälkeen kilpailutamme palveluumme valitsemamme pankit ja rahoituslaitokset. Kaikki lainamyöntäjät, jotka hyväksyvät hakemuksesi lähettävät tiedon siviihdyttävää aktiviteettia joululomalleulle sähköpostilla.

Näet hyväksytyt hakemukset myös omilla sivuillasi. Jos tällä kertaa ei tärppää, voit hakea myöhemmin uudestaan, jos taloudellinen tilanteesi muuttuu. Voit hakea lainan myös rinnakkaishakijan kanssa, joka helpottaa mahdollisuuksiasi saada halpa luotto.

Kuka voi saada edullista lainaa?

Lendersillä kuka tahansa vähintään 18-vuotias ja raha-asiansa huolellisesti hoitanut voi saada sopivan lainan itselleen. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että minimikriteerien täyttäminen ei välttämättä riitä, sillä pankki tekee oman riskiarvionsa. Sinulla tulee olla säännölliset tulot. Voit kilpailuttaa vaihtoehdot ja saada vakuudettoman lainan. Saat lainapäätöksen sähkopostiisi tai puhelimeesi.

Koska saan rahat tilille?

Saat myönteisen lainapäätöksen jos lainasi hyväksytään. Lainapäätöksen hyväksymisen jälkeen rahat on mahdollista saada jopa saman päivän aikana. Suorituksessa voi kestää kuitenkin pidempäänkin. Rahat maksetaan sinulle asiakaspalvelun aukio-olaikaina.

Mitä jos haluan maksaa lainan nopeammin takaisin?

Sinulla on aina mahdollisuus maksaa luotto nopeammin takaisin. Tuolloin sinun kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, josta saat tarkat ohjeet loppulainan pois maksamisen. Laina aika on myös toisinaan muutettavissa, mutta ei aina.

Onko 60 000 euron lainassa edullinen korko? 

Korko riippuu monesta asiasta. Mikäli pankki on arvioinut maksukykysi hyväksi, todenäköisesti saat lainan suuruudesta riippumatta edullisella korolla. Pikalainoissa tosin korko on aina suurempi kuin suurissa lainoissa. Kannattaa kuitenkin rohkeasti hakea lainaa ja testata mitä korkoja on tarjolla.

Onko lainan todellinen vuosikorko tärkeä asia?

Todellinen vuosikorko on monessakin mielessä yksi tärkemmistä asioista lainapäätöstä arvioitaessa. Se pitää sisällään lainan koron lisäksi myös muut lainaan liittyvät kulut, kuten avausmaksun ja tilinhoitomaksut. Uuden lainsäädännön mukaan lainan koron päälliset kulut voivat olla enintään 150 euroa.